Повезане вести

Навијачи Звезде скандирали „Владимир Штимац!“ и вређали Вучића

Навијачи Звезде скандирали „Владимир Штимац!“ и вређали Вучића

Спорт клуб 05.11.2025
Навијачи Црвене Звезде су током меч са Панатинаикосом пружили подршку бившем играчу клуба Владимиру Штимцу. Штимац који је врло ангажован у протестима против власти, приведен је у ноћи између недеље и понедељка, па пуштен два… »
Штимац се разочарао у саиграче, од Звезде подршку није очекивао

Штимац се разочарао у саиграче, од Звезде подршку није очекивао

Спорт клуб 05.11.2025
Владимир Штимац, по изласку из затвора, прво се појавио у јавности доласком испред Народне скупштине где је пружио подршку Дијани Хрки, а потом је објављен и његов разговор са Невеном Маџаревић. У новој епизоди подкаста „Ћао… »
Штимац отворио душу: Разочарали ме саиграчи (видео)

Штимац отворио душу: Разочарали ме саиграчи (видео)

Правда 05.11.2025
Владимир Штимац, прослављени српски кошаркаш, гостовао је у подкасту "Ћао Невена", у којем је отворио душу о недавним догађајима на улицама Србије. Већ месецима, па и годинама се Штимац са великим бројем људи бори за праведнију… »
ВИДЕО Владимир Штимац отворио душу: „Разочарали су ме моји саиграчи, на мене могу слободно да забораве“

ВИДЕО Владимир Штимац отворио душу: „Разочарали су ме моји саиграчи, на мене могу слободно да забораве“

Нова 05.11.2025
Владимир Штимац, прослављени српски кошаркаш, гостовао је у подкасту "Ћао Невена", у којем је отворио душу о недавним догађајима на улицама Србије. Већ месецима, па и годинама се Штимац са великим бројем људи бори за праведнију… »

Вести дана »