Povezane vesti

"Sledio sam alahova naređenja": Fanatik koji je autom uleteo u masu ljudi u Francuskoj rekao da je dobio zadatak da se žrtvuje!…

"Sledio sam alahova naređenja": Fanatik koji je autom uleteo u masu ljudi u Francuskoj rekao da je dobio zadatak da se žrtvuje!…

Kurir pre 3 sata
Psihijatrijska procena muškarca (35) koji je uhapšen zbog povređivanja pet osoba na francuskom ostrvu Oleron automobilom kojim je upravljao, pokazala je da je imao "oštećeno" stanje svesti u vreme incidenta, saopštio je javni tužilac La Rošela, Arno… »
"Sledio sam alahova naređenja" Muškarac se zaleteo u masu autom, rekao da je dobio naredbu

"Sledio sam alahova naređenja" Muškarac se zaleteo u masu autom, rekao da je dobio naredbu

Alo pre 4 sati
Tužilac planira da podigne optužnicu za pokušaj ubistva. Psihijatrijska procena muškarca (35) koji je uhapšen zbog povređivanja pet osoba na francuskom ostrvu Oleron automobilom kojim je upravljao, pokazala je da je imao "oštećeno" stanje svesti u vreme… »
Tužilac: Muškarac koji je automobilom povredio pet osoba imao oštećeno stanje svesti

Tužilac: Muškarac koji je automobilom povredio pet osoba imao oštećeno stanje svesti

Politika pre 4 sati
Muškarac tvrdi da je sledio „Alahova naređenja" i pokušao da udari sedam osoba. Psihijatrijska procena muškarca (35) koji je uhapšen zbog povređivanja pet osoba na francuskom ostrvu Oleron automobilom kojim je upravljao, pokazala je da je imao "oštećeno"… »

Vesti dana »