Povezane vesti
"Veći karton u klinici za estetiku od Majkla Džeksona": Dušica otkrila sve zahvate, zbog jednog se kaje
Mondo 06.11.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević godinama je prisutna na javnoj sceni i nikada nije krila da je menjala svoj fizički izgled estetskim zahvatima, zbog čega je povremeno bila na meti kritika. Sada je, međutim, otvoreno priznala šta je tačno radila od… »
"Očekujue me još jedna operacija" Dušica Jakovljević otkrila sve estetske zahvate, a zbog jedne se ni danas ne kaje
Kurir 06.11.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević godinama je prisutna na javnoj sceni i nikada nije krila da je menjala svoj fizički izgled estetskim zahvatima, zbog čega je povremeno bila na meti kritika. Sada je, međutim, otvoreno priznala šta je tačno radila od… »
Dušica priznala koju nesvakidašnju operaciju je uradila, ljudi bili šokirani: “Veći karton od Džeksona ima”
Telegraf 06.11.2025
Dušica Jakovljević, voditeljka "Elite", progovorila je o plastičnim operacijama. - Čula sam neverovatne stvari. Ja objavim da sam imala šest intervencija na sinusima i imala sam jednu operaciju nosa koja nije uspela i treba da je uradim ponovo. Nebitno… »
Vesti dana »
Građanski pokret Bravo: Policija i tužilaštvo reaguju povodom napada na aktiviste u Kuli
Nedeljnik pre 2 satajoš 20 povezanih
(Uživo) Otkrivene opcije za "konačni udarac": Izrael će narednih 48 sati prirediti pakao, Putin ulazi u igru?! (Video)
Mondo pre 49 minutajoš 80 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom i najavom obilnih padavina i zahlađenja
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 42 povezane
Policija u Somboru identifikovala osumnjičene za pretnje aktivistima SNS-a u Kuli
Serbian News Media pre 19 minutajoš 19 povezanih