Povezane vesti
Ceca brutalno iskreno o sukobu Milice Pavlović sa estradom: Nije mogla da prećuti, sve rekla javno
Mondo pre 58 minuta
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno je govorila o dešavanjima na estradi i brojnim aktuelnim sukobima među kolegama. Nedavno se u centru pažnje našla Milica Pavlović, koju je Dara Bubamara prva nazvala "fejk", a potom su se oglasile i druge… »
"Nazvaću osobu i reći šta mislim" Ceca o Milici Pavlović i haosu koji je nastao na estradi: "Ja to ne razumem"
Telegraf pre 3 sata
Balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pred kamerama Telegrafa govorila je o brojnim aktuelnim temama. Na estradi je, čini se, nikad burnije. Pevači, kako se u narodu kaže, "kopaju oči" jedni drugima, a na "meti" se nedavno našla i Milica… »
"Ja nisam imala takve napade od kolega!" Ceca iskreno o Milici Pavlović i haosu koji je nastao na estradi: Nazvaću osobu i…
Kurir pre 2 sata
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o brojnim aktuelnim temama. Na estradi je, čini se, nikad burnije. Pevači javno iznose prljavštinu jedni o drugima, a na "meti" se nedavno našla i Milica Pavlović, za koju je Dara Bubamara prva izjavila da… »
"Izrodili su se neki ljudi, to stvarno ne mogu da razumem..." Ceca o Milici Pavlović: "Pozvaću je i reći ću...!"
Alo pre 3 sata
Ražnatovićka je dala iskreno mišljenje i priznala da ona nije često doživljavala takve napade od strane kolega. Balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović govorila je o brojnim aktuelnim temama. Čini se da je na estradi nikad burnije, a na meti se… »
Vesti dana »
Licem u lice, a između kordon: Skupovi podrške vlasti i Dijani Hrki u Beogradu
BBC News pre 39 minutajoš 42 povezane
Podrška porodica ubijenih u Ribnikaru Dijani Hrki: Odgovornost za sve nasilno prekinute živote - raspišite izbore!
Pravda pre 1 satjoš 25 povezanih
Romi u jedan, a ostali u drugi autobus: Vrbaški naprednjaci podelili putnike koji idu u Ćacilend po nacionalnosti
N1 Info pre 5 satijoš 26 povezanih
Nastavljen protest podrške Dijani Hrki ispred Skupštine Srbije, skupovi i u Nišu i Kragujevcu
RTV pre 53 minutajoš 42 povezane