Povezane vesti
Savršen start sezone - Bajern ispisao fudbalsku istoriju
B92 06.11.2025
Bajern Minhen je ušao u istoriju pobedom u 16 uzastopnih utakmica na početku sezone. Koliko daleko nemački šampion može da stigne pod vođstvom Vensana Kompanija? "Posle 25 minuta sam pogledao gore i pomislio: sad ću se onesvestiti". Tim rečima je Jošua… »
Bajern ispisao fudbalsku istoriju: Koliko daleko može da stigne pod vođstvom Vensana Kompanija?
Danas 06.11.2025
Bajern Minhen je ušao u istoriju pobedom u 16 uzastopnih utakmica na početku sezone. Koliko daleko nemački šampion može da stigne pod vođstvom Vensana Kompanija? „Posle 25 minuta sam pogledao gore i pomislio: sad ću se onesvestiti.“ Tim rečima je Jošua… »
Savršen start sezone – Bajern ispisao fudbalsku istoriju
Dojče vele 06.11.2025
Bajern Minhen je ušao u istoriju pobedom u 16 uzastopnih utakmica na početku sezone. Koliko daleko nemački šampion može da stigne pod vođstvom Vensana Kompanija? „Posle 25 minuta sam pogledao gore i pomislio: sad ću se onesvestiti.“ Tim rečima je Jošua… »
Vesti dana »
Đedović: Snabdevenost na malim i velikim pumpama redovna, ne stvaraju se redovi
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
Gradonačelnik Banjaluke pušten na slobodu posle 15 sati zadržavanja na granici sa Hrvatskom: "Odbijam ponižavanje"
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 28 povezanih
Iran: Zolgadr na čelu Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost
Radio sto plus pre 5 minutajoš 46 povezanih
Pomen hrabrim borcima: Dan sećanja na branioce otadžbine obeležen i u Kraljevu
Večernje novosti pre 20 minutajoš 36 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: prolećni dani do četvrtka, zatim nagla promena i povratak zime
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 46 povezanih