Повезане вести
Станимиру сломљено 17 ребара, имао повреде као да је био у несрећи: У суду пуштени снимци из Падињака
Телеграф 05.11.2025
Станимир Брајковић једва ходао. Суђење Срећку Стефановићу, Саши Станковићу и Далибору Петровићу за убиство Станимира Брајковића у КПЗ "Падинска Скела" настављено је данас у Вишем суду у Београду. На данашњем суђењу саслушани… »
"Планирала сам га за болницу": Докторка из КПЗ "Падинска Скела" сведочила на суђењу за убиство Станимира
Телеграф 05.11.2025
Лекарка Хитне описала у ком стању је затекла Станимира. Суђење Срећку Стефановићу, Саши Станковићу и Далибору Петровићу за убиство Станимира Брајковића у КПЗ "Падинска Скела" настављено је данас у Вишем суду у Београду. На… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро