Povezane vesti

Anita plače i jeca na sav glas! Ljubav je potpuno uništila, Filip odmah reagovao: Da li sam rekao da nisam zaljubljen?

Anita plače i jeca na sav glas! Ljubav je potpuno uništila, Filip odmah reagovao: Da li sam rekao da nisam zaljubljen?

Kurir 06.11.2025
Anita Stanojlović otvorila je dušu o odnosu sa Filipom Đukićem i nije mogla da zadrži suze dok je pričala o nemu. - Nisam plakala zbog toga, on je napolju bio sa mnom i bio sa još ko zna koliko devojaka. Naravno me to ne remeti, jer znam da Teodoru ne… »
Anita Stanojlović ponižena kao nikad pre: Voditelj je u Eliti urnisao brutalnim rečima, završila u suzama

Anita Stanojlović ponižena kao nikad pre: Voditelj je u Eliti urnisao brutalnim rečima, završila u suzama

Mondo 06.11.2025
U rijalitiju Elita 9 , bivša žena Jovane Tomić Matore, starleta Anita Stanojlović, otvoreno je govorila o svom odnosu sa Filipom Đukićem. Anita nije uspela da zadrži suze dok je pričala o njemu i odnosu, ali mu je zamerila to što je nije odbranio, već je… »
Anita jeca na sav glas! Ovo ju je potpuno slomilo!

Anita jeca na sav glas! Ovo ju je potpuno slomilo!

Alo 06.11.2025
Tokom razgovora su je ponele emocije, te na iznenađenje brojnih gledalaca, nije mogla da zadrži suze. Anita Stanojlović je po ulasku u Elitu 9 odmah prišla Filipu Đukiću, a sada je iskreno progovorila o odnosu sa njim. Tokom razgovora su je ponele… »
Anita u suzama zbog Filipa Đukića, slomila se pred kamerama: "Neću da se ponižavam"

Anita u suzama zbog Filipa Đukića, slomila se pred kamerama: "Neću da se ponižavam"

Telegraf 06.11.2025
Anita Stanojlović otvorila je dušu o odnosu sa Filipom Đukićem i nije mogla da zadrži suze dok je pričala o nemu. - Nisam plakala zbog toga, on je napolju bio sa mnom i bio sa još ko zna koliko devojaka. Naravno me to ne remeti, jer znam da Teodoru ne… »

Vesti dana »