Povezane vesti
Udovica ubijenog gradonačelnika preuzima vlast; "Oduzeli su mi oca moje dece, ali ovo nije gotovo"
B92 pre 6 sati
Gresija Kiroz, supruga gradonačelnika Uruapana u centralnom Meksiku, koji je ubijen tokom proslave Dana mrtvih u državi Mičoakan gde besni nasilje, preuzeće njegovu funkciju nakon višednevnih protesta građana koji zahtevaju pravdu za težak zločin… »
Posle likvicacije za praznik: Supruga ubijenog gradonačelnika preuzeće njegovu funkciju
Večernje novosti pre 5 sati
GRESIJA Kiroz, supruga gradonačelnika Uruapana u centralnom Meksiku, koji je ubijen tokom proslave Dana mrtvih u državi Mičoakan gde besni nasilje, preuzeće njegovu funkciju nakon višednevnih protesta građana koji zahtevaju pravdu za težak zločin… »
Supruga ubijenog gradonačelnika preuzeće njegovu funkciju
Politika pre 6 sati
„Oduzeli su mi oca moje dece, ali su pogrešili, ovo nije gotovo”– rekla je je Kirozova na današnjoj komemoraciji. MEKSIKO SITI – Gresija Kiroz, supruga gradonačelnika Uruapana u centralnom Meksiku, koji je ubijen tokom proslave Dana mrtvih u državi… »
Vesti dana »
BMW nadmašio očekivanja: Neto dobit od 1,7 milijardi evra i izuzetna potražnja za električnim iX3
Telegraf pre 1 satjoš 1 povezana