Povezane vesti
"Od početka je to plan - da Đoković i ja gledamo Partizan"
B92 pre 2 sata
Miomir Kecmanović i Novak Đoković nalaze se ove nedelje u Atini, gde obojica sanjaju isti scenario - srpsko finale u subotu, a možda i odlazak na evroligaški derbi između Olimpijakosa i Partizana. Teniseri navijaju za suprotne strane, ali bi ih… »
"Pričao sam na Đokovićem da idemo na Olimpijakos - Partizan": Miša otkrio plan, odmah sa tenisa na crno-bele
Telegraf pre 3 sata
Srbija će imati dva predstavnika ove sedmice u četvrtfinalu ATP turnira u Atini. Novak Đoković će se u četvrtak sastati sa Nunom Boržešom u borbi za plasman među četiri najbolja, dok će Miomiru Kecmanoviću rival biti Sebastijan Korda. Inače, Miša je… »
Kecmanović: Možda ću sa Novakom gledati Partizan u Atini
Sport klub pre 3 sata
Miomir Kecmanović je navijač Partizana, Novak Đoković Crvene zvezde. Obojica su u Atini, nadaju se srpskom finalu u subotu, ali i zajedničkoj poseti gostovanju crno-belih košarkaša Olimpijakosu u Evroligi. – Pa to i jeste plan. Pričamo od početka nedelje… »
"Pričao sam sa Novakom, dolazimo da gledamo Partizan": Kecmanović otkrio plan za Pirej, spomenuo i Željka
Mondo pre 3 sata
Miomir Kecmanović prošao je u četvrtfinale turnira u Atini. Posle velikog preokreta je savladao Lućana Darderija (4:6, 6:2, 6:3). Posle toga je pričao sa novinarima. Na pitanje MONDA je otkrio da sa Novakom Đokovićem planira da ide da gleda meč Evrolige… »
Vesti dana »
Licem u lice, a između kordon: Skupovi podrške vlasti i Dijani Hrki u Beogradu
BBC News pre 9 minutajoš 47 povezanih
Podrška porodica ubijenih u Ribnikaru Dijani Hrki: Tražimo odgovornost za sve nasilno prekinute živote
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih
Portugalske vlasti zaplenile podmornicu sa 1,7 tona kokaina u Atlantskom okeanu
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 9 povezanih
Bivši zaštitnik građana:Situacija ispred Skupštine opasna,dovoljan jedan incident da pokrene nasilje
Novi magazin pre 22 minutajoš 43 povezane