Повезане вести

"Развод је био језив, трудила сам се да сакријем" Певачица о бившем мужу који је у ријалитију, дуго је ћутала

"Развод је био језив, трудила сам се да сакријем" Певачица о бившем мужу који је у ријалитију, дуго је ћутала

Телеграф 06.11.2025
Певачица Гоца Тржан својевремено је открила како је преживела развод од ријалити учесника Ивана Маринковића. Како је истакла, Иван Маринковић је био несрећан у браку са њом, а она није могла да буде са човеком који се коцка и… »
"Желео је да ми се освети кроз медије": Наша певачица проговорила о болном разводу

"Желео је да ми се освети кроз медије": Наша певачица проговорила о болном разводу

Мондо пре 31 дана
Певачица Гоца Тржан својевремено је открила како је преживела развод од ријалити учесника Ивана Маринковића. Како је Гоца истакла, Иван је био несрећан у браку са њом, а да она није могла да буде са човеком који се коцка и пије… »
"Он је само биолошки отац": Певачица је прошла кроз пакао после развода, ћерка јој сада љуби фудбалера

"Он је само биолошки отац": Певачица је прошла кроз пакао после развода, ћерка јој сада љуби фудбалера

Телеграф пре 31 дана
Певачица Гоца Тржан (51) својевремено је открила како је преживела развод од ријалити учесника Ивана Маринковића. Како је Гоца истакла, Иван је био несрећан у браку са њом, а да она није могла да буде са човеком који се коцка и… »

Вести дана »