Повезане вести
Ана Орег о БИА шпијунирању: Служе интересима партије и угрожавају осећај безбедности свих нас
Радио 021 пре 25 дана
Народна посланица из Новог Сада Ана Орег каже да ју је Безбедносно-информативна агенција незаконито прислушкивала више од годину дана. Данас је у уторак објавио сазнања да је БИА шпијунирала Ану Орег, посланицу из редова Покрета… »
Ко је Ана Орег, народна посланица коју је прислушкивала БИА?
Данас пре 25 дана
Када је Инсајдер објавио вест да је БИА дошла до аудио-снимка разговора новосадских активиста „случајно“, тако што је на мерама држала лице које није обухваћено оптужницом, мало ко је помислио да би то могла да буде народна… »
Орег о прислушкивању: Уместо да реагују на моја упозорења, одлучили су да ме прате, то је порука свима који се усуђују да…
Нова пре 25 дана
„Противзаконито сам праћена и прислушкивана више од годину дана. То није само кршење мог права на приватност, већ отворена злоупотреба безбедносног апарата државе у политичке сврхе", рекла је потпредседница ПСГ и народна… »
Ана Орег о праћењу и прислушкивању: Порука свима који се усуде да говоре о злоупотребама
Н1 Инфо пре 25 дана
„Противзаконито сам праћена и прислушкивана више од годину дана. То није само кршење мог права на приватност, већ отворена злоупотреба безбедносног апарата државе у политичке сврхе", рекла је потпредседница ПСГ и народна… »
Ана Орег: Противзаконито сам праћена и прислушкивана више од годину дана
Данас пре 25 дана
Противзаконито сам праћена и прислушкивана више од годину дана. То није само кршење мог права на приватност, већ отворена злоупотреба безбедносног апарата државе у политичке сврхе“, рекла је за Н1 потпредседница ПСГ и народна… »
Вести дана »
Вашингтон притиска Кијев: Зеленски пред најопаснијим тренутком у свом мандату
Спутник пре 1 сатјош 33 повезане
Црта: Основно јавно тужилаштво у Мионици покренуло поступак у вези са нападом на посматраче
Ин медија пре 11 минутајош 115 повезаних
Локални избори у Србији: Инциденти у Мионици, посматрачима 'озбиљно угрожена безбедност', кажу из Црте
BBC News пре 26 минутајош 27 повезаних
Временска прогноза за Србију: Суво са сунчаним интервалима и хладним јутром, магла у котлинама
Наслови.аи пре 31 минутајош 31 повезана
Бетису "кључеви града", навијачи Севиље прекинули утакмицу!
Спортске.нет пре 26 минутајош 26 повезаних