Povezane vesti

Našla dečka, pa pala u depresiju zbog viška kilograma! Rada Manojlović šokirala: Glava mi je kao pun mesec...

Našla dečka, pa pala u depresiju zbog viška kilograma! Rada Manojlović šokirala: Glava mi je kao pun mesec...

Kurir pre 1 sat
Pevačica Rada Manojlović priznala je da nije zadovoljna svojim fizičkim izgledom. Rada, koja je nedavno otkrila da je bila žrtva crne magije kada je u njenom dvorištu pronađen krvav donji veš, ističe da se u poslednje vreme ugojila: - Nezadovoljna sam… »
"Ne volim svoju glavu, kao pun mesec je" Rada Manojlović šokirala priznanjem: "Nagruvala sam 60 kilograma" (video)

"Ne volim svoju glavu, kao pun mesec je" Rada Manojlović šokirala priznanjem: "Nagruvala sam 60 kilograma" (video)

Alo pre 2 sata
Pevačica otvoreno o svom izgledu. Rada Manojlović pojavila se na jednom prestoničkom događaju u raskošnoj bundi, privlačeći pažnju svojim upečatljivim izgledom. Pevačica je otkrila kako se priprema za izlazak i iskreno progovorila o svom izgledu… »
"Ne volim svoju glavu jer je kao pun mesec" Rada Manojlović šokirala izjavom o izgledu: "Ne sviđa mi se..."

"Ne volim svoju glavu jer je kao pun mesec" Rada Manojlović šokirala izjavom o izgledu: "Ne sviđa mi se..."

Telegraf pre 2 sata
Pevačica Rada Manojlović pojavila se u bundi na jednom događaju u prestonici, privlačeći pažnju svojim stajlingom. Rada je otkrila kako se priprema za izlazak i iskreno progovorila o svom izgledu: - Ne treba meni niko da bih izabrala toaletu za izlazak… »

Vesti dana »