Povezane vesti
Udovica ubijenog gradonačelnika preuzima vlast; "Oduzeli su mi oca moje dece, ali ovo nije gotovo"
B92 05.11.2025
Gresija Kiroz, supruga gradonačelnika Uruapana u centralnom Meksiku, koji je ubijen tokom proslave Dana mrtvih u državi Mičoakan gde besni nasilje, preuzeće njegovu funkciju nakon višednevnih protesta građana koji zahtevaju pravdu za težak zločin… »
Posle likvicacije za praznik: Supruga ubijenog gradonačelnika preuzeće njegovu funkciju
Večernje novosti 05.11.2025
GRESIJA Kiroz, supruga gradonačelnika Uruapana u centralnom Meksiku, koji je ubijen tokom proslave Dana mrtvih u državi Mičoakan gde besni nasilje, preuzeće njegovu funkciju nakon višednevnih protesta građana koji zahtevaju pravdu za težak zločin… »
Supruga ubijenog gradonačelnika preuzeće njegovu funkciju
Politika 05.11.2025
„Oduzeli su mi oca moje dece, ali su pogrešili, ovo nije gotovo”– rekla je je Kirozova na današnjoj komemoraciji. MEKSIKO SITI – Gresija Kiroz, supruga gradonačelnika Uruapana u centralnom Meksiku, koji je ubijen tokom proslave Dana mrtvih u državi… »
Vesti dana »
Danas toplije nego juče, sa sunčanim intervalima, popodne naoblačenje
Ozon pre 49 minutajoš 12 povezanih
Tatjana Jecmenica pokušavala je da pomiri Anu Ivanović i Jelenu Janković: "Ako treba da nagovaram čas jednu, čas drugu, a one se nećkaju..."
Kurir pre 29 minutajoš 43 povezane
SPC i vernici slave Svetog Trifuna, danas se obeležavaju i Zimske zadušnice
Sputnik pre 9 minutajoš 10 povezanih
Danas su Velike zadušnice - dan molitve, sećanja i obilaska grobova pokojnika
Euronews pre 14 minutajoš 6 povezanih