Повезане вести

"Од почетка је то план - да Ђоковић и ја гледамо Партизан"

"Од почетка је то план - да Ђоковић и ја гледамо Партизан"

Б92 05.11.2025
Миомир Кецмановић и Новак Ђоковић налазе се ове недеље у Атини, где обојица сањају исти сценарио - српско финале у суботу, а можда и одлазак на евролигашки дерби између Олимпијакоса и Партизана. Тенисери навијају за супротне… »
"Причао сам на Ђоковићем да идемо на Олимпијакос - Партизан": Миша открио план, одмах са тениса на црно-беле

"Причао сам на Ђоковићем да идемо на Олимпијакос - Партизан": Миша открио план, одмах са тениса на црно-беле

Телеграф 05.11.2025
Србија ће имати два представника ове седмице у четвртфиналу АТП турнира у Атини. Новак Ђоковић ће се у четвртак састати са Нуном Боржешом у борби за пласман међу четири најбоља, док ће Миомиру Кецмановићу ривал бити Себастијан… »
"Причао сам са Новаком, долазимо да гледамо Партизан": Кецмановић открио план за Пиреј, споменуо и Жељка

"Причао сам са Новаком, долазимо да гледамо Партизан": Кецмановић открио план за Пиреј, споменуо и Жељка

Мондо 05.11.2025
Миомир Кецмановић прошао је у четвртфинале турнира у Атини. После великог преокрета је савладао Лућана Дардерија (4:6, 6:2, 6:3). После тога је причао са новинарима. На питање МОНДА је открио да са Новаком Ђоковићем планира да… »
Кецмановић: Можда ћу са Новаком гледати Партизан у Атини

Кецмановић: Можда ћу са Новаком гледати Партизан у Атини

Спорт клуб 05.11.2025
Миомир Кецмановић је навијач Партизана, Новак Ђоковић Црвене звезде. Обојица су у Атини, надају се српском финалу у суботу, али и заједничкој посети гостовању црно-белих кошаркаша Олимпијакосу у Евролиги. – Па то и јесте план… »

Вести дана »