Povezane vesti

Tužilac Lazić: TOK prinuđeno da brani samo sebe, oni koji bi morali da reaguju – ćute

Tužilac Lazić: TOK prinuđeno da brani samo sebe, oni koji bi morali da reaguju – ćute

N1 Info pre 1 sat
Tužilac Radovan Lazić, član Udruženja tužilaca Srbije, rekao je povodom saopštenja Kolegijuma Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) da je ono bilo prinuđeno da brani samo sebe, a da institucije koje su morale da reaguju – ćute, pitajući se da… »
Tužilac Lazić: Tužilaštvo za organizovani kriminal prinuđeno da se brani od Vučića

Tužilac Lazić: Tužilaštvo za organizovani kriminal prinuđeno da se brani od Vučića

Danas pre 1 sat
Tužilac Radovan Lazić, član Udruženja tužilaca Srbije, rekao je povodom saopštenja Kolegijuma Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) da je ono bilo prinuđeno da brani samo sebe, a da institucije koje su morale da reaguju – ćute, pitajući se da… »
JTOK: Predsednik Srbije prekoračio i zloupotrebio ovlašćenja i pokušao da izvrši nedozvoljen uticaj na Tužilaštvo

JTOK: Predsednik Srbije prekoračio i zloupotrebio ovlašćenja i pokušao da izvrši nedozvoljen uticaj na Tužilaštvo

Moj Novi Sad pre 4 sati
Kolegijum Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (JTOK) izdao je 4. novembra saopštenje za javnost povodom gostovanja i intervuja predsednika Republike Aleksandra Vučića u emisiji "Ćirilica Milomira Marića" emitovanoj 3. novembra na televiziji Prva… »
Vučić o saopštenju TOK: Slagali su da sam hteo da izvršim bilo kakav uticaj na njih

Vučić o saopštenju TOK: Slagali su da sam hteo da izvršim bilo kakav uticaj na njih

NIN pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je "preterao" kada je pojedine tužioce iz Tužilaštva za organizovani kriminal nazvao kriminalcima i korumpiranom bandom, ali je dodao da su iz tog tužilaštva "slagali" kada su ga optužili da je hteo… »
Tužilaštvo ustalo protiv predsednika: Vučić optužen da je pokušao da utiče na istrage i omalovaži tužioce Tužilaštvo VS…

Tužilaštvo ustalo protiv predsednika: Vučić optužen da je pokušao da utiče na istrage i omalovaži tužioce Tužilaštvo VS…

Volim Zrenjanin pre 6 sati
Beograd, 4. novembar 2025. – U presedanu kakav srpska pravosuđa scena do sada nije zabeležila, Javno tužilaštvo za organizovani kriminal objavilo je juče oštro saopštenje kojim optužuje predsednika Republike Aleksandra Vučića da je „zloupotrebio svoja… »
Vučić o saopštenju TOK: Preterao sam, ali slagali su da sam hteo da izvršim bilo kakav uticaj na njih

Vučić o saopštenju TOK: Preterao sam, ali slagali su da sam hteo da izvršim bilo kakav uticaj na njih

Danas pre 20 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je „preterao“ kada je pojedine tužioce iz Tužilaštva za organizovani kriminal nazvao kriminalcima i korumpiranom bandom ali je dodao da su iz tog tužilaštva „slagali“ kada su ga optužili da je hteo… »

Vesti dana »