Povezane vesti

Dijana Hrka: „Moja politika je pravda i istina“

Dijana Hrka: „Moja politika je pravda i istina“

Serbian News Media pre 2 sata
Dijana Hrka, majka mladića koji je prošle godine poginuo u padu nadstrešnice ulaza Železničke stanice u Novom Sadu, kazala je danas u Beogradu da je „njena politika pravda i istina“ i dodala da je stupila u štrajk glađu jer tužilaštvo „nije radilo svoj… »
Hrka: Moja politika su pravda i istina, štrajkujem glađu jer tužilašvo nije radilo svoj posao

Hrka: Moja politika su pravda i istina, štrajkujem glađu jer tužilašvo nije radilo svoj posao

Beta pre 4 sati
Dijana Hrka, majka mladića koji je prošle godine poginuo u padu nadstrešnice ulaza Železničke stanice u Novom Sadu, kazala je danas u Beogradu da je "njena politika pravda i istina" i dodala da je stupila u štrajk glađu jer tužilaštvo "nije radilo svoj… »

Radio sto plus pre 4 sati
“Ja neću odustati, hoću da se ovo ne ponovi, da više ne padaju plafoni, da ne padaju nadstrešnice, da se više ništa ne urušava”, izjavila je Hrka za Radio-Televiziju Vojvodine i dodala da “sve što su uradili, uradili su nekvalitetno zato što trpaju u… »

Vesti dana »