Povezane vesti
Đuro Macut za svetsku medijsku mrežu istakao viziju saradnje Srbije i Kine
Politika pre 4 sati
„Velika je čast što sam imao priliku da razgovaram za CGTN, globalnu televizijsku mrežu, čiji sadržaj dopire do više od 387 miliona gledalaca u 170 zemalja i regiona. U razgovoru sam istakao viziju saradnje koju su postavili predsednici Srbije i Kine… »
Macut za kineske medije: Saradnja sa Kinom iskrena i strateška
RTV pre 10 sati
ŠANGAJ - Premijer Srbije prof.dr Đuro Macut izjavio je danas za CGTN da je saradnja sa Kinom duboka, iskrena i strateška i da se ne zasniva samo na ekonomskim interesima, već na uzajamnom poverenju i poštovanju. "U budućnosti želimo da produbimo… »
Macut za kineske medije: Saradnja sa Kinom iskrena i strateška
Euronews pre 10 sati
Premijer Srbije prof.dr Đuro Macut izlavio je danas za CGTN je saradnja sa Kinom duboka, iskrena i strateška i da se ne zasniva samo na ekonomskim interesima, već na uzajamnom poverenju i poštovanju. "U budućnosti želimo da produbimo partnerstvo u… »
Macut za kineske medije: Produbićemo partnerstvo u oblastima visokih tehnologija, zelene energije, obrazovanja
RTS pre 11 sati
Premijer Đuro Macut izjavio je za CGTN je saradnja sa Kinom duboka, iskrena i strateška i da se ne zasniva samo na ekonomskim interesima, već na uzajamnom poverenju i poštovanju. "U budućnosti želimo da produbimo partnerstvo u oblastima visokih… »
Vesti dana »
Novosađani održali skup podrške Dijani Hrki, dve osobe privedene zbog šaranja prostorija SNS
Beta pre 52 minutajoš 107 povezanih
Pitanje koje je „otvorilo“ Miloja: Šta je sve rekao trener Zvezde
Sport klub pre 37 minutajoš 42 povezane
Navijači Šturma se oglasili zbog kazne UEFA za Crvenu zvezdu: Ovo niko nije mogao da očekuje
Telegraf pre 22 minutajoš 40 povezanih
Roditelji učenika Jovine gimnazije zatražili hitan prijem kod ministra prosvete
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 35 povezanih
Novak zna kad i s kim igra: Nedavno ga mučio, trener mu je Srbin
Sport klub pre 1 satjoš 56 povezanih