Povezane vesti
Navijači Zvezde skandirali „Vladimir Štimac!“ i vređali Vučića
Sport klub pre 1 sat
Navijači Crvene Zvezde su tokom meč sa Panatinaikosom pružili podršku bivšem igraču kluba Vladimiru Štimcu. Štimac koji je vrlo angažovan u protestima protiv vlasti, priveden je u noći između nedelje i ponedeljka, pa pušten dva dana kasnije. „Razočarali… »
Štimac otvorio dušu: Razočarali me saigrači (video)
Pravda pre 5 sati
Vladimir Štimac, proslavljeni srpski košarkaš, gostovao je u podkastu "Ćao Nevena", u kojem je otvorio dušu o nedavnim događajima na ulicama Srbije. Već mesecima, pa i godinama se Štimac sa velikim brojem ljudi bori za pravedniju Srbiju, kojoj je… »
Štimac se razočarao u saigrače, od Zvezde podršku nije očekivao
Sport klub pre 4 sati
Vladimir Štimac, po izlasku iz zatvora, prvo se pojavio u javnosti dolaskom ispred Narodne skupštine gde je pružio podršku Dijani Hrki, a potom je objavljen i njegov razgovor sa Nevenom Madžarević. U novoj epizodi podkasta „Ćao Nevena“, Beograđanin je… »
VIDEO Vladimir Štimac otvorio dušu: „Razočarali su me moji saigrači, na mene mogu slobodno da zaborave“
Nova pre 5 sati
Vladimir Štimac, proslavljeni srpski košarkaš, gostovao je u podkastu "Ćao Nevena", u kojem je otvorio dušu o nedavnim događajima na ulicama Srbije. Već mesecima, pa i godinama se Štimac sa velikim brojem ljudi bori za pravedniju Srbiju, kojoj je… »
Vesti dana »
"Šta bi se desilo da smo pogađali trojke?" Zvezda zgazila pao - navijači poručili: A sad, šibanje u gostima!
Kurir pre 7 minutajoš 34 povezane
Podrška porodica ubijenih u Ribnikaru Dijani Hrki: Odgovornost za sve nasilno prekinute živote - raspišite izbore!
Pravda pre 3 satajoš 25 povezanih