Povezane vesti
Mamdani u prvom govoru poručio: Ponosan sam kao gradonačelnik najvećeg grada na svetu, u mom kabinetu biće samo žene
Nova pre 8 sati
Novoizabrani gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani održao je danas svoju prvu konferenciju za novinare nakon što se sinoć obratio svojim pristalicama povodom pobede na izborima. „Veoma sam ponosan što danas stojim ovde kao budući gradonačelnik najvećeg… »
U kabinetu novog gradonačelnika Njujorka samo žene: "Tim koji će ispuniti obećanja"
Radio 021 pre 9 sati
Samo što je pobedio na izborima za gradonačelnika Njujorka, Zoran Mamdani je predstavio svoj prelazni tim, delom sastavljen od nekadašnjih gradskih i federalnih zvaničnica koje će sa njim sastaviti novu gradsku vladu. Mamdani je rekao i da će raditi… »
Prvi govor Mamdanija, novog gradonačelnika Njujorka: Tramp samo dao dijagnozu američkog problema, a to nije dovoljno
N1 Info pre 9 sati
Novoizabrani gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani održao je danas svoju prvu konferenciju za novinare nakon što se sinoć obratio svojim pristalicama povodom pobede na izborima. „Veoma sam ponosan što danas stojim ovde kao budući gradonačelnik najvećeg… »
Samo žene u timu novog gradonačelnika Njujorka
Novi magazin pre 10 sati
Samo što je pobedio na izborima za gradonačelnika Njujorka, Zoran Mamdani (Zohran) je danas predstavio svoj prelazni tim, delom sastavljen od nekadašnjih gradskih i federalnih zvaničnika - sve žena - koji će sa njim sastaviti novu gradsku vladu. Mamdani… »
U timu novog gradonačelnika Njujorka samo žene
N1 Info pre 10 sati
Samo što je pobedio na izborima za gradonačelnika Njujorka, Zoran Mamdani (Zohran) je danas predstavio svoj prelazni tim, delom sastavljen od nekadašnjih gradskih i federalnih zvaničnika - sve žena - koji će sa njim sastaviti novu gradsku vladu. Mamdani… »
Beta pre 10 sati
Radio sto plus pre 10 sati
Mamdani je rekao na konferenciji za novinare i da će raditi svaki dan da bi opravdao poverenje koje je dobio na izborima. “Ja i moj tim sazdaćemo Gradsku većnicu koja će biti sposobna da ispuni obećanja data u ovoj kampanji”, rekao je Mamdani, obećavši… »
Vesti dana »
(VIDEO) Ovo više nećete videti: Nova dominacija Nikole Jokića!
Sport klub pre 8 minutajoš 12 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 6. novembar: Danas ujutro magla, tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 4 minutajoš 7 povezanih
EU kao geoekonomska vreća za udaranje - preti li Evropi nova gasna kriza
Bloomberg Adria pre 8 minutajoš 1 povezana