Povezane vesti

"Čula sam samo da sklonim brzo zastavu, kreću zvižduci": Ceca otkrila šta se desilo na koncertu u Makedoniji

"Čula sam samo da sklonim brzo zastavu, kreću zvižduci": Ceca otkrila šta se desilo na koncertu u Makedoniji

Mondo pre 4 sati
Svetlana Ceca Ražnatović održala je 31. oktobra koncert u Makedoniji, a u jednom momentu je ogrnula bugarsku zastavu koju joj je da neko od fanova iz publike, što je izazvalo negodovanje u publici. Odmah nakon koncerta, Ceca je progovorila o nemiloj… »
"Sklonila sam zastavu, ali i dalje nemam pojma o čemu je reč" Ceca Ražnatović nakon drame u Makedoniji: "Odjednom su krenuli…

"Sklonila sam zastavu, ali i dalje nemam pojma o čemu je reč" Ceca Ražnatović nakon drame u Makedoniji: "Odjednom su krenuli…

Alo pre 4 sati
Makedonski pevač kom je bila mentor u takmičenju Zvezde Granda poručio joj je da skloni zastavu Bugarske tokom nastupa u Velesu. Ceca Ražnatović je 31. oktobra održala koncert u Velesu gde je u jednom momentu nastao haos zbog pevačicinog poteza kada se… »
"Čula sam samo: Sklonite brzo zastavu": Ceca za Telegraf otkrila istinu o koncertu u Makedoniji

"Čula sam samo: Sklonite brzo zastavu": Ceca za Telegraf otkrila istinu o koncertu u Makedoniji

Telegraf pre 3 sata
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je spektakularni koncert 31. oktobra u Velesu, Severna Makedonija, ped više od 5 000 ljudi. Sjajna atmosfera koju je napravila u ovom makedonskom gradiću ostala je u senci zbog situacije koja ju je… »
"Videla sam da nije makedonska zastava, nisam luda" Ceca o situaciji u Severnoj Makedoniji: Detaljno objasnila šta se desilo…

"Videla sam da nije makedonska zastava, nisam luda" Ceca o situaciji u Severnoj Makedoniji: Detaljno objasnila šta se desilo…

Kurir pre 4 sati
Nakon skandala koji je Ceca Ražnatović doživela u Makedoniji kada se pred punom halom u Velesu, ogrnula bugarskom zastavom, strasti se ne smiruju. Ražnatovićeva je pre dva dana prisutnim medijima na snimanju Zvezde Granda dala izjavu o ovoj situaciji, a… »

Vesti dana »