Povezane vesti
Automobil se prevrnuo na krov u Beogradu na vodi, navodno da bi izbegao pešaka
N1 Info 05.11.2025
U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 7.50 sati dogodila na raskrsnici Bulevara Vudroa Vilsona i Ulice Nikolaja Kracova u Beogradu na vodi, prevrnuo se jedan automobil. Kako može da se vidi na snimkcima na društvenim mrežama, vozilo stoji na… »
Automobil se prevrnuo na krov u Beogradu na vodi
NIN 05.11.2025
Jedan automobil prevrnuo se jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se oko osam sati dogodila na raskrsnici Bulevara Vudroa Vilsona i Ulice Nikolaja Kracova u Beogradu na vodi. Kako može da se vidi na snimku na Instagram stranici "Moj Beograd", vozilo stoji… »
Automobil se prevrnuo na krov u Beogradu na vodi, navodno da bi izbegao pešaka
Novi magazin 05.11.2025
U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 7.50 sati dogodila na raskrsnici Bulevara Vudroa Vilsona i Ulice Nikolaja Kracova u Beogradu na vodi, prevrnuo se jedan automobil. Kako može da se vidi na snimku Instagram stranice "Moj Beograd" vozilo stoji na… »
Automobil se prevrnuo na krov u Beogradu na vodi, navodno da bi izbegao pešaka FOTO
Nova 05.11.2025
U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila u Bulevaru Vudroa Vilsona u Beogradu na vodi, prevrnuo se automobil, potvrđeno je za N1. Kako može da se vidi na snimku Instagram stranice „Moj Beograd“ vozilo stoji na raskrsnici prevrnuto na krov, a navode… »
Auto se prevrnuo, nastao haos u Beogradu na vodi: Izbegavao pešaka, nastao haos?
Telegraf 05.11.2025
Prevrnut automobil i velike saobraćajne gužve nastale su jutros oko 8.55 časova kada je u Beogradu na vodi došlo do saobraćajnog incidenta. Prema nezvaničnim informacijama, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom pokušavajući da izbegne pešaka, nakon čega… »
Vesti dana »
Premijer Crne Gore reagovao na predlog Vučića: "Mi vas čekamo u EU od 2028, požurite"
Radio 021 pre 43 minutajoš 7 povezanih
Tender za sanaciju stanica u Novom Sadu, Bačkoj Topoli i Subotici: Čekaju li nas veštačenje i arbitraža
Forbes pre 43 minutajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za 10. decembar: Debeli minus ujutro, pa sunčano i toplije.
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih