Повезане вести

Хотел „Трамп“ на месту злочина: Као да смо Немцима дали Народну библиотеку да направе пивницу

Хотел „Трамп“ на месту злочина: Као да смо Немцима дали Народну библиотеку да направе пивницу

Спутник пре 27 дана
Усвајање Лекс специјалиса о згради Генералштаба значило би да су друштво и заједница, а посебно држава Србија пали на испиту морала и етике с једне стране, а са друге на испиту поштовања закона, каже за Спутњик правник Владан… »
Скупштина завршила рад, наставак сутра преподне

Скупштина завршила рад, наставак сутра преподне

Еуроневс пре 27 дана
Посланици Скупштине Србије завршили су данас рад, пошто је председница парламента Ана Брнабић закључила данашњу седницу и најавила наставак рада сутра преподне. Посланици ће сутра наставити расправу по амандманима на Предлог… »
Скупштина завршила рад: Наставак рада сутра преподне

Скупштина завршила рад: Наставак рада сутра преподне

Вечерње новости пре 27 дана
ПОСЛАНИЦИ Скупштине Србије завршили су данас рад, пошто је председница парламента Ана Брнабић закључила данашњу седницу и најавила наставак рада сутра преподне. Фото: Принтскрин Посланици ће сутра наставити расправу по… »
Завршена скупштина за данас: Посланици опозиције бране Генералштаб, власт тврди да је рушевина

Завршена скупштина за данас: Посланици опозиције бране Генералштаб, власт тврди да је рушевина

Н1 Инфо пре 27 дана
Седница Скупштине Србије, на којој се тренутно расправља о амандманима на специјални закон за комплекс зграда Генералштаба оштећених у НАТО бомбардовању 1999. године, завршена је вечерас око 18 часова. Председница парламента… »
Павловић (Ми - глас из народа): Противуставан је предложени закон о рушењу зграда Генералштаба

Павловић (Ми - глас из народа): Противуставан је предложени закон о рушењу зграда Генералштаба

Бета пре 28 дана
Посланик покрета "Ми - глас из народа проф. др Бранимир Несторовић" Бранко Павловић, рекао је у Скупштини Србије да је противуставан Предлог закона о посебним поступцима (Лекс Специалис) ради реализације пројекта ревитализације и… »
Павловић (Ми – глас из народа): Противуставан је предложени закон о рушењу зграда Генералштаба

Павловић (Ми – глас из народа): Противуставан је предложени закон о рушењу зграда Генералштаба

Радио сто плус пре 28 дана
Посланик покрета “Ми – глас из народа проф. др Бранимир Несторовић” Бранко Павловић, рекао је у Скупштини Србије да је противуставан Предлог закона о посебним поступцима (Лекс Специалис) ради реализације пројекта ревитализације и… »

Нови магазин пре 28 дана
Седница Скупштине Србије, на којој се тренутно расправља о амандманима на специјални закон за комплекс зграда Генералштаба оштећених у НАТО бомбардовању 1999. године, завршена је вечерас око 18 часова. Председница парламента… »
Скупштина сутра наставља расправу о „Лекс специјалису“ за Генералштаб

Скупштина сутра наставља расправу о „Лекс специјалису“ за Генералштаб

Сербиан Невс Медиа пре 28 дана
Ђорђевић (ЗЛФ) тражила повлачење предлога закона који води рушењу зграда Генералштаба у Београду

Ђорђевић (ЗЛФ) тражила повлачење предлога закона који води рушењу зграда Генералштаба у Београду

Посланица опозиционог Зелено-левог фронта (ЗЛФ) Биљана Ђорђевић је данас на заседању скупштине Србије тражила да се повуче Предлог закона о посебним поступцима (Лекс Специалис) ради реализације “пројекта ревитализације и развоја… »
Каква расправа у Скупштини: Јованов "бриљирао" аргументом за Генералштаб

Каква расправа у Скупштини: Јованов "бриљирао" аргументом за Генералштаб

Н1 Инфо пре 28 дана
Архитекта комплекса зграда Генералштаба у Београду Никола Добровић није могао да им додели статус културног добра јер ни један аутор дела то не може да учини, рекла је данас конзерваторка Естела Радоњић Живков. Поводом тврдњи… »
Конзерваторка: Зграда Генералштаба јесу културно добро, аутор није могао да им додели тај статус

Конзерваторка: Зграда Генералштаба јесу културно добро, аутор није могао да им додели тај статус

Бета пре 28 дана
Архитекта комплекса зграда Генералштаба у Београду Никола Добровић није могао да им додели статус културног добра јер ни један аутор дела то не може да учини, рекла је данас конзерваторка Естела Радоњић Живков. Поводом тврдњи… »

Поводом тврдњи шефа посланичке групе “Александар Вучић – Србија не сме да стане” Миленка Јованова да би сам аутор архитекта Добровић заштитио као културно добро зграде Генералштаба да вреде, она је рекла да, по тој логици, ни… »

Вести дана »