Povezane vesti

Tužna scena: Polonara ne liči na sebe nakon buđenja iz kome! (foto)

Tužna scena: Polonara ne liči na sebe nakon buđenja iz kome! (foto)

Hot sport pre 23 minuta
Odneo je veliku pobedu, ali ništa još nije gotovo Italijanski košarkaš Akile Polonara preživeo je deset dana u komi nakon transplantacije koštane srži i poručio da mu je rečeno da ima 90 odsto šanse da neće preživeti. Polonara, koji je vodio bitku sa… »
Jeziva scena: Polonara izgleda kao živi leš nakon buđenja iz kome! (foto)

Jeziva scena: Polonara izgleda kao živi leš nakon buđenja iz kome! (foto)

Hot sport pre 1 sat
Odneo je veliku pobedu, ali ništa još nije gotovo Italijanski košarkaš Akile Polonara preživeo je deset dana u komi nakon transplantacije koštane srži i poručio da mu je rečeno da ima 90 odsto šanse da neće preživeti. Polonara, koji je vodio bitku sa… »
Polanara bio deset dana u komi, nisu mu davali nikakve šanse da će preživeti (FOTO)

Polanara bio deset dana u komi, nisu mu davali nikakve šanse da će preživeti (FOTO)

Euronews pre 1 sat
Italijanski košarkaš Akile Polonara suočio se sa najtežim protivnikom do sada, teškom bolešću. Nakon što mu je pre nekoliko meseci ponovo dijagnostikovana leukemija, reprezentativac Italije podvrgnut je zahtevnoj transplantaciji koštane srži, koja je… »
Polonara 10 dana bio u komi, pa poručio: "Rekli su mi da umirem 90 odsto"

Polonara 10 dana bio u komi, pa poručio: "Rekli su mi da umirem 90 odsto"

Telegraf pre 2 sata
Italijanski košarkaš Akile Polonara, koji je prošao kroz životnu dramu nakon transplantacije koštane srži, sve bolje napreduje, potvrdio je njegov kolega i novinar Nikolo De Devitis u izveštaju za Le Lene u utorak uveče. Polonara, koji je bio u komi… »
Supruga Siniše Mihajlovića pisala košarkašu: Lekari mu rekli da će skoro sigurno da umre

Supruga Siniše Mihajlovića pisala košarkašu: Lekari mu rekli da će skoro sigurno da umre

Nova pre 2 sata
Arijana Mihajlović, supruga pokojnog Siniše Mihajlovića, pisala je košarkašu, Akileu Polonari, koji se suočavao sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Akileu Polonari je tokom leta dijagnostikovana leukemija. Bio je u bolnici, operisao je koštanu sržnakon… »
Čuveni košarkaš zamalo umro! Potresna ispovest posle buđenja iz kome će vas šokirati! Lekari mu davali 10% šanse da preživi, a…

Čuveni košarkaš zamalo umro! Potresna ispovest posle buđenja iz kome će vas šokirati! Lekari mu davali 10% šanse da preživi, a…

Kurir pre 2 sata
Proslavljeni košarkaš Akile Polonara pre dve godine pobedio je rak i taman kada je pomislio da je najgore prošlo, letos mu je dijagnostifikovana leukemija. Polonara se i pored svega ne predaje, mnogima je njegova borba postala inspiracija, a sada su se… »
Čuveni košarkaš umalo umro! Lekari mu dali 10 posto šansi da preživi...

Čuveni košarkaš umalo umro! Lekari mu dali 10 posto šansi da preživi...

Večernje novosti pre 2 sata
Italijanski košarkaš Akile Polonara probudio se iz kome i nastaviće proces oporavka posle teških komplikacija koje su nastale usled transplantacije koštane srži. Foto: Instagram Polonara je nakon transplantacije usled toga što mu je dijagostikovana… »
Polonara se probudio iz kome posle deset dana

Polonara se probudio iz kome posle deset dana

Sportski žurnal pre 3 sata
Italijanu je letos dijagnostifikovana leukemija. Italijan Ahile Polonara (33) je posle deset dana provedenih u komi, došao svesti i uspešno se oporavlja. Polonara, član Virtusa iz Bolonje i italijanski reprezentativac, bio je u teškom stanju posle… »
Akile Polonara bio u komi: „Rekli su mi da postoji 90 odsto šanse da ću umreti“

Akile Polonara bio u komi: „Rekli su mi da postoji 90 odsto šanse da ću umreti“

Nova pre 4 sati
Italijanski košarkaš, Akile Polonara, probudio se iz kome nakon transplantacije koštane srži, o čemu je sam govorio. Polonari je tokom leta dijagnostikovana leukemija. Pao je u komu nakon transplantacije koštane srži, što je ovom prilikom otkrio, a što… »
Akile Polonara jedva preživeo! VIDEO

Akile Polonara jedva preživeo! VIDEO

B92 pre 4 sati
Italijanski košarkaš Akile Polonara (33), nekadašnji igrač Baskonije, otkrio je potresne detalje iz svoje borbe sa bolešću i komom u koju je pao nakon transplantacije koštane srži. "Bio sam u komi deset dana. Rekli su mi da sam imao 90% šanse da umrem… »
Polonara se probudio iz kome: Postojale su velike šanse da umrem

Polonara se probudio iz kome: Postojale su velike šanse da umrem

Sport klub pre 5 sati
Italijanski košarkaš Akile Polonara, kojem je tokom leta dijagnostikovana leukemija, probudio se iz kome nakon uspešne operacije transplantacije koštane srži. Polonara je pao u komu posle uspešne transplantacije koštane srži, ali se sada oseća bolje… »
Polonara se probudio iz kome: Doktori mi nisu davali velike šanse, želim ponovo da igram košarku

Polonara se probudio iz kome: Doktori mi nisu davali velike šanse, želim ponovo da igram košarku

RTS pre 4 sati
Italijanski košarkaš Akile Polonara probudio se iz kome i nastaviće proces oporavka posle teških komplikacija koje su nastale usled transplantacije koštane srži. Polonara je nakon transplantacije usled toga što mu je dijagostikovana mijelotidna leukemija… »
Polonara pao u komu posle transplantacije koštane srži: Potresna ispovest žene košarkaša o opakoj bolesti

Polonara pao u komu posle transplantacije koštane srži: Potresna ispovest žene košarkaša o opakoj bolesti

Mondo pre 5 sati
Akile Polonara se posle borbe sa kancerom susreo sa drugom opakom bolešću. Nakon što je saznao da ima leukemiju, usledila je nova teška borba. Italijan je brzo pronašao donora, ali je posle transplantacije koštane srži pao u komu, sada su se pojavile… »

Vesti dana »