Повезане вести

Мајка се иживљавала над малом девојчицом! Жена у аутобусу вукла дете, па је ударила у главу

Мајка се иживљавала над малом девојчицом! Жена у аутобусу вукла дете, па је ударила у главу

Дневник 06.11.2025
Застрашујуће сцене насиља над малолетним дететом, наизглед узраста до пет година, снимљене су у београдском аутобусу број 59 у ком нико од путника није реаговао на изливе беса која су се догађали тик испред њих. Видео је… »
"И треба да те боли" узнемирујућ снимак кружи друштвеним мрежама: Жена шамарала девојчицу у аутобусу у Београду, дете јаукало…

"И треба да те боли" узнемирујућ снимак кружи друштвеним мрежама: Жена шамарала девојчицу у аутобусу у Београду, дете јаукало…

Курир 06.11.2025
На друштвеним мрежама појавио се изузетно узнемирујући снимак на коме се види како жена удара девојчицу и злоставља је. Како се наводи у опису видеа, он је, наводно, настао јуче у аутобусу на линији 59 у Београду, а жена која… »
Девојка која је снимила насиље над дететом проживљава пакао: Све је пријавила, а сада не спава због претњи

Девојка која је снимила насиље над дететом проживљава пакао: Све је пријавила, а сада не спава због претњи

Телеграф 06.11.2025
"Била сам у својој редовној активности прележења 10.000 корака дневно и само сам села на клупу на станици да на кратко одморим. У том тренутку ми је пришла слатка плавокоса девојчица, од можда неких 7 година. Смејала се она мени… »
Снимак иживљавања над малом девојчицом код Бањице! Жена вукла дете, па је ударила у главу док су сви ћутали

Снимак иживљавања над малом девојчицом код Бањице! Жена вукла дете, па је ударила у главу док су сви ћутали

Телеграф 06.11.2025
Застрашујуће сцене насиља над малолетним дететом, наизглед узраста до пет година, снимљене су у аутобусу број 59 у ком нико од путника није реаговао на изливе беса која су се догађали тик испред њих. Видео је објављен на… »

Вести дана »