Povezane vesti

„Sram bilo svakog ko se podsmeva borbi majke“: Jelena Balašević podržala Dijanu Hrku (FOTO)

„Sram bilo svakog ko se podsmeva borbi majke“: Jelena Balašević podržala Dijanu Hrku (FOTO)

Nova pre 23 dana
Ćerka Đorđa Balaševića objavila je na društvenim mrežama poruku podrške Dijani Hrki, majci poginulog u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Jelena Balašević, mlađa ćerka Olivere i Đorđa Balaševića, oglasila se povodom događaja ispred… »
„Mi majke, žene i sestre“ iz Čačka apeluju: Bol majke je iznad svih podela, ne provocirajte Dijanu Hrka

„Mi majke, žene i sestre“ iz Čačka apeluju: Bol majke je iznad svih podela, ne provocirajte Dijanu Hrka

Serbian News Media pre 23 dana
Neformalno Udruženje žena „Mi majke, žene i sestre“ iz Čačka apelovalo je danas na pristalice vlasti da se uzdrže od provokacija prema Dijani Hrka, majci mladića poginulog u padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, koja od nedelje štrajkuje… »
Neformalno udruženje žena “Mi majke, žene i sestre“: Poziv na razumevanje i dostojanstvo

Neformalno udruženje žena “Mi majke, žene i sestre“: Poziv na razumevanje i dostojanstvo

Morava info pre 23 dana
ČAČAK – Neformalno udruženje žena “Mi majke, žene i sestre“ oglasilo se saopštenjem za javnost povodom štrajka glađu Dijane Hrke i najavljenog mitinga pristalica SNS u Beogradu. Saopštenje prenosimo u celosti: Mi, majke, žene i sestre, pozivamo na mir… »
Poziv na razumevanje i dostojanstvo

Poziv na razumevanje i dostojanstvo

Ozon press pre 23 dana
Žene Čačka udružene u neformalno udruženje „Mi majke, žene i sestre“ uputile su javni poziv ženama aktivistkinjama SNS-a da danas ne idu u Beograd na miting svoje stranke i da budu solidarne sa Dijanom Hrka, majkom koja je izgubila sina u padu… »

Vesti dana »