Povezane vesti

Automobil se prevrnuo na krov u Beogradu na vodi, navodno da bi izbegao pešaka

N1 Info pre 2 sata
U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 7.50 sati dogodila na raskrsnici Bulevara Vudroa Vilsona i Ulice Nikolaja Kracova u Beogradu na vodi, prevrnuo se jedan automobil. Kako može da se vidi na snimkcima na društvenim mrežama, vozilo stoji na… »
Automobil se prevrnuo na krov u Beogradu na vodi

Automobil se prevrnuo na krov u Beogradu na vodi

NIN pre 2 sata
Jedan automobil prevrnuo se jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se oko osam sati dogodila na raskrsnici Bulevara Vudroa Vilsona i Ulice Nikolaja Kracova u Beogradu na vodi. Kako može da se vidi na snimku na Instagram stranici "Moj Beograd", vozilo stoji… »

Novi magazin pre 3 sata
U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 7.50 sati dogodila na raskrsnici Bulevara Vudroa Vilsona i Ulice Nikolaja Kracova u Beogradu na vodi, prevrnuo se jedan automobil. Kako može da se vidi na snimku Instagram stranice "Moj Beograd" vozilo stoji na… »
Automobil se prevrnuo na krov u Beogradu na vodi, navodno da bi izbegao pešaka FOTO

Automobil se prevrnuo na krov u Beogradu na vodi, navodno da bi izbegao pešaka FOTO

Nova pre 4 sati
U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila u Bulevaru Vudroa Vilsona u Beogradu na vodi, prevrnuo se automobil, potvrđeno je za N1. Kako može da se vidi na snimku Instagram stranice „Moj Beograd“ vozilo stoji na raskrsnici prevrnuto na krov, a navode… »
Auto se prevrnuo, nastao haos u Beogradu na vodi: Izbegavao pešaka, nastao haos?

Auto se prevrnuo, nastao haos u Beogradu na vodi: Izbegavao pešaka, nastao haos?

Telegraf pre 4 sati
Prevrnut automobil i velike saobraćajne gužve nastale su jutros oko 8.55 časova kada je u Beogradu na vodi došlo do saobraćajnog incidenta. Prema nezvaničnim informacijama, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom pokušavajući da izbegne pešaka, nakon čega… »

Vesti dana »