Povezane vesti

Noćas nam ne gine ljubav: Saša Matić široki auditorijum "pogodio" pravo u srce (foto)

Noćas nam ne gine ljubav: Saša Matić široki auditorijum "pogodio" pravo u srce (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
POPULARNI folk pevač Saša Matić svoju publiku obradovao je drugim delom novog studijskog albuma „Noćas nam ne gine ljubav“. Foto: Mina Dishlenkoviich/Dušan Petrović Nakon što je prvi deo albuma, objavljen u aprilu, izazvao ogromno interesovanje publike i… »
Saša Matić objavio je drugi deo albuma „Noćas nam ne gine ljubav“

Saša Matić objavio je drugi deo albuma „Noćas nam ne gine ljubav“

Nova pre 5 sati
Nakon što je prvi deo albuma, objavljen u aprilu, izazvao ogromno interesovanje publike i postao jedno od najslušanijih muzičkih izdanja godine, Matić sada donosi nastavak ovog jedinstvenog projekta, nastalog u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija… »
Saša Matić objavio je drugi deo albuma „Noćas nam ne gine ljubav“ - emociju i muziku koja, kako sam pevač kaže, „Pogađa pravo…

Saša Matić objavio je drugi deo albuma „Noćas nam ne gine ljubav“ - emociju i muziku koja, kako sam pevač kaže, „Pogađa pravo…

Kurir pre 5 sati
Nakon što je prvi deo albuma, objavljen u aprilu, izazvao ogromno interesovanje publike i postao jedno od najslušanijih muzičkih izdanja godine, Matić sada donosi nastavak ovog jedinstvenog projekta, nastalog u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija… »
​​Saša Matić objavio drugi deo albuma "Noćas nam ne gine ljubav" ​ - emocija koja pogađa pravo u srce!

​​Saša Matić objavio drugi deo albuma "Noćas nam ne gine ljubav" ​ - emocija koja pogađa pravo u srce!

Telegraf pre 5 sati
Saša Matić objavio je drugi deo albuma "Noćas nam ne gine ljubav" - emociju i muziku koja, kako sam pevač kaže - pogađa pravo u srce! Nakon što je prvi deo albuma, objavljen u aprilu, izazvao ogromno interesovanje publike i postao jedno od najslušanijih… »

Vesti dana »