Povezane vesti

„Niš, moj grad“ traži hitnu reviziju državnih subvencija stranim investitorima: Građani zaslužuju fabrike koje ne odlaze čim…

„Niš, moj grad“ traži hitnu reviziju državnih subvencija stranim investitorima: Građani zaslužuju fabrike koje ne odlaze čim…

Danas pre 27 dana
Koalicija „Niš, moj grad“ je ocenila da je jasno da se strani investitori u sve većoj meri povlače iz Srbije i da radnici ostaju bez posla i perspektive, zbog čega je između ostalog zahtevala hitnu reviziju svih ugovora o državnim subvencijama sa tim… »
„Jug Srbije žrtva neefikasne ekonomske politike i pogrešnih subvencija“

„Jug Srbije žrtva neefikasne ekonomske politike i pogrešnih subvencija“

Nova pre 28 dana
Koalicija "Niš, moj grad" danas je ocenila da je zatvaranje više fabrika na jugu Srbije potvrda da je taj zemlje žrtva neefikasne ekonomske politike i pogrešnih subvencija. „Vesti koje stižu iz brojnih gradova juga i istoka Srbije potvrđuju ono što… »
Stanković (Niš, moj grad): Jug Srbije žrtva neefikasne ekonomske politike i pogrešnih subvencija

Stanković (Niš, moj grad): Jug Srbije žrtva neefikasne ekonomske politike i pogrešnih subvencija

Beta pre 28 dana
Koalicija "Niš, moj grad" je ocenila da je zatvaranje više fabrika na jugu Srbije potvrda da je taj zemlje žrtva neefikasne ekonomske politike i pogrešnih subvencija. "Vesti koje stižu iz brojnih gradova juga i istoka Srbije potvrđuju ono što građani već… »
Miodrag Stanković (Niš, moj.grad): Jug Srbije žrtva neefikasne ekonomske politike i pogrešnih subvencija

Miodrag Stanković (Niš, moj.grad): Jug Srbije žrtva neefikasne ekonomske politike i pogrešnih subvencija

Jug press pre 28 dana
NIŠ Vesti koje stižu iz brojnih gradova juga i istoka Srbije potvrđuju ono što građani već osećaju – da se strani investitori povlače, a radnici ostaju bez posla, bez sigurnosti i bez perspektive. Kompanije poput Benetona, Džinsija, Geoksa, Kentaur-a… »
Stanković: Jug Srbije žrtva neefikasne ekonomske politike i pogrešnih subvencija

Stanković: Jug Srbije žrtva neefikasne ekonomske politike i pogrešnih subvencija

Naissus info pre 28 dana
“Vesti koje stižu iz brojnih gradova juga i istoka Srbije potvrđuju ono što građani već osećaju – da se strani investitori povlače, a radnici ostaju bez posla, bez sigurnosti i bez perspektive”, navodi se u saopštenju te koalicije. Istaknuto je da su… »

Serbian News Media pre 28 dana
Koalicija „Niš, moj grad“ danas je ocenila da je zatvaranje više fabrika na jugu Srbije potvrda da je taj zemlje žrtva neefikasne ekonomske politike i pogrešnih subvencija. „Vesti koje stižu iz brojnih gradova juga i istoka Srbije potvrđuju ono što… »

Radio sto plus pre 28 dana
“Vesti koje stižu iz brojnih gradova juga i istoka Srbije potvrđuju ono što građani već osećaju – da se strani investitori povlače, a radnici ostaju bez posla, bez sigurnosti i bez perspektive”, navodi se u saopštenju te koalicije. Istaknuto je da su… »

Vesti dana »