Повезане вести
Вучић: Русија ради на решењу за НИС више него ми
Нова економија пре 30 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Русија тражи решење за Нафтну индустрију Србије (НИС) и да се нада позитивном исходу. „Више раде Руси него ми, али како чујем раде. Они траже партнера и ја сам срећан што су… »
Вучић: Русија ради на решењу за НИС више него ми, нисам песимиста
Недељник пре 30 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Русија тражи решење за Нафтну индустрију Србије (НИС) и да се нада позитивном исходу. „Више раде Руси него ми, али како чујем раде. Они траже партнера и ја сам срећан што су… »
Вучић о НИС-у: Нисам више песимиста!
Правда пре 30 дана
Председник Србије Александар Вучић рекао је да га очекују важни састанци наредних дана са представницима ЕУ, као и са Русима, нагласивши да мора да се реши проблем НИС-а, али да верује да ће успети да га реши. "То би било велико… »
Вучић: Руси траже партнера за НИС, нисам песимиста
Блиц пре 30 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Руси раде на проналажењу партнера како би решили питање НИС-а и истакао да, иако није оптимиста по природи, у овом случају није песимиста. "То можда није лоша вест за… »
Вучић: „Русија тражи решење за НИС због санкција, надамо се позитивном исходу“
Сербиан Невс Медиа пре 30 дана
Вучић: Руси траже партнера за НИС
Данас пре 30 дана
Вучић: Руси траже решење за НИС, више раде они него ми, срећан сам што су озбиљно схватили ситуацију
Радио 021 пре 30 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да Русија тражи решење за НИС и да се нада позитивном исходу. "Више раде Руси него ми, али како чујем раде. Они траже партнера и ја сам срећан што су на озбиљан начин схватили… »
Вучић оптимиста по питању НИС-а: Руси траже купца за нафтног гиганта
Курир пре 30 дана
Иако је истакао да по природи није оптимиста, Вучич је рекао да у овом случају није песимиста. - Више раде Руси него ми, али како чујем раде. Они траже партнера и ја сам срећан што су на озбиљан начин схватили ситуацију и што је… »
Вучиц́: Руси раде на решавању проблема са НИС-ом, ових дана разговарац́у и са Москвом
Спутник пре 30 дана
Председник Србије Александар Вучиц́ рекао је да га очекују важни састанци наредних дана са представницима ЕУ, као и са Русима, нагласивши да мора да се реши проблем НИС-а, али да верује да ц́е успети да га реши. "То би било… »
"Руси озбиљно схватили ситуацију, раде на решењу" Вучић: Морамо да решавамо убрзо питање НИС-а
Ало пре 30 дана
Председник Србије Александар Вучић рекао је да решење НИС-а мора убрзо да се нађе и да Руси интезивно раде на томе. "Морамо да решавамо убрзо питање НИС-а. Верујем да ћемо заједно са америчким и руским пријатељима успети то да… »
Вучић о НИС-у: Руси озбиљно схватили ситуацију, траже партнере
Б92 пре 30 дана
Председник Србије Александар Вучић рекао је да решење НИС-а мора убрзо да се нађе и да Руси интензивно раде на томе. "Морамо да решавамо убрзо питање НИС-а. Верујем да ћемо заједно са америчким и руским пријатељима успети то… »
Вучић се огласио поводом НИС-а, ево шта је рекао о Русима: "Нисам песимиста"
Телеграф пре 30 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Руси раде на проналажењу партнера како би решили питање НИС-а и истакао да, иако није оптимиста по природи, у овом случају није песимиста. "То можда није лоша вест за… »
Вести дана »
ИНТЕРВЈУ Борис Тадић: У сат времена дуела са мном, све Вучићеве лажи би пале као кула од карата
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
"Оваква реторика не служи миру, помирењу нити будућности у региону", Гашић: Позивамо међународне партнере да осуде ову опасну реторику министра одбране БиХ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Срђан Јандрић је победник "Мастерцхеф Србија", освојио награду од 50.000 евра
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана