Повезане вести

Ана Орег о БИА шпијунирању: Служе интересима партије и угрожавају осећај безбедности свих нас

Ана Орег о БИА шпијунирању: Служе интересима партије и угрожавају осећај безбедности свих нас

Радио 021 пре 25 дана
Народна посланица из Новог Сада Ана Орег каже да ју је Безбедносно-информативна агенција незаконито прислушкивала више од годину дана. Данас је у уторак објавио сазнања да је БИА шпијунирала Ану Орег, посланицу из редова Покрета… »
Ко је Ана Орег, народна посланица коју је прислушкивала БИА?

Ко је Ана Орег, народна посланица коју је прислушкивала БИА?

Данас пре 25 дана
Када је Инсајдер објавио вест да је БИА дошла до аудио-снимка разговора новосадских активиста „случајно“, тако што је на мерама држала лице које није обухваћено оптужницом, мало ко је помислио да би то могла да буде народна… »
Орег о прислушкивању: Уместо да реагују на моја упозорења, одлучили су да ме прате, то је порука свима који се усуђују да…

Орег о прислушкивању: Уместо да реагују на моја упозорења, одлучили су да ме прате, то је порука свима који се усуђују да…

Нова пре 25 дана
„Противзаконито сам праћена и прислушкивана више од годину дана. То није само кршење мог права на приватност, већ отворена злоупотреба безбедносног апарата државе у политичке сврхе", рекла је потпредседница ПСГ и народна… »
Ана Орег о праћењу и прислушкивању: Порука свима који се усуде да говоре о злоупотребама

Ана Орег о праћењу и прислушкивању: Порука свима који се усуде да говоре о злоупотребама

Н1 Инфо пре 25 дана
„Противзаконито сам праћена и прислушкивана више од годину дана. То није само кршење мог права на приватност, већ отворена злоупотреба безбедносног апарата државе у политичке сврхе", рекла је потпредседница ПСГ и народна… »
Ана Орег: Противзаконито сам праћена и прислушкивана више од годину дана

Ана Орег: Противзаконито сам праћена и прислушкивана више од годину дана

Данас пре 25 дана
Противзаконито сам праћена и прислушкивана више од годину дана. То није само кршење мог права на приватност, већ отворена злоупотреба безбедносног апарата државе у политичке сврхе“, рекла је за Н1 потпредседница ПСГ и народна… »

Вести дана »