Povezane vesti

"Može mi se jer sam žena Darka Lazića, platiće": Katarina šokirala izjavom, žestoko pobesnela zbog komentara

"Može mi se jer sam žena Darka Lazića, platiće": Katarina šokirala izjavom, žestoko pobesnela zbog komentara

Mondo pre 8 sati
Katarina Lazić, supruga pevača Darka Lazića, poznata je po tome što je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde neretko ulazi u rasprave sa hejterima. Nedavno je ponovo privukla pažnju javnosti kada je jednoj uvredljivoj poruci odgovorila na svoj način… »
"Imaš buljave oči": Ženu Darka Lazića prozivali zbog izgleda, a evo kako im je zapušila usta

"Imaš buljave oči": Ženu Darka Lazića prozivali zbog izgleda, a evo kako im je zapušila usta

Telegraf pre 8 sati
Supruga Darka Lazića, Katarina, više puta je nailazila na jako ružne komentare na račun svog fizičkog izgleda. Njoj je jednom prilikom to dozlogrdilo, te je javno podelila komentar, pa je onda održala lekciju svima koji pišu negativno komentarišu druge… »
"Može mi se jer sam žena Darka Lazića" Katarina pobesnela pa šokirala javnost: Platio bi mi sve što poželim

"Može mi se jer sam žena Darka Lazića" Katarina pobesnela pa šokirala javnost: Platio bi mi sve što poželim

Kurir pre 16 sati
Katarina Lazić aktivna je na društvenim mrežama, a često vodi ratove sa zlim jezicima. Suprugu pevača Darka Lazića često komentarišu korisnici društvenih mreža, a ona im je jednom prilikom očitala lekciju. Međutim, svojom izjavom je šokirala javnost. -… »

Vesti dana »