Povezane vesti

Ana Oreg o BIA špijuniranju: Služe interesima partije i ugrožavaju osećaj bezbednosti svih nas

Ana Oreg o BIA špijuniranju: Služe interesima partije i ugrožavaju osećaj bezbednosti svih nas

Radio 021 05.11.2025
Narodna poslanica iz Novog Sada Ana Oreg kaže da ju je Bezbednosno-informativna agencija nezakonito prisluškivala više od godinu dana. Danas je u utorak objavio saznanja da je BIA špijunirala Anu Oreg, poslanicu iz redova Pokreta slobodnih građana, i da… »
Ko je Ana Oreg, narodna poslanica koju je prisluškivala BIA?

Ko je Ana Oreg, narodna poslanica koju je prisluškivala BIA?

Danas 05.11.2025
Kada je Insajder objavio vest da je BIA došla do audio-snimka razgovora novosadskih aktivista „slučajno“, tako što je na merama držala lice koje nije obuhvaćeno optužnicom, malo ko je pomislio da bi to mogla da bude narodna poslanica Pokreta slobodnih… »
Oreg o prisluškivanju: Umesto da reaguju na moja upozorenja, odlučili su da me prate, to je poruka svima koji se usuđuju da…

Oreg o prisluškivanju: Umesto da reaguju na moja upozorenja, odlučili su da me prate, to je poruka svima koji se usuđuju da…

Nova 05.11.2025
„Protivzakonito sam praćena i prisluškivana više od godinu dana. To nije samo kršenje mog prava na privatnost, već otvorena zloupotreba bezbednosnog aparata države u političke svrhe", rekla je potpredsednica PSG i narodna poslanica Ana Oreg. Kako je… »
Ana Oreg o praćenju i prisluškivanju: Poruka svima koji se usude da govore o zloupotrebama

Ana Oreg o praćenju i prisluškivanju: Poruka svima koji se usude da govore o zloupotrebama

N1 Info 05.11.2025
„Protivzakonito sam praćena i prisluškivana više od godinu dana. To nije samo kršenje mog prava na privatnost, već otvorena zloupotreba bezbednosnog aparata države u političke svrhe", rekla je potpredsednica PSG i narodna poslanica Ana Oreg. Kako je… »
Ana Oreg: Protivzakonito sam praćena i prisluškivana više od godinu dana

Ana Oreg: Protivzakonito sam praćena i prisluškivana više od godinu dana

Danas 05.11.2025
Protivzakonito sam praćena i prisluškivana više od godinu dana. To nije samo kršenje mog prava na privatnost, već otvorena zloupotreba bezbednosnog aparata države u političke svrhe“, rekla je za N1 potpredsednica PSG i narodna poslanica Ana Oreg. Kako je… »

Vesti dana »