Povezane vesti
Severna Mitrovica posle izbora: Život između čekića i nakovnja
BBC News pre 5 sati
Lokalni izbori na Kosovu označili su povratak Srpske liste - političke stranke koju podržava zvanični Beograd - u devet od deset opština sa srpskom većinom. „Mitrovica više nije onaj grad u kojem sam odrastao. „Mnogi su se odselili, pogotovo u poslednje… »
Danas pre 5 sati
„Mitrovica više nije onaj grad u kojem sam odrastao. „Mnogi su se odselili, pogotovo u poslednje dve-tri godine“, kaže mi Stefan* između gutljaja jake domaće kafe. Sedimo na terasi lokala u centru Severne Mitrovice, opštine na severu Kosova u kojoj žive… »
NIN pre 5 sati
"Mitrovica više nije onaj grad u kojem sam odrastao. "Mnogi su se odselili, pogotovo u poslednje dve-tri godine", kaže mi Stefan* između gutljaja jake domaće kafe. Sedimo na terasi lokala u centru Severne Mitrovice, opštine na severu Kosova u kojoj žive… »
Radio 021 pre 5 sati
Lokalni izbori na Kosovu označili su povratak Srpske liste - političke stranke koju podržava zvanični Beograd - u devet od deset opština sa srpskom većinom. BBC Spomenik kneza Lazara u centru Severne Mitrovice „Mitrovica više nije onaj grad u kojem sam… »
Južne vesti pre 5 sati
BBC Spomenik kneza Lazara u centru Severne Mitrovice „Mitrovica više nije onaj grad u kojem sam odrastao. „Mnogi su se odselili, pogotovo u poslednje dve-tri godine“, kaže mi Stefan* između gutljaja jake domaće kafe. Sedimo na terasi lokala u centru… »
Vesti dana »
'Marioneta Kremlja ne može da kupi imovinu Lukoila u inostranstvu': Vašington
BBC News pre 2 satajoš 32 povezane
Nove maksimalne cene goriva u Srbiji: evrodizel 198, benzin 182 dinara po litru
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 33 povezane
Neverovatni prizori na srpskoj planini: Veje sneg, ne vidi se "prst pred okom" (Video)
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih
Dijana Hrka nastavila štrajk glađu, saobraćaj na raskrsnici kod Skupštine obustavljen
RTS pre 13 minutajoš 23 povezane