Повезане вести

Анита плаче и јеца на сав глас! Љубав је потпуно уништила, Филип одмах реаговао: Да ли сам рекао да нисам заљубљен?

Анита плаче и јеца на сав глас! Љубав је потпуно уништила, Филип одмах реаговао: Да ли сам рекао да нисам заљубљен?

Курир пре 28 дана
Анита Станојловић отворила је душу о односу са Филипом Ђукићем и није могла да задржи сузе док је причала о нему. - Нисам плакала због тога, он је напољу био са мном и био са још ко зна колико девојака. Наравно ме то не ремети… »
Анита Станојловић понижена као никад пре: Водитељ је у Елити урнисао бруталним речима, завршила у сузама

Анита Станојловић понижена као никад пре: Водитељ је у Елити урнисао бруталним речима, завршила у сузама

Мондо пре 28 дана
У ријалитију Елита 9 , бивша жена Јоване Томић Маторе, старлета Анита Станојловић, отворено је говорила о свом односу са Филипом Ђукићем. Анита није успела да задржи сузе док је причала о њему и односу, али му је замерила то што… »
Анита јеца на сав глас! Ово ју је потпуно сломило!

Анита јеца на сав глас! Ово ју је потпуно сломило!

Ало пре 28 дана
Током разговора су је понеле емоције, те на изненађење бројних гледалаца, није могла да задржи сузе. Анита Станојловић је по уласку у Елиту 9 одмах пришла Филипу Ђукићу, а сада је искрено проговорила о односу са њим. Током… »
Анита у сузама због Филипа Ђукића, сломила се пред камерама: "Нећу да се понижавам"

Анита у сузама због Филипа Ђукића, сломила се пред камерама: "Нећу да се понижавам"

Телеграф пре 28 дана
Анита Станојловић отворила је душу о односу са Филипом Ђукићем и није могла да задржи сузе док је причала о нему. - Нисам плакала због тога, он је напољу био са мном и био са још ко зна колико девојака. Наравно ме то не ремети… »

Вести дана »