Povezane vesti

Marko Arnautović pred duel sa lilom: " Nije dobro, sad da li je kriza... Imamo bod u Ligi Evrope, što nije dobro"

Marko Arnautović pred duel sa lilom: " Nije dobro, sad da li je kriza... Imamo bod u Ligi Evrope, što nije dobro"

Dnevnik pre 3 sata
Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Lil, u ne baš blistavom ambijentu kakvom su se nadali u taboru srpskog šampiona. Crveno-beli imaju samo bod u Ligi Evrope, a u domaćem prvenstvu su vezali tri neuspeha. U razgovoru za Mocart sport, Marko Arnautović se… »
"Šta će mi da me neko tapše"? Marko Arnautović zagrmeo zbog krize na Marakani

"Šta će mi da me neko tapše"? Marko Arnautović zagrmeo zbog krize na Marakani

Večernje novosti pre 2 sata
Crvena zvezda je u rezultatskoj krizi, ali njeni fudbaleri ostaju i dalje optimisti pred duel sa Lilom u okviru Lige Evrope. Foto: M. Vukadinović Napadač Marko Arnautović rekao je da moraju da daju sve od sebe za Zvezdu, ohlade glave i zaborave šta je… »
„Prošao sam to“: Arnautović zna šta je Zvezdin glavni problem!

„Prošao sam to“: Arnautović zna šta je Zvezdin glavni problem!

Hot sport pre 3 sata
Crveno-beli u rezultatskoj krizi! Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Lil, u trenutku kada se suočava sa velikom krizom na rezultatskom planu. Tim Vladana Milojevića prolazi kroz težak period – na domaćem planu izgubili su stoje tako što su izgubili više… »
Arnautović: "Nema ko šta da me tapše, da pobedimo Lil kako znamo i umemo!"

Arnautović: "Nema ko šta da me tapše, da pobedimo Lil kako znamo i umemo!"

Sportske.net pre 4 sati
Fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović govorio je u intervjuu za Mocart sport o aktuelnom trenutku koji nije baš idealan po “crveno-bele”. Tim Vladana Milojevića vezao je četiri utakmice bez pobede u svim takmičenjima, a reprezentativac Austrije srpskog… »
"Sad moramo da damo sve za Zvezdu": Arnautović progovorio o krizi u timu, pa poslao poruku navijačima

"Sad moramo da damo sve za Zvezdu": Arnautović progovorio o krizi u timu, pa poslao poruku navijačima

Mondo pre 4 sati
Crvena zvezda u poslednjih nekoliko utakmica ne izgleda kao tim s početka sezone, nešto lošije partije navele su ljubitelje fudbala da posumnjaju u kvalitet tima. Mečevi u Ligi Evrope posebno zabrinjavaju, ali Marko Arnautović zahvaljujući višegodišnjem… »
Arnautović: "Nije mi ovo prvi put..."

Arnautović: "Nije mi ovo prvi put..."

B92 pre 4 sati
Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Lil, u ne baš blistavom ambijentu kakvom su se nadali u taboru srpskog šampiona. Crveno-beli imaju samo bod u Ligi Evrope, a u domaćem prvenstvu su vezali tri neuspeha. U razgovoru za Mozzart sport, Marko Arnautović se… »

Vesti dana »