Повезане вести

Северна Митровица после избора: Живот између чекића и наковња

BBC News пре 31 дана
Локални избори на Косову означили су повратак Српске листе - политичке странке коју подржава званични Београд - у девет од десет општина са српском већином. „Митровица више није онај град у којем сам одрастао. „Многи су се… »

Данас пре 31 дана
„Митровица више није онај град у којем сам одрастао. „Многи су се одселили, поготово у последње две-три године“, каже ми Стефан* између гутљаја јаке домаће кафе. Седимо на тераси локала у центру Северне Митровице, општине на… »

Радио 021 пре 31 дана
Локални избори на Косову означили су повратак Српске листе - политичке странке коју подржава званични Београд - у девет од десет општина са српском већином. ББЦ Споменик кнеза Лазара у центру Северне Митровице „Митровица више… »

Јужне вести пре 31 дана
ББЦ Споменик кнеза Лазара у центру Северне Митровице „Митровица више није онај град у којем сам одрастао. „Многи су се одселили, поготово у последње две-три године“, каже ми Стефан* између гутљаја јаке домаће кафе. Седимо на… »

НИН пре 31 дана
"Митровица више није онај град у којем сам одрастао. "Многи су се одселили, поготово у последње две-три године", каже ми Стефан* између гутљаја јаке домаће кафе. Седимо на тераси локала у центру Северне Митровице, општине на… »

Вести дана »