Povezane vesti

Našla dečka, pa pala u depresiju zbog viška kilograma! Rada Manojlović šokirala: Glava mi je kao pun mesec...

Našla dečka, pa pala u depresiju zbog viška kilograma! Rada Manojlović šokirala: Glava mi je kao pun mesec...

Kurir 06.11.2025
Pevačica Rada Manojlović priznala je da nije zadovoljna svojim fizičkim izgledom. Rada, koja je nedavno otkrila da je bila žrtva crne magije kada je u njenom dvorištu pronađen krvav donji veš, ističe da se u poslednje vreme ugojila: - Nezadovoljna sam… »
"Ne volim svoju glavu, kao pun mesec je" Rada Manojlović šokirala priznanjem: "Nagruvala sam 60 kilograma" (video)

"Ne volim svoju glavu, kao pun mesec je" Rada Manojlović šokirala priznanjem: "Nagruvala sam 60 kilograma" (video)

Alo 06.11.2025
Pevačica otvoreno o svom izgledu. Rada Manojlović pojavila se na jednom prestoničkom događaju u raskošnoj bundi, privlačeći pažnju svojim upečatljivim izgledom. Pevačica je otkrila kako se priprema za izlazak i iskreno progovorila o svom izgledu… »
"Ne volim svoju glavu jer je kao pun mesec" Rada Manojlović šokirala izjavom o izgledu: "Ne sviđa mi se..."

"Ne volim svoju glavu jer je kao pun mesec" Rada Manojlović šokirala izjavom o izgledu: "Ne sviđa mi se..."

Telegraf 06.11.2025
Pevačica Rada Manojlović pojavila se u bundi na jednom događaju u prestonici, privlačeći pažnju svojim stajlingom. Rada je otkrila kako se priprema za izlazak i iskreno progovorila o svom izgledu: - Ne treba meni niko da bih izabrala toaletu za izlazak… »

Vesti dana »