Povezane vesti
Udovica ubijenog gradonačelnika preuzima vlast; "Oduzeli su mi oca moje dece, ali ovo nije gotovo"
B92 05.11.2025
Gresija Kiroz, supruga gradonačelnika Uruapana u centralnom Meksiku, koji je ubijen tokom proslave Dana mrtvih u državi Mičoakan gde besni nasilje, preuzeće njegovu funkciju nakon višednevnih protesta građana koji zahtevaju pravdu za težak zločin… »
Posle likvicacije za praznik: Supruga ubijenog gradonačelnika preuzeće njegovu funkciju
Večernje novosti 05.11.2025
GRESIJA Kiroz, supruga gradonačelnika Uruapana u centralnom Meksiku, koji je ubijen tokom proslave Dana mrtvih u državi Mičoakan gde besni nasilje, preuzeće njegovu funkciju nakon višednevnih protesta građana koji zahtevaju pravdu za težak zločin… »
Supruga ubijenog gradonačelnika preuzeće njegovu funkciju
Politika 05.11.2025
„Oduzeli su mi oca moje dece, ali su pogrešili, ovo nije gotovo”– rekla je je Kirozova na današnjoj komemoraciji. MEKSIKO SITI – Gresija Kiroz, supruga gradonačelnika Uruapana u centralnom Meksiku, koji je ubijen tokom proslave Dana mrtvih u državi… »
Vesti dana »
Jokić povredio koleno, Majami ubedljiv protiv Denvera uz odličnu partiju Jovića
RTS pre 29 minutajoš 25 povezanih
Medvedev: "Zelenski će da se krije do kraja života, nakon napada na Putinovu rezidenciju"
Telegraf pre 6 satijoš 9 povezanih
Jutro vedro i hladno, tokom dana prolazno naoblačenje uz kratkotrajni sneg
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih