Povezane vesti
Ovo su ćerka, zet i unuci Nede Ukraden! Pevačica večeras pravi koncert u Beogradu, a porodica stigla prva
Telegraf pre 24 sata
Pevačica Neda Ukraden večeras, 5. novembra, održava veliki koncert u MTS Dvorani u Beogradu. Nedavno je napravila spektakl u Zagrebu, a sada se sprema da i beogradskoj publici pruži nezaboravno veče. Posebnu pažnju, kao i uvek, privukla je Nedina… »
"Ne možeš da predvidiš..." Neda Ukraden iskreno o bivšem mužu: Imam divno dete sa njim, šta ćeš
Kurir pre 1 sat
Pevačica Neda Ukraden večeras, 5. novembra, održava veliki solistički koncert u MTS dvorani. Neda se prisetila svog prvog nastupa u ovoj dvorani i naglasila da i posle 50 godina karijere peva sa istim žarom. - Evo mene u ovoj dvorani gde sam pre 50… »
Neda Ukraden raspametila izgledom! Pojavila se u smelom izdanju sa izrezima gore i dole na koncertu u Beogradu, ovo ju je…
Kurir pre 1 sat
Pevačica Neda Ukraden večeras, 5. novembra, održava veliki koncert u beogradskoj MTS Dvorani, gde će svojim hitovima još jednom potvrditi zbog čega je već decenijama jedna od najvoljenijih muzičkih zvezda na ovim prostorima. Pred okupljenim… »
Neda Ukraden zasijala pred beogradskom publikom: Pevačica u osmoj deceniji izgleda nikad bolje
Mondo pre 2 sata
Pevačica Neda Ukraden (75) održava veliki koncert u beogradskoj MTS Dvorani, gde će svojim hitovima još jednom potvrditi zbog čega je već decenijama jedna od najvoljenijih muzičkih zvezda na ovim prostorima. Pogledajte fotografije sa koncerta Nede… »
Odiše glamurom: Neda Ukraden blista u elegantnoj toaleti (foto)
Večernje novosti pre 2 sata
POP diva Neda Ukraden večeras je održala veliki koncert u MTS dvorani. Foto: Novosti Pred beogradskom publikom u MTS Dvorani, zapevala je svoje najveće hitove, tačnije evergrinove koji su obeležili njenu karijeru, ali i živote mnogih ljubitelja njenog… »
Najveća podrška i oslonac: Porodica Nede Ukraden uživala u prvom redu (foto)
Večernje novosti pre 1 sat
POP diva Neda Ukraden večeras je održala veliki solistički koncertu u prepunoj MTS dvorani. Foto: Novosti Na koncert su došli njena kćerka Jelena, zet i unuci, koji su sa ponosom bodrili Nedu iz prvih redova. Foto: Novosti Porodica je blistala od sreće… »
"Ne možeš da predvidiš..." Neda Ukraden spomenula bivešg muža na koncertu: "Imam divno dete sa njim, šta ćeš"
Telegraf pre 2 sata
Pevačica Neda Ukraden večeras, 5. novembra, održava veliki solistički koncert u MTS dvorani. Neda se prisetila svog prvog nastupa u ovoj dvorani i naglasila da i posle 50 godina karijere peva sa istim žarom. - Evo mene u ovoj dvorani gde sam pre 50… »
Samo je nebo iznad nas: Neda Ukraden zasijala u punom sjaju na solističkom koncertu u Beogradu (foto)
Večernje novosti pre 3 sata
POP diva Neda Ukraden održala je večeras veliki solistički koncert u MTS dvorani, a interesovanje za njen spektal je iznad svih očekivanja. Foto: Novosti Diva je u večeranji repertoar uvrstila i pesme koje publika nije imala prilike dugo da čuje… »
Neda Ukraden u smelom izdanju sa izrezima gore i dole na koncertu u Beogradu: Evo šta je sačekalo u dvorani
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Neda Ukraden večeras, 5. novembra, održava veliki koncert u srpskoj prestonici, u MTS Dvorani. Pred pripadnicima sedme sile pojavila se u izazovnom izdanju, sa osmehom na licu, dok je njena odevna kombinacija sa izrezima gore i dole jasno… »
Vesti dana »
Vučić povodom skupa svojih pristalica objavio da je ponosan na Srbiju, pozvao druge na dijalog
Beta pre 1 satjoš 66 povezanih
"Šta bi se desilo da smo pogađali trojke?" Zvezda zgazila pao - navijači poručili: A sad, šibanje u gostima!
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane
Pobunjeni univerzitet poziva na okupljanje u znak podrške Dijani Hrki
Mašina pre 10 satijoš 26 povezanih