Povezane vesti
„Bila sam apsolutno prestravljena“: Ema Votson otkrila da dve svoje filmske scene ne može ni da pogleda
Nova 05.11.2025
Glumica Ema Votson priznala je da i dalje ne može da odgleda neke scene iz filma "The Perks of Being a Wallflowe". Ema Votson godinama otvoreno govori o tome da ne želi da snima scene golotinje ili upotrebe narkotika, kako se ne bi mnogo udaljila od… »
Ema Votson progovorila o jednoj sceni: "Bila sam prestravljena" VIDEO
B92 05.11.2025
Glumica Ema Votson otkrila je zašto joj je neprijatno da gleda scenu svlačenja u popularnom filmu "Čarlijev svet" ("The Perks of Being a Wallflower"). Votsonova je poznata po svom stavu da ne želi da snima gole scene kako se ne bi udaljila od svoje uloge… »
Vesti dana »
Studenti, noseći Ustav, obišli celu Srbiju: Na dva točka prešli kilometre, kako će dalje teći kampanja
N1 Info pre 8 satijoš 13 povezanih
Aksios: Pregovori SAD i Irana mogli bi se nastaviti u ponedeljak; dve strane oprečno o zapleni drona u Ormuzu
RTS pre 5 satijoš 31 povezana
Dušan Tadić zadovoljan uprkos novom porazu u UEFA Ligi nacija: Dobra i borbena Srbija, ide nadogradnja
Euronews pre 5 satijoš 65 povezanih
Aleksandar Vučić podneo ostavku na mesto predsednika Srbije: Novo poglavlje je pred nama, za mene je bilo najvažnije da služim svom narodu
Dnevnik pre 1 danjoš 142 povezane
"Srdanović i Crta odbili debatu" Vučić: "Nemaju argumente, pobedio bih ih ubedljivo"
Blic pre 6 satijoš 42 povezane