Povezane vesti
"Balkanska Švajcarska" nova obećana zemlja: "Ovo mi je bila najbolja odluka u životu"
Mondo pre 3 sata
Tokom proteklih godina hiljade Balkanaca napustilo je svoje zemlje u potrazi za boljim životom, sigurnijim radnim mestima i stabilnijom budućnošću. Talas iseljavanja ne jenjava ni danas, mnogi odlaze zbog viših plata, boljih radnih uslova i osećaja… »
Ovo je nova OBEĆANA ZEMLJA za Srbe! "Otišla sam pre osam godina, najbolja odluka ikada"
Telegraf pre 5 sati
Tokom proteklih godina hiljade Balkanaca napustilo je svoje zemlje u potrazi za boljim životom, sigurnijim radnim mestima i stabilnijom budućnošću. Talas iseljavanja ne jenjava ni danas – mnogi odlaze zbog viših plata, boljih radnih uslova i osećaja… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Policija u punoj opremi zauzima položaje ispred Skupštine: Studenti pozivaju na protest podrške Dijani Hrki, novi šatori u Ćacilendu
Nova pre 11 minutajoš 37 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavili sednicu o biračkom spisku i leks specijalisu o Generalštabu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
"Bilo mi je teško nakon svega što sam video" Oglasio se direktor doma iz Tuzle u kojem je stradalo 11 osoba
Alo pre 2 satajoš 72 povezane
Dodik: U BiH srušen ustavni poredak, RS nije odgovorna za svoje dalje postupanje
Beta pre 35 minutajoš 19 povezanih