Повезане вести
Северна Митровица после избора: Живот између чекића и наковња
BBC News 07.11.2025
Локални избори на Косову означили су повратак Српске листе - политичке странке коју подржава званични Београд - у девет од десет општина са српском већином. „Митровица више није онај град у којем сам одрастао. „Многи су се… »
Данас 07.11.2025
„Митровица више није онај град у којем сам одрастао. „Многи су се одселили, поготово у последње две-три године“, каже ми Стефан* између гутљаја јаке домаће кафе. Седимо на тераси локала у центру Северне Митровице, општине на… »
Јужне вести 07.11.2025
ББЦ Споменик кнеза Лазара у центру Северне Митровице „Митровица више није онај град у којем сам одрастао. „Многи су се одселили, поготово у последње две-три године“, каже ми Стефан* између гутљаја јаке домаће кафе. Седимо на… »
Радио 021 07.11.2025
Локални избори на Косову означили су повратак Српске листе - политичке странке коју подржава званични Београд - у девет од десет општина са српском већином. ББЦ Споменик кнеза Лазара у центру Северне Митровице „Митровица више… »
НИН 07.11.2025
"Митровица више није онај град у којем сам одрастао. "Многи су се одселили, поготово у последње две-три године", каже ми Стефан* између гутљаја јаке домаће кафе. Седимо на тераси локала у центру Северне Митровице, општине на… »
Вести дана »
Шарли Ебдо, бели зечеви, блокада Н1, претње смрћу: Извештај специјалних известилаца УН о насиљу над новинарима у Србији
Н1 Инфо пре 3 сатајош 2 повезане
Ово је план данашњег студентског протеста испред Ректората: Предвиђена и шетња до Храма Светог Саве
Правда пре 27 минутајош 23 повезане
МК Гроуп купује зрењанински Дијамант од хрватске Фортенова групе: Детаљи о вредности трансакције нису јавно објављени
Еуроневс пре 42 минутајош 23 повезане