Povezane vesti
Anita plače i jeca na sav glas! Ljubav je potpuno uništila, Filip odmah reagovao: Da li sam rekao da nisam zaljubljen?
Kurir pre 2 sata
Anita Stanojlović otvorila je dušu o odnosu sa Filipom Đukićem i nije mogla da zadrži suze dok je pričala o nemu. - Nisam plakala zbog toga, on je napolju bio sa mnom i bio sa još ko zna koliko devojaka. Naravno me to ne remeti, jer znam da Teodoru ne… »
Anita Stanojlović ponižena kao nikad pre: Voditelj je u Eliti urnisao brutalnim rečima, završila u suzama
Mondo pre 4 sati
U rijalitiju Elita 9 , bivša žena Jovane Tomić Matore, starleta Anita Stanojlović, otvoreno je govorila o svom odnosu sa Filipom Đukićem. Anita nije uspela da zadrži suze dok je pričala o njemu i odnosu, ali mu je zamerila to što je nije odbranio, već je… »
Anita jeca na sav glas! Ovo ju je potpuno slomilo!
Alo pre 5 sati
Tokom razgovora su je ponele emocije, te na iznenađenje brojnih gledalaca, nije mogla da zadrži suze. Anita Stanojlović je po ulasku u Elitu 9 odmah prišla Filipu Đukiću, a sada je iskreno progovorila o odnosu sa njim. Tokom razgovora su je ponele… »
Anita u suzama zbog Filipa Đukića, slomila se pred kamerama: "Neću da se ponižavam"
Telegraf pre 5 sati
Anita Stanojlović otvorila je dušu o odnosu sa Filipom Đukićem i nije mogla da zadrži suze dok je pričala o nemu. - Nisam plakala zbog toga, on je napolju bio sa mnom i bio sa još ko zna koliko devojaka. Naravno me to ne remeti, jer znam da Teodoru ne… »
Vesti dana »
Novosađani održali skup podrške Dijani Hrki, dve osobe privedene zbog šaranja prostorija SNS
Beta pre 46 minutajoš 107 povezanih
Milojević posle Lila: "Imate moju ostavku, evo sad sedam u kola i odlazim"
Sportske.net pre 41 minutajoš 40 povezanih
Elšnik oduševljen: „Pobedili smo najtežeg rivala, pokazali smo karakter!“
Hot sport pre 1 satjoš 40 povezanih
Roditelji učenika Jovine gimnazije traže prijem kod ministra prosvete
Nedeljnik pre 4 satijoš 35 povezanih
Vučić: Vlada Srbije može da promeni odluku o neuvođenju sankcija Rusiji
Nova pre 7 satijoš 31 povezana