Povezane vesti

Udar ruske vojske na bazu stranih plaćenika kod Harkova

Udar ruske vojske na bazu stranih plaćenika kod Harkova

Pravda pre 7 sati
Ruska vojska izvela je udar na bazu stranih plaćenika u Harkovskoj oblasti, rekao je za Sputnjik koordinator nikolajevskog pokreta otpora Sergej Lebedev. "Noćni udari dronovima i navođenim bombama u Harkovu i Čugujevskoj oblasti, meta - pogoni za remont… »
Udar na plaćenike

Udar na plaćenike

Vesti online pre 9 sati
Ruska vojska izvela je udar na bazu stranih plaćenika u Harkovskoj oblasti, rekao je koordinator nikolajevskog pokreta otpora Sergej Lebedev. – Noćni udari dronovima i navođenim bombama u Harkovu i Čugujevskoj oblasti, meta – pogoni za remont i… »
"Moj odred završava čišćenje" Ključni grad na severu Ukrajine pred kolapsom, Rusi stežu klješta!

"Moj odred završava čišćenje" Ključni grad na severu Ukrajine pred kolapsom, Rusi stežu klješta!

Alo pre 8 sati
Jurišni odred grupacije „Zapad“ završava čišćenje zapadnog dela Kupjanska, izjavio je komandir jurišnog odreda 121. motorizovanog puka, pozivnim imenom Lavrik, u video-snimku koji je objavilo Ministarstvo odbrane Rusije. - Moj odred završava čišćenje… »
Rusi završavaju čišćenje zapadnog dela: Ključni grad pada u ruke Moskve, sve teža situacija za Ukrajinu

Rusi završavaju čišćenje zapadnog dela: Ključni grad pada u ruke Moskve, sve teža situacija za Ukrajinu

Večernje novosti pre 9 sati
ŠTURMOVI odred grupacije „Zapad“ završava čišćenje zapadnog dela Kupjanska, izjavio je komandir jurišnog odreda 121. motorizovanog puka, pozivnim imenom Lavrik, u video-snimku koji je objavilo Ministarstvo odbrane Rusije. Foto: Profimedia - Moj odred… »

Vesti dana »