Povezane vesti

Saša Đorđević podržao Dijanu Hrku: Sramota me je neljudskosti koja izbija iz tame Ćacilenda (foto)

Saša Đorđević podržao Dijanu Hrku: Sramota me je neljudskosti koja izbija iz tame Ćacilenda (foto)

Pravda pre 8 sati
Bivši selektor Saša Đorđević je na svom nalogu na društvenoj mreži X izrazio javnu podršku Dijani Hrki, majci poginulog Stefan Hrka, koja već četiri dana štrajkuje glađu ispred Narodna skupština u Beogradu, tražeći pravdu za smrt svog sina koji je… »
„Neljudskost izbija iz tame ‘Ćacilenda’“: Saša Đorđević se oglasio o dešavanjima u Srbiji

„Neljudskost izbija iz tame ‘Ćacilenda’“: Saša Đorđević se oglasio o dešavanjima u Srbiji

Nedeljnik pre 9 sati
U danu u kojem je Novak Đoković rekao šta misli o „dočeku“ priređenom majki tragično nastradalog Stefana Hrke, svoj revolt izrazio je i Aleksandar Đorđević. „Nekad sam se bezrezervno dičio svojom zemljom, ponosan i gord u odbrani njenih boja, vrednosti… »
Saša Đorđević: „Sramota me je bezosećajne, poražavajuće neljudskosti koja izbija iz tame ‘ćacilenda'“

Saša Đorđević: „Sramota me je bezosećajne, poražavajuće neljudskosti koja izbija iz tame ‘ćacilenda'“

Nova pre 8 sati
Aleksandar Đorđević, legenda naše košarke i nekadašnji selektor Srbije, oglasio se povodom "ćacilenda", šatorskog naselja osnovanog od strane pristalica režima Aleksandra Vučića. Šokantne scene koje su obišle svet prethodnih dana, a u kojima su Vučićeve… »
Sale Đorđević o „Ćacilendu“: Nekad sam se dičio svojom zemljom…

Sale Đorđević o „Ćacilendu“: Nekad sam se dičio svojom zemljom…

Sport klub pre 9 sati
Stihovi pesama posvećenih Dijani Hrki - na veliku žalost građana ove zemlje - odjeknuli su daleko... U danu u kojem je Novak Đoković rekao šta misli o „dočeku“ priređenom majki tragično nastradalog Stefana Hrke, svoj revolt izrazio je i Aleksandar… »

Vesti dana »