Povezane vesti
Majka se iživljavala nad malom devojčicom! Žena u autobusu vukla dete, pa je udarila u glavu
Dnevnik pre 3 sata
Zastrašujuće scene nasilja nad maloletnim detetom, naizgled uzrasta do pet godina, snimljene su u beogradskom autobusu broj 59 u kom niko od putnika nije reagovao na izlive besa koja su se događali tik ispred njih. Video je objavljen na mrežama uz apel… »
"I treba da te boli" uznemirujuć snimak kruži društvenim mrežama: Žena šamarala devojčicu u autobusu u Beogradu, dete jaukalo…
Kurir pre 3 sata
Na društvenim mrežama pojavio se izuzetno uznemirujući snimak na kome se vidi kako žena udara devojčicu i zlostavlja je. Kako se navodi u opisu videa, on je, navodno, nastao juče u autobusu na liniji 59 u Beogradu, a žena koja zlostavlja dete mu je… »
Devojka koja je snimila nasilje nad detetom proživljava pakao: Sve je prijavila, a sada ne spava zbog pretnji
Telegraf pre 3 sata
"Bila sam u svojoj redovnoj aktivnosti preleženja 10.000 koraka dnevno i samo sam sela na klupu na stanici da na kratko odmorim. U tom trenutku mi je prišla slatka plavokosa devojčica, od možda nekih 7 godina. Smejala se ona meni ja njoj, unosila mi se u… »
Snimak iživljavanja nad malom devojčicom kod Banjice! Žena vukla dete, pa je udarila u glavu dok su svi ćutali
Telegraf pre 4 sati
Zastrašujuće scene nasilja nad maloletnim detetom, naizgled uzrasta do pet godina, snimljene su u autobusu broj 59 u kom niko od putnika nije reagovao na izlive besa koja su se događali tik ispred njih. Video je objavljen na mrežama uz apel za… »
Vesti dana »
Lopandić: „Mučenje Dijane Hrka glasnom muzikom je oblik sadističke torture, pozivamo na prekid štrajka“
Serbian News Media pre 28 minutajoš 74 povezane
Vučić poručio da će ubuduće govoriti u stilu „cveće cveta“, ali neće da se pravi lud
Serbian News Media pre 2 satajoš 29 povezanih
Novak Đoković u polufinalu Atine: Srbin uz dramu savladao Portugalca
Večernje novosti pre 8 minutajoš 30 povezanih
Roditelji učenika Jovine gimnazije traže prijem kod ministra prosvete
Beta pre 28 minutajoš 33 povezane
Aleksić u Skupštini: Da imamo slobodne izbore, vlast SNS bi odavno bila prošlost
Glas Šumadije pre 1 satjoš 22 povezane