Повезане вести
Мамдани у првом говору поручио: Поносан сам као градоначелник највећег града на свету, у мом кабинету биће само жене
Нова 05.11.2025
Новоизабрани градоначелник Њујорка Зохран Мамдани одржао је данас своју прву конференцију за новинаре након што се синоћ обратио својим присталицама поводом победе на изборима. „Веома сам поносан што данас стојим овде као будући… »
У кабинету новог градоначелника Њујорка само жене: "Тим који ће испунити обећања"
Радио 021 05.11.2025
Само што је победио на изборима за градоначелника Њујорка, Зоран Мамдани је представио свој прелазни тим, делом састављен од некадашњих градских и федералних званичница које ће са њим саставити нову градску владу. Мамдани је… »
Први говор Мамданија, новог градоначелника Њујорка: Трамп само дао дијагнозу америчког проблема, а то није довољно
Н1 Инфо 05.11.2025
Новоизабрани градоначелник Њујорка Зохран Мамдани одржао је данас своју прву конференцију за новинаре након што се синоћ обратио својим присталицама поводом победе на изборима. „Веома сам поносан што данас стојим овде као будући… »
Само жене у тиму новог градоначелника Њујорка
Нови магазин 05.11.2025
Само што је победио на изборима за градоначелника Њујорка, Зоран Мамдани (Зохран) је данас представио свој прелазни тим, делом састављен од некадашњих градских и федералних званичника - све жена - који ће са њим саставити… »
У тиму новог градоначелника Њујорка само жене
Н1 Инфо 05.11.2025
Само што је победио на изборима за градоначелника Њујорка, Зоран Мамдани (Зохран) је данас представио свој прелазни тим, делом састављен од некадашњих градских и федералних званичника - све жена - који ће са њим саставити… »
Бета 05.11.2025
Радио сто плус 05.11.2025
Мамдани је рекао на конференцији за новинаре и да ће радити сваки дан да би оправдао поверење које је добио на изборима. “Ја и мој тим саздаћемо Градску већницу која ће бити способна да испуни обећања дата у овој кампањи”… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 39 повезаних
Стартовала легализација: поште у Лесковцу раде уз повремено успорење система
Југмедиа пре 10 минутајош 114 повезане