Повезане вести
Црвена звезда са овим саставом иде на Лил: Владан Милојевић тражи 11 гладних гладијатора
Мондо пре 29 дана
Црвена звезда је у великој кризи и нема нимало лак задатак да се "извуче" из ње. Лил долази на стадион "Рајко Митић" и биће Звездин изазивач у четвртак од 18.30, па ћемо видети да ли је Владан Милојевић успео да пронађе добитну… »
Звездин тим за Лил - Милојевић враћа одбрану на "фабричка подешавања"
Б92 пре 29 дана
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић не би требало много да меша карте у мечу са Лилом. Главна непознаница јесте централни део одбране, али на основу "дојава" са претходних тренинга црвено-белих, можда бисмо могли да склопимо… »
Оваквог Владана Милојевића никад нисте видели: Рекао све што му је на души, доста му је свега
Мондо пре 29 дана
Црвена звезда је у великој кризи, највећој у последњих осам година. У том периоду ниједном се није догодило да је Звезда четири утакмице без победе, од чега чак три у домаћем првенству, а тренутак за "вађење" није идеалан -… »
"Квалитет није проблем, имамо га" Раде Крунић отворио душу пред Лил, открио са којим противничим играчем се чуо
Вечерње новости пре 29 дана
РАДЕ Крунић, фудбалер Црвене звезде говорио је пред утакмицу тог тима и Лила у Лиги Европе, открио је са којим бившим саиграчем из Милана се чуо у сусрет дуелу. ФОТО: ФК Црвена звезда/Никола Митић За искусног Крунића… »
Крунић: "Чуо сам се Жируом - и велики клубови пролазе кроз овакве кризе"
Б92 пре 29 дана
Раде Крунић, везиста Црвене звезде, говорио је на конференцији за медије пред меч са Лилом. Искусни фудбалер је изнео своја очекивања уочи овог сусрета. "Не бих се сложио да ова утакмица долази у најгорем могућем тренутку. У… »
Марко Арнаутовић пред дуел са лилом: " Није добро, сад да ли је криза... Имамо бод у Лиги Европе, што није добро"
Дневник пре 29 дана
Црвена звезда у четвртак дочекује Лил, у не баш блиставом амбијенту каквом су се надали у табору српског шампиона. Црвено-бели имају само бод у Лиги Европе, а у домаћем првенству су везали три неуспеха. У разговору за Моцарт… »
"Шта ће ми да ме неко тапше"? Марко Арнаутовић загрмео због кризе на Маракани
Вечерње новости пре 29 дана
Црвена звезда је у резултатској кризи, али њени фудбалери остају и даље оптимисти пред дуел са Лилом у оквиру Лиге Европе. Фото: М. Вукадиновић Нападач Марко Арнаутовић рекао је да морају да дају све од себе за Звезду, охладе… »
„Прошао сам то“: Арнаутовић зна шта је Звездин главни проблем!
Хот спорт пре 29 дана
Црвено-бели у резултатској кризи! Црвена звезда у четвртак дочекује Лил, у тренутку када се суочава са великом кризом на резултатском плану. Тим Владана Милојевића пролази кроз тежак период – на домаћем плану изгубили су стоје… »
Арнаутовић: "Нема ко шта да ме тапше, да победимо Лил како знамо и умемо!"
Спортске.нет пре 29 дана
Фудбалер Црвене звезде Марко Арнаутовић говорио је у интервјуу за Моцарт спорт о актуелном тренутку који није баш идеалан по “црвено-беле”. Тим Владана Милојевића везао је четири утакмице без победе у свим такмичењима, а… »
"Сад морамо да дамо све за Звезду": Арнаутовић проговорио о кризи у тиму, па послао поруку навијачима
Мондо пре 29 дана
Црвена звезда у последњих неколико утакмица не изгледа као тим с почетка сезоне, нешто лошије партије навеле су љубитеље фудбала да посумњају у квалитет тима. Мечеви у Лиги Европе посебно забрињавају, али Марко Арнаутовић… »
Арнаутовић: "Није ми ово први пут..."
Б92 пре 29 дана
Црвена звезда у четвртак дочекује Лил, у не баш блиставом амбијенту каквом су се надали у табору српског шампиона. Црвено-бели имају само бод у Лиги Европе, а у домаћем првенству су везали три неуспеха. У разговору за Моззарт… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Оцокољић: Одрадили смо добар посао, није било лако да се припремимо за утакмицу
Политика пре 3 сатајош 4 повезане
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане
Поништена наредба; Суд дозволио Трампу да распореди Националну гарду у Вашингтону
Курир пре 2 сатајош 1 повезана