Povezane vesti
„Sram bilo svakog ko se podsmeva borbi majke“: Jelena Balašević podržala Dijanu Hrku (FOTO)
Nova 05.11.2025
Ćerka Đorđa Balaševića objavila je na društvenim mrežama poruku podrške Dijani Hrki, majci poginulog u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Jelena Balašević, mlađa ćerka Olivere i Đorđa Balaševića, oglasila se povodom događaja ispred… »
„Mi majke, žene i sestre“ iz Čačka apeluju: Bol majke je iznad svih podela, ne provocirajte Dijanu Hrka
Serbian News Media 05.11.2025
Neformalno Udruženje žena „Mi majke, žene i sestre“ iz Čačka apelovalo je danas na pristalice vlasti da se uzdrže od provokacija prema Dijani Hrka, majci mladića poginulog u padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, koja od nedelje štrajkuje… »
Neformalno udruženje žena “Mi majke, žene i sestre“: Poziv na razumevanje i dostojanstvo
Morava info 05.11.2025
ČAČAK – Neformalno udruženje žena “Mi majke, žene i sestre“ oglasilo se saopštenjem za javnost povodom štrajka glađu Dijane Hrke i najavljenog mitinga pristalica SNS u Beogradu. Saopštenje prenosimo u celosti: Mi, majke, žene i sestre, pozivamo na mir… »
Poziv na razumevanje i dostojanstvo
Ozon press 05.11.2025
Žene Čačka udružene u neformalno udruženje „Mi majke, žene i sestre“ uputile su javni poziv ženama aktivistkinjama SNS-a da danas ne idu u Beograd na miting svoje stranke i da budu solidarne sa Dijanom Hrka, majkom koja je izgubila sina u padu… »
Vesti dana »
Jelena Kleut: Sve što dekan misli da može da mi kaže bolje da ostavi za sud
Nova pre 40 minutajoš 38 povezanih
EKSKLUZIVNO Ovako posle požara izgleda kabinet tužioca JTOK iz kog je spasen predmet u slučaju „Nadstrešnica“
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih
U Skupštini počela rasprava o amandmanima, Mrdić tvrdi da su sve kritike opozicije neosnovane
Nedeljnik pre 45 minutajoš 24 povezane