Povezane vesti
Crvena zvezda sa ovim sastavom ide na Lil: Vladan Milojević traži 11 gladnih gladijatora
Mondo pre 27 dana
Crvena zvezda je u velikoj krizi i nema nimalo lak zadatak da se "izvuče" iz nje. Lil dolazi na stadion "Rajko Mitić" i biće Zvezdin izazivač u četvrtak od 18.30, pa ćemo videti da li je Vladan Milojević uspeo da pronađe dobitnu formulu da ipak posle… »
Zvezdin tim za Lil - Milojević vraća odbranu na "fabrička podešavanja"
B92 pre 27 dana
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ne bi trebalo mnogo da meša karte u meču sa Lilom. Glavna nepoznanica jeste centralni deo odbrane, ali na osnovu "dojava" sa prethodnih treninga crveno-belih, možda bismo mogli da sklopimo kockice. Miloš Veljković je… »
Ovakvog Vladana Milojevića nikad niste videli: Rekao sve što mu je na duši, dosta mu je svega
Mondo pre 27 dana
Crvena zvezda je u velikoj krizi, najvećoj u poslednjih osam godina. U tom periodu nijednom se nije dogodilo da je Zvezda četiri utakmice bez pobede, od čega čak tri u domaćem prvenstvu, a trenutak za "vađenje" nije idealan - pošto u goste na stadion… »
"Kvalitet nije problem, imamo ga" Rade Krunić otvorio dušu pred Lil, otkrio sa kojim protivničim igračem se čuo
Večernje novosti pre 27 dana
RADE Krunić, fudbaler Crvene zvezde govorio je pred utakmicu tog tima i Lila u Ligi Evrope, otkrio je sa kojim bivšim saigračem iz Milana se čuo u susret duelu. FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić Za iskusnog Krunića samopouzdanje je bitna stvar. - Ja… »
Krunić: "Čuo sam se Žiruom - i veliki klubovi prolaze kroz ovakve krize"
B92 pre 27 dana
Rade Krunić, vezista Crvene zvezde, govorio je na konferenciji za medije pred meč sa Lilom. Iskusni fudbaler je izneo svoja očekivanja uoči ovog susreta. "Ne bih se složio da ova utakmica dolazi u najgorem mogućem trenutku. U slučaju pobede okrećemo sve… »
Marko Arnautović pred duel sa lilom: " Nije dobro, sad da li je kriza... Imamo bod u Ligi Evrope, što nije dobro"
Dnevnik pre 27 dana
Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Lil, u ne baš blistavom ambijentu kakvom su se nadali u taboru srpskog šampiona. Crveno-beli imaju samo bod u Ligi Evrope, a u domaćem prvenstvu su vezali tri neuspeha. U razgovoru za Mocart sport, Marko Arnautović se… »
"Šta će mi da me neko tapše"? Marko Arnautović zagrmeo zbog krize na Marakani
Večernje novosti pre 27 dana
Crvena zvezda je u rezultatskoj krizi, ali njeni fudbaleri ostaju i dalje optimisti pred duel sa Lilom u okviru Lige Evrope. Foto: M. Vukadinović Napadač Marko Arnautović rekao je da moraju da daju sve od sebe za Zvezdu, ohlade glave i zaborave šta je… »
„Prošao sam to“: Arnautović zna šta je Zvezdin glavni problem!
Hot sport pre 27 dana
Crveno-beli u rezultatskoj krizi! Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Lil, u trenutku kada se suočava sa velikom krizom na rezultatskom planu. Tim Vladana Milojevića prolazi kroz težak period – na domaćem planu izgubili su stoje tako što su izgubili više… »
Arnautović: "Nema ko šta da me tapše, da pobedimo Lil kako znamo i umemo!"
Sportske.net pre 27 dana
Fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović govorio je u intervjuu za Mocart sport o aktuelnom trenutku koji nije baš idealan po “crveno-bele”. Tim Vladana Milojevića vezao je četiri utakmice bez pobede u svim takmičenjima, a reprezentativac Austrije srpskog… »
"Sad moramo da damo sve za Zvezdu": Arnautović progovorio o krizi u timu, pa poslao poruku navijačima
Mondo pre 27 dana
Crvena zvezda u poslednjih nekoliko utakmica ne izgleda kao tim s početka sezone, nešto lošije partije navele su ljubitelje fudbala da posumnjaju u kvalitet tima. Mečevi u Ligi Evrope posebno zabrinjavaju, ali Marko Arnautović zahvaljujući višegodišnjem… »
Arnautović: "Nije mi ovo prvi put..."
B92 pre 27 dana
Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Lil, u ne baš blistavom ambijentu kakvom su se nadali u taboru srpskog šampiona. Crveno-beli imaju samo bod u Ligi Evrope, a u domaćem prvenstvu su vezali tri neuspeha. U razgovoru za Mozzart sport, Marko Arnautović se… »
Vesti dana »
CIK nije verifikovala Srpsku listu za izbore 28. decembra: oglasio se OEBS
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Studenti nastavljaju najnormalnije da studiraju" oglasio se Mića Jovanović nakon oduzimanja dozvole Megatrendu, evo šta su uputstva iz Ministarstva prosvete
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zemljotres u Severnoj Makedoniji: Potres od 2,5 stepeni po Rihteru, osetio se i u Srbiji
Kurir pre 15 minutajoš 1 povezana
(Video) Veliki požar u bolnici u Trebinju: Zapalio se krevet na odeljenju neurologije, doktori sprečili tragediju
Blic pre 2 satajoš 1 povezana