Povezane vesti
"Očekujue me još jedna operacija" Dušica Jakovljević otkrila sve estetske zahvate, a zbog jedne se ni danas ne kaje
Kurir 06.11.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević godinama je prisutna na javnoj sceni i nikada nije krila da je menjala svoj fizički izgled estetskim zahvatima, zbog čega je povremeno bila na meti kritika. Sada je, međutim, otvoreno priznala šta je tačno radila od… »
"Veći karton u klinici za estetiku od Majkla Džeksona": Dušica otkrila sve zahvate, zbog jednog se kaje
Mondo 06.11.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević godinama je prisutna na javnoj sceni i nikada nije krila da je menjala svoj fizički izgled estetskim zahvatima, zbog čega je povremeno bila na meti kritika. Sada je, međutim, otvoreno priznala šta je tačno radila od… »
Dušica priznala koju nesvakidašnju operaciju je uradila, ljudi bili šokirani: “Veći karton od Džeksona ima”
Telegraf 06.11.2025
Dušica Jakovljević, voditeljka "Elite", progovorila je o plastičnim operacijama. - Čula sam neverovatne stvari. Ja objavim da sam imala šest intervencija na sinusima i imala sam jednu operaciju nosa koja nije uspela i treba da je uradim ponovo. Nebitno… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 28. januar: Oblačno, ponegde prolazna kiša
Beta pre 57 minutajoš 2 povezane
Ukrajinski šef diplomatije: Zelenski je spreman da se sastane s Putinom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Verbić o skupu „Znanje je moć“: Da nije bilo govora rektora Đokića, ja bih rekao da je ovo bila priredba
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Dvojica agenata pucala na Pretija": Šta piše u izveštaju Ministarstva za nacionalnu bezbednost?
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 3 povezane
Drama u Hjustonu: Avion NASA sleteo "na stomak", sevnuo plamen (video)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana