Povezane vesti
Vučić: Rusija radi na rešenju za NIS više nego mi
Nova ekonomija pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Rusija traži rešenje za Naftnu industriju Srbije (NIS) i da se nada pozitivnom ishodu. „Više rade Rusi nego mi, ali kako čujem rade. Oni traže partnera i ja sam srećan što su na ozbiljan način… »
Vučić: Rusija radi na rešenju za NIS više nego mi, nisam pesimista
Nedeljnik pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Rusija traži rešenje za Naftnu industriju Srbije (NIS) i da se nada pozitivnom ishodu. „Više rade Rusi nego mi, ali kako čujem rade. Oni traže partnera i ja sam srećan što su na ozbiljan način… »
Vučić o NIS-u: Nisam više pesimista!
Pravda pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga očekuju važni sastanci narednih dana sa predstavnicima EU, kao i sa Rusima, naglasivši da mora da se reši problem NIS-a, ali da veruje da će uspeti da ga reši. "To bi bilo veliko olakšanje za našu zemlju… »
Vučić: Rusi traže partnera za NIS, nisam pesimista
Blic pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Rusi rade na pronalaženju partnera kako bi rešili pitanje NIS-a i istakao da, iako nije optimista po prirodi, u ovom slučaju nije pesimista. "To možda nije loša vest za građane", rekao je Vučić za… »
Vučić optimista po pitanju NIS-a: Rusi traže kupca za naftnog giganta
Kurir pre 3 sata
Iako je istakao da po prirodi nije optimista, Vučič je rekao da u ovom slučaju nije pesimista. - Više rade Rusi nego mi, ali kako čujem rade. Oni traže partnera i ja sam srećan što su na ozbiljan način shvatili situaciju i što je značajno za Srbiju… »
Vučić: Rusi traže rešenje za NIS, više rade oni nego mi, srećan sam što su ozbiljno shvatili situaciju
Radio 021 pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Rusija traži rešenje za NIS i da se nada pozitivnom ishodu. "Više rade Rusi nego mi, ali kako čujem rade. Oni traže partnera i ja sam srećan što su na ozbiljan način shvatili situaciju", rekao je Vučić za… »
Vučić: Rusi traže partnera za NIS
Danas pre 3 sata
Vučić: „Rusija traži rešenje za NIS zbog sankcija, nadamo se pozitivnom ishodu“
Serbian News Media pre 3 sata
Vučić: Rusi rade na rešavanju problema sa NIS-om, ovih dana razgovaraću i sa Moskvom
Sputnik pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga očekuju važni sastanci narednih dana sa predstavnicima EU, kao i sa Rusima, naglasivši da mora da se reši problem NIS-a, ali da veruje da će uspeti da ga reši. "To bi bilo veliko olakšanje za našu… »
Vučić o NIS-u: Rusi ozbiljno shvatili situaciju, traže partnere
B92 pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da rešenje NIS-a mora ubrzo da se nađe i da Rusi intenzivno rade na tome. "Moramo da rešavamo ubrzo pitanje NIS-a. Verujem da ćemo zajedno sa američkim i ruskim prijateljima uspeti to da rešimo, to bi bilo… »
"Rusi ozbiljno shvatili situaciju, rade na rešenju" Vučić: Moramo da rešavamo ubrzo pitanje NIS-a
Alo pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da rešenje NIS-a mora ubrzo da se nađe i da Rusi intezivno rade na tome. "Moramo da rešavamo ubrzo pitanje NIS-a. Verujem da ćemo zajedno sa američkim i ruskim prijateljima uspeti to da rešimo, to bi bilo… »
Vučić se oglasio povodom NIS-a, evo šta je rekao o Rusima: "Nisam pesimista"
Telegraf pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Rusi rade na pronalaženju partnera kako bi rešili pitanje NIS-a i istakao da, iako nije optimista po prirodi, u ovom slučaju nije pesimista. "To možda nije loša vest za građane", rekao je Vučić za… »
Vesti dana »
Jake policijske snage u opremi za razbijanje demonstracija oko Skupštine uoči početka dva skupa
Beta pre 49 minutajoš 30 povezanih
Romi u jedan, a ostali u drugi autobus: Vrbaški naprednjaci podelili putnike koji idu u Ćacilend po nacionalnosti
N1 Info pre 2 satajoš 24 povezane
Miša Bačulov ponovo uhapšen: Osumnjičen da je koordinisao nemire u Beogradu - iz bolnice
Radio 021 pre 8 minutajoš 19 povezanih
Koga štite pripadnici MUP-a kod Ćacilenda: "To je odmetnuti deo policije, huligani"
Radio 021 pre 3 satajoš 37 povezanih