Povezane vesti

Novi selektor Srbije: "Marina je postavila visoke standarde - gradićemo tim"

Novi selektor Srbije: "Marina je postavila visoke standarde - gradićemo tim"

B92 pre 5 minuta
Miloš Pavlović zvanično je predstavljen kao selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije. "Nije bilo mnogo razmišljanja, brzo i lako smo se dogovorili, hvala Košarkaškom savezu Srbije i stručnoj javnosti, koja me je izabrala", izjavio je danas novi… »
Pavlović: Brzo i lako smo se dogovorili

Pavlović: Brzo i lako smo se dogovorili

Sportski žurnal pre 1 sat
KSS je predstavio novog selektora košarkašica Srbije. Novi selektor ženske reprezentacije Srbije Miloš Pavlović je rekao da nije bilo mnogo razmišljanja, i da se brzo i lako dogovorio sa KSS - Hvala Košarkaškom savezu Srbije i stručnoj javnosti, koja me… »
Pavlović: Hvala na ukazanom poverenju, brzo i lako smo se dogovorili

RTV pre 2 sata
BEOGRAD - Nije bilo mnogo razmišljanja, brzo i lako smo se dogovorili, hvala Košarkaškom savezu Srbije i stručnoj javnosti, koja me je izabrala, izjavio je danas novi selektor ženske reprezentacije Srbije Miloš Pavlović. Pavlović je u utorak zvanično… »
Miloš Pavlović selektor Srbije

Miloš Pavlović selektor Srbije

Sport klub pre 2 sata
Novi selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Pavlović predstavljen je medijima u prostorijama Košarkaškog saveza Srbije. Pavlović je u utorak zvanično imenovan za novog selektora košarkašica Srbije. Na tom mestu je zamenio Marinu… »

RTS pre 3 sata
Novi selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Pavlović se na svom predstavljanju medijima zahvalio na ukazanom poverenju, osvrnuo se na dosadašnje uspehe selekcije i govorio o predstojećim izazovima istakavši da su se sve igračice odazvale… »
Kss predstavio novog selektora košarkašica Miloša Pavlovića: Hvala na ukazanom poverenju, brzo i lako smo se dogovorili

Kss predstavio novog selektora košarkašica Miloša Pavlovića: Hvala na ukazanom poverenju, brzo i lako smo se dogovorili

Dnevnik pre 4 sati
Nije bilo mnogo razmišljanja, brzo i lako smo se dogovorili, hvala Košarkaškom savezu Srbije i stručnoj javnosti, koja me je izabrala, izjavio je novi selektor ženske reprezentacije Srbije Miloš Pavlović. Pavlović je u utorak zvanično imenovan za novog… »
"Kad Srbija zove, nema razmišljanja": Novi selektor predstavio plan za budućnost ženske košarke

"Kad Srbija zove, nema razmišljanja": Novi selektor predstavio plan za budućnost ženske košarke

Mondo pre 4 sati
Ženska reprezentacija Srbije dobila je novog selektora - mesto Marine Maljković zauzeo je Miloš Pavlović, koji će vatreno krštenje doživeti već za nekoliko dana. Naše najbolje dame započinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, te je pred novim šefom… »
"Hteo sam da Marina ostane": Čović otkrio zašto je Srbija dobila novog selektora

"Hteo sam da Marina ostane": Čović otkrio zašto je Srbija dobila novog selektora

Mondo pre 3 sata
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije dobila je novog selektora - Miloš Pavlović vodiće naše najbolje igračice već 12. novembra na Islandu, a koji dan kasnije imaće premijeru i u Beogradu, protiv nacionalnog tima Portugalije. Pred novim šefom struke je… »

Vesti dana »