Povezane vesti
"Gori su od nacista": Izraelski talac progovorio o seksualnom zlostavljanju koje je pretrpeo u Pojasu Gaze
Euronews pre 1 sat
Dvadesetjednogodišnji Izraelac, oslobođen nakon dve godine zatočeništva u Gazi, prvi put je u televizijskom intervjuu govorio o noćnoj mori koju je preživeo. Roma Braslavskog su oteli pripadnici pokreta Islamski džihad 7. oktobra 2023. godine, dok je… »
Jeziva ispovest zarobljenika u Gazi "Otmičari me odmah po dolasku svukli do gola, vezali i zlostavljali, molio sam Boga da…
Alo pre 6 sati
Rom Braslavski, dvadesetjednogodišnji Izraelac, otet je 2023. godine tokom napada na muzički festival Nova i proveo je više od dve godine u zatočeništvu Palestinskog islamskog džihada u Gazi. Nakon što je oslobođen u okviru sporazuma o prekidu vatre, u… »
Potresna ispovest taoca iz Gaze; "Bio sam potpuno go, molio sam Boga da me spase"
B92 pre 8 sati
Rom Braslavski, nedavno oslobođeni izraelski talac, tvrdi da je tokom zatočeništva u Gazi bio izložen "užasnom" i ponižavajućem seksualnom zlostavljanju. Braslavski (21), koji je radio kao obezbeđenje na muzičkom festivalu Nova kada je otet 7. oktobra… »
Vesti dana »
U petak 7.11.2025. dve žene biciklima kreću iz Zrenjanina do Beograda u znak podrške Dijani Hrki! Podrška Dijani Hrki
Volim Zrenjanin pre 9 minutajoš 61 povezana
Vučić: Neće se dogoditi da građani u kanticama kupuju benzin
Nova ekonomija pre 2 satajoš 29 povezanih
UŽIVO: Đoković za polufinale protiv rivala s kojim nije igrao
Sport klub pre 25 minutajoš 26 povezanih
Đorđević (ZLF) tražila povlačenje predloga zakona koji vodi rušenju zgrada Generalštaba u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 21 povezana