Povezane vesti
„Ko kaže tačnu sumu – vraćam mu!“ neverovatan gest žene iz Pančeva Pronašla novac na ulici i želi da ga vrati vlasniku…
Dnevnik 06.11.2025
Predivna objava osvanula je na mrežama, a u njoj jedna gospođa iz Pančeva bira da učini ono što bi retko ko danas uradio u baš takvoj situaciji. Pronašla je novac bez novčanika, ali nije želela da ga zadrži uprkos tome. "Pronašla sam novac (savijen, bez… »
Da li je ovo najpoštenija Pančevka? "Našla sam novac, savijen i bez novčanika. Ko kaže tačnu sumu, vraćam mu"
Telegraf 06.11.2025
Predivna objava osvanula je na mrežama, a u njoj jedna gospođa iz Pančeva bira da učini ono što bi retko ko danas uradio u baš takvoj situaciji. Pronašla je novac bez novčanika, ali nije želela da ga zadrži uprkos tome. "Pronašla sam novac (savijen, bez… »
Vesti dana »
Trener Spartaka Jovanović: Vera koju su moji igrači imali između sebe je urodila plodom
Radio sto plus pre 1 danjoš 33 povezane
IDF: Zauzeta važna tvrđava Bofor u Libanu; Iran pokrenuo napade na naoružane grupe na severu Iraka
RTS pre 1 danjoš 50 povezanih
Lola Radivojević vicešampionka u Kuršumlijskoj Banji, sledi napredak na WTA listi
Dnevnik pre 3 satajoš 68 povezanih
Skoro pola miliona ljudi poklonilo se pojasu Presvete Bogorodice u Hramu Svetog Save
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih