Povezane vesti

Vučić: Rusija radi na rešenju za NIS više nego mi

Vučić: Rusija radi na rešenju za NIS više nego mi

Nova ekonomija 05.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Rusija traži rešenje za Naftnu industriju Srbije (NIS) i da se nada pozitivnom ishodu. „Više rade Rusi nego mi, ali kako čujem rade. Oni traže partnera i ja sam srećan što su na ozbiljan način… »
Vučić: Rusija radi na rešenju za NIS više nego mi, nisam pesimista

Vučić: Rusija radi na rešenju za NIS više nego mi, nisam pesimista

Nedeljnik 05.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Rusija traži rešenje za Naftnu industriju Srbije (NIS) i da se nada pozitivnom ishodu. „Više rade Rusi nego mi, ali kako čujem rade. Oni traže partnera i ja sam srećan što su na ozbiljan način… »
Vučić o NIS-u: Nisam više pesimista!

Vučić o NIS-u: Nisam više pesimista!

Pravda 05.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga očekuju važni sastanci narednih dana sa predstavnicima EU, kao i sa Rusima, naglasivši da mora da se reši problem NIS-a, ali da veruje da će uspeti da ga reši. "To bi bilo veliko olakšanje za našu zemlju… »
Vučić: Rusi traže partnera za NIS, nisam pesimista

Vučić: Rusi traže partnera za NIS, nisam pesimista

Blic 05.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Rusi rade na pronalaženju partnera kako bi rešili pitanje NIS-a i istakao da, iako nije optimista po prirodi, u ovom slučaju nije pesimista. "To možda nije loša vest za građane", rekao je Vučić za… »
Vučić optimista po pitanju NIS-a: Rusi traže kupca za naftnog giganta

Vučić optimista po pitanju NIS-a: Rusi traže kupca za naftnog giganta

Kurir 05.11.2025
Iako je istakao da po prirodi nije optimista, Vučič je rekao da u ovom slučaju nije pesimista. - Više rade Rusi nego mi, ali kako čujem rade. Oni traže partnera i ja sam srećan što su na ozbiljan način shvatili situaciju i što je značajno za Srbiju… »
Vučić: Rusi traže rešenje za NIS, više rade oni nego mi, srećan sam što su ozbiljno shvatili situaciju

Vučić: Rusi traže rešenje za NIS, više rade oni nego mi, srećan sam što su ozbiljno shvatili situaciju

Radio 021 05.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Rusija traži rešenje za NIS i da se nada pozitivnom ishodu. "Više rade Rusi nego mi, ali kako čujem rade. Oni traže partnera i ja sam srećan što su na ozbiljan način shvatili situaciju", rekao je Vučić za… »
Vučić: Rusi traže partnera za NIS

Vučić: Rusi traže partnera za NIS

Danas 05.11.2025
Vučić: „Rusija traži rešenje za NIS zbog sankcija, nadamo se pozitivnom ishodu“

Vučić: „Rusija traži rešenje za NIS zbog sankcija, nadamo se pozitivnom ishodu“

Serbian News Media 05.11.2025
Vučić: Rusi rade na rešavanju problema sa NIS-om, ovih dana razgovaraću i sa Moskvom

Vučić: Rusi rade na rešavanju problema sa NIS-om, ovih dana razgovaraću i sa Moskvom

Sputnik 05.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga očekuju važni sastanci narednih dana sa predstavnicima EU, kao i sa Rusima, naglasivši da mora da se reši problem NIS-a, ali da veruje da će uspeti da ga reši. "To bi bilo veliko olakšanje za našu… »
Vučić o NIS-u: Rusi ozbiljno shvatili situaciju, traže partnere

Vučić o NIS-u: Rusi ozbiljno shvatili situaciju, traže partnere

B92 05.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da rešenje NIS-a mora ubrzo da se nađe i da Rusi intenzivno rade na tome. "Moramo da rešavamo ubrzo pitanje NIS-a. Verujem da ćemo zajedno sa američkim i ruskim prijateljima uspeti to da rešimo, to bi bilo… »
"Rusi ozbiljno shvatili situaciju, rade na rešenju" Vučić: Moramo da rešavamo ubrzo pitanje NIS-a

"Rusi ozbiljno shvatili situaciju, rade na rešenju" Vučić: Moramo da rešavamo ubrzo pitanje NIS-a

Alo 05.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da rešenje NIS-a mora ubrzo da se nađe i da Rusi intezivno rade na tome. "Moramo da rešavamo ubrzo pitanje NIS-a. Verujem da ćemo zajedno sa američkim i ruskim prijateljima uspeti to da rešimo, to bi bilo… »
Vučić se oglasio povodom NIS-a, evo šta je rekao o Rusima: "Nisam pesimista"

Vučić se oglasio povodom NIS-a, evo šta je rekao o Rusima: "Nisam pesimista"

Telegraf 05.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Rusi rade na pronalaženju partnera kako bi rešili pitanje NIS-a i istakao da, iako nije optimista po prirodi, u ovom slučaju nije pesimista. "To možda nije loša vest za građane", rekao je Vučić za… »

Vesti dana »