Povezane vesti
Savršen start sezone - Bajern ispisao fudbalsku istoriju
B92 06.11.2025
Bajern Minhen je ušao u istoriju pobedom u 16 uzastopnih utakmica na početku sezone. Koliko daleko nemački šampion može da stigne pod vođstvom Vensana Kompanija? "Posle 25 minuta sam pogledao gore i pomislio: sad ću se onesvestiti". Tim rečima je Jošua… »
Bajern ispisao fudbalsku istoriju: Koliko daleko može da stigne pod vođstvom Vensana Kompanija?
Danas 06.11.2025
Bajern Minhen je ušao u istoriju pobedom u 16 uzastopnih utakmica na početku sezone. Koliko daleko nemački šampion može da stigne pod vođstvom Vensana Kompanija? „Posle 25 minuta sam pogledao gore i pomislio: sad ću se onesvestiti.“ Tim rečima je Jošua… »
Savršen start sezone – Bajern ispisao fudbalsku istoriju
Dojče vele 06.11.2025
Bajern Minhen je ušao u istoriju pobedom u 16 uzastopnih utakmica na početku sezone. Koliko daleko nemački šampion može da stigne pod vođstvom Vensana Kompanija? „Posle 25 minuta sam pogledao gore i pomislio: sad ću se onesvestiti.“ Tim rečima je Jošua… »
Vesti dana »
Ministarka na slavlju srpskog harmonikaša: Dubravka blista pored kompozitora, došla u mini haljini (video)
Mondo pre 20 minutajoš 29 povezanih
Super Ego, srpska firma pod istragom da je varala i izrabljivala američke kamiondžije, dovođena u vezu sa Vučićem
Nova ekonomija pre 4 satijoš 40 povezanih
Udruženje banaka Srbije: U martu smanjena kreditna aktivnost privrede, rast potrošačkih kredita
Radio 021 pre 1 satjoš 40 povezanih
Radovi na Novom Beogradu: Zatvara se deo Bulevara Zorana Đinđića, linije 74, 75 i 72N menjaju trasu
Euronews pre 4 satijoš 25 povezanih
(Uživo) Završeni pregovori u Vašingtonu: Prvi sastanak Izraela i Libana posle više od 40 godina, oglasio se i Tramp
Mondo pre 1 satjoš 81 povezana