Povezane vesti

Udovica ubijenog gradonačelnika preuzima vlast; "Oduzeli su mi oca moje dece, ali ovo nije gotovo"

Udovica ubijenog gradonačelnika preuzima vlast; "Oduzeli su mi oca moje dece, ali ovo nije gotovo"

B92 05.11.2025
Gresija Kiroz, supruga gradonačelnika Uruapana u centralnom Meksiku, koji je ubijen tokom proslave Dana mrtvih u državi Mičoakan gde besni nasilje, preuzeće njegovu funkciju nakon višednevnih protesta građana koji zahtevaju pravdu za težak zločin… »
Posle likvicacije za praznik: Supruga ubijenog gradonačelnika preuzeće njegovu funkciju

Posle likvicacije za praznik: Supruga ubijenog gradonačelnika preuzeće njegovu funkciju

Večernje novosti 05.11.2025
GRESIJA Kiroz, supruga gradonačelnika Uruapana u centralnom Meksiku, koji je ubijen tokom proslave Dana mrtvih u državi Mičoakan gde besni nasilje, preuzeće njegovu funkciju nakon višednevnih protesta građana koji zahtevaju pravdu za težak zločin… »
Supruga ubijenog gradonačelnika preuzeće njegovu funkciju

Supruga ubijenog gradonačelnika preuzeće njegovu funkciju

Politika 05.11.2025
„Oduzeli su mi oca moje dece, ali su pogrešili, ovo nije gotovo”– rekla je je Kirozova na današnjoj komemoraciji. MEKSIKO SITI – Gresija Kiroz, supruga gradonačelnika Uruapana u centralnom Meksiku, koji je ubijen tokom proslave Dana mrtvih u državi… »

Vesti dana »