Povezane vesti
Udar ruske vojske na bazu stranih plaćenika kod Harkova
Pravda pre 7 sati
Ruska vojska izvela je udar na bazu stranih plaćenika u Harkovskoj oblasti, rekao je za Sputnjik koordinator nikolajevskog pokreta otpora Sergej Lebedev. "Noćni udari dronovima i navođenim bombama u Harkovu i Čugujevskoj oblasti, meta - pogoni za remont… »
Udar na plaćenike
Vesti online pre 9 sati
Ruska vojska izvela je udar na bazu stranih plaćenika u Harkovskoj oblasti, rekao je koordinator nikolajevskog pokreta otpora Sergej Lebedev. – Noćni udari dronovima i navođenim bombama u Harkovu i Čugujevskoj oblasti, meta – pogoni za remont i… »
"Moj odred završava čišćenje" Ključni grad na severu Ukrajine pred kolapsom, Rusi stežu klješta!
Alo pre 8 sati
Jurišni odred grupacije „Zapad“ završava čišćenje zapadnog dela Kupjanska, izjavio je komandir jurišnog odreda 121. motorizovanog puka, pozivnim imenom Lavrik, u video-snimku koji je objavilo Ministarstvo odbrane Rusije. - Moj odred završava čišćenje… »
Rusi završavaju čišćenje zapadnog dela: Ključni grad pada u ruke Moskve, sve teža situacija za Ukrajinu
Večernje novosti pre 9 sati
ŠTURMOVI odred grupacije „Zapad“ završava čišćenje zapadnog dela Kupjanska, izjavio je komandir jurišnog odreda 121. motorizovanog puka, pozivnim imenom Lavrik, u video-snimku koji je objavilo Ministarstvo odbrane Rusije. Foto: Profimedia - Moj odred… »
Vesti dana »
Nastavljena sednica Skupštine, poslanici raspravljaju o kandidatima za članove Saveta REM
Beta pre 0 minutajoš 50 povezanih
Novi Sad: Privedeni aktivisti pušteni posle saslušanja, postupak se nastavlja redovno
Beta pre 40 minutajoš 39 povezanih
Nove maksimalne cene goriva u Srbiji: evrodizel 198, benzin 182 dinara po litru
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Menja li Mađarska kurs Odustaju od ruske nafte? Orban popušta pod trampovim pritiskom
Dnevnik pre 20 minutajoš 26 povezanih