Povezane vesti

Noćas nam ne gine ljubav: Saša Matić široki auditorijum "pogodio" pravo u srce (foto)

Noćas nam ne gine ljubav: Saša Matić široki auditorijum "pogodio" pravo u srce (foto)

Večernje novosti pre 27 dana
POPULARNI folk pevač Saša Matić svoju publiku obradovao je drugim delom novog studijskog albuma „Noćas nam ne gine ljubav“. Foto: Mina Dishlenkoviich/Dušan Petrović Nakon što je prvi deo albuma, objavljen u aprilu, izazvao ogromno interesovanje publike i… »
Saša Matić objavio je drugi deo albuma „Noćas nam ne gine ljubav“ - emociju i muziku koja, kako sam pevač kaže, „Pogađa pravo…

Saša Matić objavio je drugi deo albuma „Noćas nam ne gine ljubav“ - emociju i muziku koja, kako sam pevač kaže, „Pogađa pravo…

Kurir pre 27 dana
Nakon što je prvi deo albuma, objavljen u aprilu, izazvao ogromno interesovanje publike i postao jedno od najslušanijih muzičkih izdanja godine, Matić sada donosi nastavak ovog jedinstvenog projekta, nastalog u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija… »
Saša Matić objavio je drugi deo albuma „Noćas nam ne gine ljubav“

Saša Matić objavio je drugi deo albuma „Noćas nam ne gine ljubav“

Nova pre 27 dana
Nakon što je prvi deo albuma, objavljen u aprilu, izazvao ogromno interesovanje publike i postao jedno od najslušanijih muzičkih izdanja godine, Matić sada donosi nastavak ovog jedinstvenog projekta, nastalog u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija… »
​​Saša Matić objavio drugi deo albuma "Noćas nam ne gine ljubav" ​ - emocija koja pogađa pravo u srce!

​​Saša Matić objavio drugi deo albuma "Noćas nam ne gine ljubav" ​ - emocija koja pogađa pravo u srce!

Telegraf pre 27 dana
Saša Matić objavio je drugi deo albuma "Noćas nam ne gine ljubav" - emociju i muziku koja, kako sam pevač kaže - pogađa pravo u srce! Nakon što je prvi deo albuma, objavljen u aprilu, izazvao ogromno interesovanje publike i postao jedno od najslušanijih… »

Vesti dana »