Povezane vesti
Ukrajinci, dođite Lukašenko šokirao izjavom: Nesreća je stigla, mislim da ćemo se izboriti
Alo pre 5 sati
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je Belorusija spremna da primi migrante iz Ukrajine. "Mi smo otvoreni. Molim vas, dođite, Ukrajinci. Sa zadovoljstvom ćemo vas primiti. Vašim porodicama, vašoj deci obezbedićemo život kao što… »
"Mi smo otvoreni" Lukašenko: Molim vas, dođite, Ukrajinci
Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je Belorusija spremna da primi migrante iz Ukrajine. Foto: Tanjug/AP Photo - Mi smo otvoreni. Molim vas, dođite, Ukrajinci. Sa zadovoljstvom ćemo vas primiti. Vašim porodicama, vašoj deci… »
Lukašenko: Belorusija je spremna da primi migrante iz Ukrajine
RTV pre 5 sati
MINSK - Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je Belorusija spremna da primi migrante iz Ukrajine. "Mi smo otvoreni. Molim vas, dođite, Ukrajinci. Sa zadovoljstvom ćemo vas primiti. Vašim porodicama, vašoj deci obezbedićemo život… »
Lukašenko: Belorusija je spremna da primi migrante iz Ukrajine
NIN pre 5 sati
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je Belorusija spremna da primi migrante iz Ukrajine. "Mi smo otvoreni. Molim vas, dođite, Ukrajinci. Sa zadovoljstvom ćemo vas primiti. Vašim porodicama, vašoj deci obezbedićemo život kao što… »
Lukašenko otvara vrata Belorusije: Ukrajinci mogu doći odmah
B92 pre 5 sati
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je Belorusija spremna da primi migrante iz Ukrajine. "Mi smo otvoreni. Molim vas, dođite, Ukrajinci. Sa zadovoljstvom ćemo vas primiti.Vašim porodicama, vašoj deci obezbedićemo život kao što… »
Vesti dana »
Stojanović: Puštanje pesama Dijani Hrki nije moglo bez Vučićevog odobrenja
Radio 021 pre 4 minutajoš 74 povezane
Izveštaj Evropske komisije pokazuje da je tempo reformi u Srbiji usporen, kaže šef Delegacije EU
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 29 povezanih
Roditelji učenika Jovine gimnazije traže prijem kod ministra prosvete
Radio sto plus pre 8 minutajoš 33 povezane
Đorđević (ZLF) tražila povlačenje predloga zakona koji vodi rušenju zgrada Generalštaba u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 22 povezane