Povezane vesti
Udar ruske vojske na bazu stranih plaćenika kod Harkova
Pravda 07.11.2025
Ruska vojska izvela je udar na bazu stranih plaćenika u Harkovskoj oblasti, rekao je za Sputnjik koordinator nikolajevskog pokreta otpora Sergej Lebedev. "Noćni udari dronovima i navođenim bombama u Harkovu i Čugujevskoj oblasti, meta - pogoni za remont… »
Udar na plaćenike
Vesti online 07.11.2025
Ruska vojska izvela je udar na bazu stranih plaćenika u Harkovskoj oblasti, rekao je koordinator nikolajevskog pokreta otpora Sergej Lebedev. – Noćni udari dronovima i navođenim bombama u Harkovu i Čugujevskoj oblasti, meta – pogoni za remont i… »
"Moj odred završava čišćenje" Ključni grad na severu Ukrajine pred kolapsom, Rusi stežu klješta!
Alo 07.11.2025
Jurišni odred grupacije „Zapad“ završava čišćenje zapadnog dela Kupjanska, izjavio je komandir jurišnog odreda 121. motorizovanog puka, pozivnim imenom Lavrik, u video-snimku koji je objavilo Ministarstvo odbrane Rusije. - Moj odred završava čišćenje… »
Vesti dana »
Biciklistička tura „Čuvari Ustava“ u organizaciji Studentske liste završena u Kragujevcu
RTK pre 31 minutajoš 27 povezanih
U biračkom spisku više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Nedeljnik pre 12 satijoš 10 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
Sputnik pre 56 minutajoš 32 povezane
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Insajder pre 4 satijoš 27 povezanih