Povezane vesti

"Njoj ne mogu da ćutim" Desingerica o sukobu sa Zoricom Brunclik - Ja sam tamo direktor!

"Njoj ne mogu da ćutim" Desingerica o sukobu sa Zoricom Brunclik - Ja sam tamo direktor!

Telegraf pre 1 sat
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, stigao je u Šimanovce na snimanje još jedne emisije muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde". Reper je na samom početku intervjua prokomentarisao to što Zorica Brunclik i Kemić imaju svom apartman odmah pored… »
"Možda se šibaju i piju": Desingerica šokirao izjavom o Zorici i Kemišu, osvrnuo se na sukob sa pevačicom

"Možda se šibaju i piju": Desingerica šokirao izjavom o Zorici i Kemišu, osvrnuo se na sukob sa pevačicom

Mondo pre 1 sat
Popularni treper Dragomir Despić Desingerica stigao je na snimanje muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde". On se osvrnuo na svoje kolege iz žirija, a posebno je prokomentarisao Zoricu Brunclik, kao i njenog supruga Kemiša. Pogledajte fotografije… »
Desingerica brutalno iskren! Progovorio o kolegama iz Pinkovih Zvezda: Ja sam direktor...

Desingerica brutalno iskren! Progovorio o kolegama iz Pinkovih Zvezda: Ja sam direktor...

Kurir pre 2 sata
Reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica pojavio se danas na snimanju nove epizode muzičkog takmičenja " Pinkove Zvezde", a tom prilikom pričao je na brojne teme. Na samom početku je prokomentarisao to što Zorica Brunclik i Kemiš imaju poseban… »
"Zorica ima poseban apartman, nije sa nama": Voditeljka Pinkovih zvezda otkrila šta se dešava kada se kamere ugase

"Zorica ima poseban apartman, nije sa nama": Voditeljka Pinkovih zvezda otkrila šta se dešava kada se kamere ugase

Mondo pre 4 sati
Danas je snimanje nove emisije muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, koje je izazvalo veliku pažnju javnosti ne samo zbog kandidata već i dešavanja van bine, tačnije među žirijem. Sve ovo, ali i više nego gledaoci, posmatra atraktivna voditeljka Bojana… »
"Nijednom nije ručala sa nama, ima svoj apartman": Voditeljka o specijalnim uslovima Zorice Brunclik na Pinku

"Nijednom nije ručala sa nama, ima svoj apartman": Voditeljka o specijalnim uslovima Zorice Brunclik na Pinku

Telegraf pre 4 sati
Voditeljka Bojana Lazić pojavila se danas na snimanju još jedne epizode muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezdice". Bojana je na samom početku otkrila šta joj se desilo i kakvog je sada zdravstvenog stanja. - Nisam bila baš u tako teškom stanju kao što se… »

Vesti dana »