Povezane vesti

Mirković ostaje na Brdu

Mirković ostaje na Brdu

Sportski žurnal pre 5 sati
Golman Čukaričkog se obavezao na još dve godine. Golman Čukaričkog Nikola Mirković produžio je danas ugovor s klubom sa Banovog brda za još dve godine. - Iskreno, uopšte se nisam opterećivao novim ugovorom, radio sam dan za danom, davao maksimum na… »
Čukarički zacementirao poslednju liniju odbrane

Čukarički zacementirao poslednju liniju odbrane

Nova pre 5 sati
Golman Čukaričkog Nikola Mirković produžio je ugovor s klubom sa Banovog brda za još dve godine. „Iskreno, uopšte se nisam opterećivao novim ugovorom, radio sam dan za danom, davao maksimum na svakom treningu. Kad god bih dobio priliku, bio sam među… »
Nikola Mirković produžio ugovor sa Čukaričkim na još dve godine

Nikola Mirković produžio ugovor sa Čukaričkim na još dve godine

Dnevnik pre 7 sati
Čukarički je iznedrio nekoliko sjajnih golmana u prethodnom periodu, među njima su aktuelni reprezentativac Srbije i golman engleskog Bornmuta Đorđe Petrović, čuvar mreže MLS ligaša Los Anđeles Galaksija Novak Mićović, mladi reprezentativac Srbije Lazar… »
Ne odlazi sa banovog brda! Nikola Mirković produžio ugovor sa Čukaričkim na još dve godine

Ne odlazi sa banovog brda! Nikola Mirković produžio ugovor sa Čukaričkim na još dve godine

Kurir pre 8 sati
Čukarički je iznedrio nekoliko sjajnih golmana u prethodnom periodu, među njima su aktuelni reprezentativac Srbije i golman engleskog Bornmuta Đorđe Petrović, čuvar mreže MLS ligaša Los Anđeles Galaksija Novak Mićović, mladi reprezentativac Srbije Lazar… »

Vesti dana »