Povezane vesti
Našla dečka, pa pala u depresiju zbog viška kilograma! Rada Manojlović šokirala: Glava mi je kao pun mesec...
Kurir pre 1 sat
Pevačica Rada Manojlović priznala je da nije zadovoljna svojim fizičkim izgledom. Rada, koja je nedavno otkrila da je bila žrtva crne magije kada je u njenom dvorištu pronađen krvav donji veš, ističe da se u poslednje vreme ugojila: - Nezadovoljna sam… »
"Ne volim svoju glavu, kao pun mesec je" Rada Manojlović šokirala priznanjem: "Nagruvala sam 60 kilograma" (video)
Alo pre 2 sata
Pevačica otvoreno o svom izgledu. Rada Manojlović pojavila se na jednom prestoničkom događaju u raskošnoj bundi, privlačeći pažnju svojim upečatljivim izgledom. Pevačica je otkrila kako se priprema za izlazak i iskreno progovorila o svom izgledu… »
"Ne volim svoju glavu jer je kao pun mesec" Rada Manojlović šokirala izjavom o izgledu: "Ne sviđa mi se..."
Telegraf pre 2 sata
Pevačica Rada Manojlović pojavila se u bundi na jednom događaju u prestonici, privlačeći pažnju svojim stajlingom. Rada je otkrila kako se priprema za izlazak i iskreno progovorila o svom izgledu: - Ne treba meni niko da bih izabrala toaletu za izlazak… »
Vesti dana »
Suze na sceni leskovačkog pozorišta: Glumice posvetile srca Dijani Hrki, publika ih nagradila ovacijama
Rešetka pre 1 satjoš 108 povezanih
Tabela Lige Evrope: Zvezda se pobedom vratila u borbu za prolaz, ali sa pravom sme da sanja i više od toga
Nova pre 1 danjoš 61 povezana
Novak Đoković saznao rivala u polufinalu Atine: Bolje nije moglo, prilika za istoriju sve veća!
Telegraf pre 2 satajoš 56 povezanih
Roditelji učenika Jovine gimnazije traže prijem kod ministra prosvete
Beta pre 6 satijoš 35 povezanih
Vučić: Vlada Srbije može da promeni odluku o neuvođenju sankcija Rusiji
Nova pre 9 satijoš 31 povezana