Povezane vesti
Ana Oreg o BIA špijuniranju: Služe interesima partije i ugrožavaju osećaj bezbednosti svih nas
Radio 021 05.11.2025
Narodna poslanica iz Novog Sada Ana Oreg kaže da ju je Bezbednosno-informativna agencija nezakonito prisluškivala više od godinu dana. Danas je u utorak objavio saznanja da je BIA špijunirala Anu Oreg, poslanicu iz redova Pokreta slobodnih građana, i da… »
Ko je Ana Oreg, narodna poslanica koju je prisluškivala BIA?
Danas 05.11.2025
Kada je Insajder objavio vest da je BIA došla do audio-snimka razgovora novosadskih aktivista „slučajno“, tako što je na merama držala lice koje nije obuhvaćeno optužnicom, malo ko je pomislio da bi to mogla da bude narodna poslanica Pokreta slobodnih… »
Oreg o prisluškivanju: Umesto da reaguju na moja upozorenja, odlučili su da me prate, to je poruka svima koji se usuđuju da…
Nova 05.11.2025
„Protivzakonito sam praćena i prisluškivana više od godinu dana. To nije samo kršenje mog prava na privatnost, već otvorena zloupotreba bezbednosnog aparata države u političke svrhe", rekla je potpredsednica PSG i narodna poslanica Ana Oreg. Kako je… »
Ana Oreg o praćenju i prisluškivanju: Poruka svima koji se usude da govore o zloupotrebama
N1 Info 05.11.2025
„Protivzakonito sam praćena i prisluškivana više od godinu dana. To nije samo kršenje mog prava na privatnost, već otvorena zloupotreba bezbednosnog aparata države u političke svrhe", rekla je potpredsednica PSG i narodna poslanica Ana Oreg. Kako je… »
Ana Oreg: Protivzakonito sam praćena i prisluškivana više od godinu dana
Danas 05.11.2025
Protivzakonito sam praćena i prisluškivana više od godinu dana. To nije samo kršenje mog prava na privatnost, već otvorena zloupotreba bezbednosnog aparata države u političke svrhe“, rekla je za N1 potpredsednica PSG i narodna poslanica Ana Oreg. Kako je… »
Vesti dana »
Manojlović: Studentski pokret pokazao snagu, vlast tone sve dublje
Vranje news pre 51 minutajoš 24 povezane
Dijaspora obezbedila Kurtiju ubedljivu pobedu, Gogić: Srpskoj zajednici potrebna podrška Beograda i sveta
Euronews pre 2 satajoš 31 povezana