Povezane vesti

Udar ruske vojske na bazu stranih plaćenika kod Harkova

Udar ruske vojske na bazu stranih plaćenika kod Harkova

Pravda pre 25 dana
Ruska vojska izvela je udar na bazu stranih plaćenika u Harkovskoj oblasti, rekao je za Sputnjik koordinator nikolajevskog pokreta otpora Sergej Lebedev. "Noćni udari dronovima i navođenim bombama u Harkovu i Čugujevskoj oblasti, meta - pogoni za remont… »
Udar na plaćenike

Udar na plaćenike

Vesti online pre 25 dana
Ruska vojska izvela je udar na bazu stranih plaćenika u Harkovskoj oblasti, rekao je koordinator nikolajevskog pokreta otpora Sergej Lebedev. – Noćni udari dronovima i navođenim bombama u Harkovu i Čugujevskoj oblasti, meta – pogoni za remont i… »
"Moj odred završava čišćenje" Ključni grad na severu Ukrajine pred kolapsom, Rusi stežu klješta!

"Moj odred završava čišćenje" Ključni grad na severu Ukrajine pred kolapsom, Rusi stežu klješta!

Alo pre 25 dana
Jurišni odred grupacije „Zapad“ završava čišćenje zapadnog dela Kupjanska, izjavio je komandir jurišnog odreda 121. motorizovanog puka, pozivnim imenom Lavrik, u video-snimku koji je objavilo Ministarstvo odbrane Rusije. - Moj odred završava čišćenje… »
Rusi završavaju čišćenje zapadnog dela: Ključni grad pada u ruke Moskve, sve teža situacija za Ukrajinu

Rusi završavaju čišćenje zapadnog dela: Ključni grad pada u ruke Moskve, sve teža situacija za Ukrajinu

Večernje novosti pre 25 dana
ŠTURMOVI odred grupacije „Zapad“ završava čišćenje zapadnog dela Kupjanska, izjavio je komandir jurišnog odreda 121. motorizovanog puka, pozivnim imenom Lavrik, u video-snimku koji je objavilo Ministarstvo odbrane Rusije. Foto: Profimedia - Moj odred… »

Vesti dana »