Povezane vesti
Savršen start sezone - Bajern ispisao fudbalsku istoriju
B92 06.11.2025
Bajern Minhen je ušao u istoriju pobedom u 16 uzastopnih utakmica na početku sezone. Koliko daleko nemački šampion može da stigne pod vođstvom Vensana Kompanija? "Posle 25 minuta sam pogledao gore i pomislio: sad ću se onesvestiti". Tim rečima je Jošua… »
Bajern ispisao fudbalsku istoriju: Koliko daleko može da stigne pod vođstvom Vensana Kompanija?
Danas 06.11.2025
Bajern Minhen je ušao u istoriju pobedom u 16 uzastopnih utakmica na početku sezone. Koliko daleko nemački šampion može da stigne pod vođstvom Vensana Kompanija? „Posle 25 minuta sam pogledao gore i pomislio: sad ću se onesvestiti.“ Tim rečima je Jošua… »
Savršen start sezone – Bajern ispisao fudbalsku istoriju
Dojče vele 06.11.2025
Bajern Minhen je ušao u istoriju pobedom u 16 uzastopnih utakmica na početku sezone. Koliko daleko nemački šampion može da stigne pod vođstvom Vensana Kompanija? „Posle 25 minuta sam pogledao gore i pomislio: sad ću se onesvestiti.“ Tim rečima je Jošua… »
Vesti dana »
Sunčano i toplo širom Srbije, do 33 stepena: Evo kada stižu kiša i pljuskovi
Glas juga pre 3 satajoš 20 povezanih
FT: Studenti i opozicioni aktivisti u Srbiji na meti špijunskog softvera
Danas pre 13 satijoš 7 povezanih
Porodila se Ksenija Knežević: Bivša Uraganka na svet donela devojčicu, otkriveno i kako se zove
Mondo pre 2 satajoš 14 povezanih
Konferencija o retkim bolestima: U Srbiji evidentirano 12.600 pacijenata
Beta pre 49 minutajoš 9 povezanih
Ekspo 2027 dodelio ugovor za konsultantske usluge u vrednosti od 261,7 miliona dinara
Nova ekonomija pre 8 minutajoš 8 povezanih