Повезане вести
"Може ми се јер сам жена Дарка Лазића, платиће": Катарина шокирала изјавом, жестоко побеснела због коментара
Мондо пре 27 дана
Катарина Лазић, супруга певача Дарка Лазића, позната је по томе што је веома активна на друштвеним мрежама, где неретко улази у расправе са хејтерима. Недавно је поново привукла пажњу јавности када је једној увредљивој поруци… »
"Имаш буљаве очи": Жену Дарка Лазића прозивали због изгледа, а ево како им је запушила уста
Телеграф пре 27 дана
Супруга Дарка Лазића, Катарина, више пута је наилазила на јако ружне коментаре на рачун свог физичког изгледа. Њој је једном приликом то дозлогрдило, те је јавно поделила коментар, па је онда одржала лекцију свима који пишу… »
"Може ми се јер сам жена Дарка Лазића" Катарина побеснела па шокирала јавност: Платио би ми све што пожелим
Курир пре 27 дана
Катарина Лазић активна је на друштвеним мрежама, а често води ратове са злим језицима. Супругу певача Дарка Лазића често коментаришу корисници друштвених мрежа, а она им је једном приликом очитала лекцију. Међутим, својом изјавом… »
Вести дана »
ВИДЕО Закуцао се БМВ-ом у камион, па се тиме хвали: Невероватан снимак са Обреновачког пута
Нова пре 30 минутајош 53 повезане
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
Данас пре 1 сатјош 25 повезаних
Путеви Србије упозорили грађане да не отварају СМС поруке о наводним саобраћајним прекршајима
Бета пре 1 сатјош 19 повезаних
(Не) иде гас: Који је "Б" план за Србију, ако до сутра не буде уговор са Русијом?
Блиц пре 2 сатајош 21 повезана