Povezane vesti
Ukrajinci, dođite Lukašenko šokirao izjavom: Nesreća je stigla, mislim da ćemo se izboriti
Alo 06.11.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je Belorusija spremna da primi migrante iz Ukrajine. "Mi smo otvoreni. Molim vas, dođite, Ukrajinci. Sa zadovoljstvom ćemo vas primiti. Vašim porodicama, vašoj deci obezbedićemo život kao što… »
"Mi smo otvoreni" Lukašenko: Molim vas, dođite, Ukrajinci
Večernje novosti 06.11.2025
PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je Belorusija spremna da primi migrante iz Ukrajine. Foto: Tanjug/AP Photo - Mi smo otvoreni. Molim vas, dođite, Ukrajinci. Sa zadovoljstvom ćemo vas primiti. Vašim porodicama, vašoj deci… »
Lukašenko: Belorusija je spremna da primi migrante iz Ukrajine
RTV 06.11.2025
MINSK - Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je Belorusija spremna da primi migrante iz Ukrajine. "Mi smo otvoreni. Molim vas, dođite, Ukrajinci. Sa zadovoljstvom ćemo vas primiti. Vašim porodicama, vašoj deci obezbedićemo život… »
Lukašenko: Belorusija je spremna da primi migrante iz Ukrajine
NIN 06.11.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je Belorusija spremna da primi migrante iz Ukrajine. "Mi smo otvoreni. Molim vas, dođite, Ukrajinci. Sa zadovoljstvom ćemo vas primiti. Vašim porodicama, vašoj deci obezbedićemo život kao što… »
Lukašenko otvara vrata Belorusije: Ukrajinci mogu doći odmah
B92 06.11.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je Belorusija spremna da primi migrante iz Ukrajine. "Mi smo otvoreni. Molim vas, dođite, Ukrajinci. Sa zadovoljstvom ćemo vas primiti.Vašim porodicama, vašoj deci obezbedićemo život kao što… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 26 povezanih
Studenti u blokadi proširili akciju prikupljanja potpisa za raspisivanje izbora i na dijasporu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 50 povezanih
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i optužbe na političkom nivou
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 47 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih