Povezane vesti

"Razvod je bio jeziv, trudila sam se da sakrijem" Pevačica o bivšem mužu koji je u rijalitiju, dugo je ćutala

"Razvod je bio jeziv, trudila sam se da sakrijem" Pevačica o bivšem mužu koji je u rijalitiju, dugo je ćutala

Telegraf 06.11.2025
Pevačica Goca Tržan svojevremeno je otkrila kako je preživela razvod od rijaliti učesnika Ivana Marinkovića. Kako je istakla, Ivan Marinković je bio nesrećan u braku sa njom, a ona nije mogla da bude sa čovekom koji se kocka i pije. - Nisam mogla da… »
"Želeo je da mi se osveti kroz medije": Naša pevačica progovorila o bolnom razvodu

"Želeo je da mi se osveti kroz medije": Naša pevačica progovorila o bolnom razvodu

Mondo 06.11.2025
Pevačica Goca Tržan svojevremeno je otkrila kako je preživela razvod od rijaliti učesnika Ivana Marinkovića. Kako je Goca istakla, Ivan je bio nesrećan u braku sa njom, a da ona nije mogla da bude sa čovekom koji se kocka i pije. Pogledajte fotografije… »
"On je samo biološki otac": Pevačica je prošla kroz pakao posle razvoda, ćerka joj sada ljubi fudbalera

"On je samo biološki otac": Pevačica je prošla kroz pakao posle razvoda, ćerka joj sada ljubi fudbalera

Telegraf 06.11.2025
Pevačica Goca Tržan (51) svojevremeno je otkrila kako je preživela razvod od rijaliti učesnika Ivana Marinkovića. Kako je Goca istakla, Ivan je bio nesrećan u braku sa njom, a da ona nije mogla da bude sa čovekom koji se kocka i pije. - Nisam mogla da… »

Vesti dana »