Povezane vesti
Marko Arnautović pred duel sa lilom: " Nije dobro, sad da li je kriza... Imamo bod u Ligi Evrope, što nije dobro"
Dnevnik pre 3 sata
Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Lil, u ne baš blistavom ambijentu kakvom su se nadali u taboru srpskog šampiona. Crveno-beli imaju samo bod u Ligi Evrope, a u domaćem prvenstvu su vezali tri neuspeha. U razgovoru za Mocart sport, Marko Arnautović se… »
"Šta će mi da me neko tapše"? Marko Arnautović zagrmeo zbog krize na Marakani
Večernje novosti pre 2 sata
Crvena zvezda je u rezultatskoj krizi, ali njeni fudbaleri ostaju i dalje optimisti pred duel sa Lilom u okviru Lige Evrope. Foto: M. Vukadinović Napadač Marko Arnautović rekao je da moraju da daju sve od sebe za Zvezdu, ohlade glave i zaborave šta je… »
„Prošao sam to“: Arnautović zna šta je Zvezdin glavni problem!
Hot sport pre 3 sata
Crveno-beli u rezultatskoj krizi! Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Lil, u trenutku kada se suočava sa velikom krizom na rezultatskom planu. Tim Vladana Milojevića prolazi kroz težak period – na domaćem planu izgubili su stoje tako što su izgubili više… »
Arnautović: "Nema ko šta da me tapše, da pobedimo Lil kako znamo i umemo!"
Sportske.net pre 4 sati
Fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović govorio je u intervjuu za Mocart sport o aktuelnom trenutku koji nije baš idealan po “crveno-bele”. Tim Vladana Milojevića vezao je četiri utakmice bez pobede u svim takmičenjima, a reprezentativac Austrije srpskog… »
"Sad moramo da damo sve za Zvezdu": Arnautović progovorio o krizi u timu, pa poslao poruku navijačima
Mondo pre 4 sati
Crvena zvezda u poslednjih nekoliko utakmica ne izgleda kao tim s početka sezone, nešto lošije partije navele su ljubitelje fudbala da posumnjaju u kvalitet tima. Mečevi u Ligi Evrope posebno zabrinjavaju, ali Marko Arnautović zahvaljujući višegodišnjem… »
Arnautović: "Nije mi ovo prvi put..."
B92 pre 4 sati
Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Lil, u ne baš blistavom ambijentu kakvom su se nadali u taboru srpskog šampiona. Crveno-beli imaju samo bod u Ligi Evrope, a u domaćem prvenstvu su vezali tri neuspeha. U razgovoru za Mozzart sport, Marko Arnautović se… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Beograde, zovemo te“: Studenti pozvali na skup ispred Skupštine u 17 sati, gde ćaciji i SNS prave miting
Nova pre 13 minutajoš 27 povezanih
Podrška za Dijanu Hrku ispred Skupštine, okupljanje i u Ćacilendu: Pozivi na mir pred skup u 17 sati (BLOG)
Novi magazin pre 1 satjoš 34 povezane
Automobilom namerno udarao pešake i bicikliste na ostrvu Oleron, deset osoba povređeno
RTS pre 13 minutajoš 17 povezanih
Jedanaest mrtvih u požaru u Domu penzionera u Tuzli, ostavka direktora
BBC News pre 9 minutajoš 73 povezane