Povezane vesti
Mirković ostaje na Brdu
Sportski žurnal pre 5 sati
Golman Čukaričkog se obavezao na još dve godine. Golman Čukaričkog Nikola Mirković produžio je danas ugovor s klubom sa Banovog brda za još dve godine. - Iskreno, uopšte se nisam opterećivao novim ugovorom, radio sam dan za danom, davao maksimum na… »
Čukarički zacementirao poslednju liniju odbrane
Nova pre 5 sati
Golman Čukaričkog Nikola Mirković produžio je ugovor s klubom sa Banovog brda za još dve godine. „Iskreno, uopšte se nisam opterećivao novim ugovorom, radio sam dan za danom, davao maksimum na svakom treningu. Kad god bih dobio priliku, bio sam među… »
Nikola Mirković produžio ugovor sa Čukaričkim na još dve godine
Dnevnik pre 7 sati
Čukarički je iznedrio nekoliko sjajnih golmana u prethodnom periodu, među njima su aktuelni reprezentativac Srbije i golman engleskog Bornmuta Đorđe Petrović, čuvar mreže MLS ligaša Los Anđeles Galaksija Novak Mićović, mladi reprezentativac Srbije Lazar… »
Ne odlazi sa banovog brda! Nikola Mirković produžio ugovor sa Čukaričkim na još dve godine
Kurir pre 8 sati
Čukarički je iznedrio nekoliko sjajnih golmana u prethodnom periodu, među njima su aktuelni reprezentativac Srbije i golman engleskog Bornmuta Đorđe Petrović, čuvar mreže MLS ligaša Los Anđeles Galaksija Novak Mićović, mladi reprezentativac Srbije Lazar… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Građani i dalje uz Dijanu Hrku ispred Skupštine, muzika iz Ćacilenda ne jenjava: Policija privela, pa pustila studente zbog lasera
Nova pre 23 minutajoš 107 povezanih
Skener kurira! Zvezda je živa, a ovo su junaci trijumfa nad lilom: Milojević znalački spremio utakmicu, sjajni Krunić i dva junaka iz odbrane!
Kurir pre 52 minutajoš 42 povezane
Milojević za RTS: Ponosan sam na igrače, bila nam je potrebna ova pobeda
RTS pre 1 satjoš 40 povezanih
Roditelji učenika Jovine gimnazije traže prijem kod ministra prosvete
Beta pre 4 satijoš 35 povezanih
"Zvezdaš sam, ali ću navijati za Partizan": Pitali smo Đokovića za Evroligu, samo se nasmejao
Mondo pre 1 satjoš 56 povezanih