Povezane vesti
Kanje Vest se sastao sa rabinom Pintom i izvinio se zbog antisemitskih ispada
Vesti online 07.11.2025
Američki reper Kanje Vest, poznat i kao Ye, izvinio se zbog svojih antisemitskih ispada u proteklih nekoliko godina, na sastanku sa izraelsko-marokanskim ortodoksnim rabinom Jošijahuom Pintom u Njujorku. – Zaista sam blagosloven što danas mogu da sedim… »
"Izvinjavam se"
B92 07.11.2025
Američki reper Kanje Vest, poznat i kao Ye, izvinio se zbog svojih antisemitskih ispada u proteklih nekoliko godina, na sastanku sa izraelsko-marokanskim ortodoksnim rabinom Jošijahuom Pintom u Njujorku. "Zaista sam blagosloven što danas mogu da sedim… »
Kanje Vest se sastao sa rabinom Pintom i izvinio se zbog antisemitskih ispada
Politika 07.11.2025
„Zaista sam blagosloven što danas mogu da sedim ovde sa vama i jednostavno preuzmem odgovornost”–izjavio američki reper. NjUJORK – Američki reper Kanje Vest, poznat i kao Ye, izvinio se zbog svojih antisemitskih ispada u proteklih nekoliko godina, na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 29 povezanih
Opozicija o zapaljenom automobilu tužioca: Politika zastrašivanja, hitno saopštiti ime počinioca
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Zemljotres u Indoneziji: 53 žrtve i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 28 povezanih
Protest ratara na putu Zrenjanin-Novi Sad, nezadovoljni otkupnom cenom suncokreta
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih
MUP: U Deliblatskoj peščari došlo do pogoršanja situacije i rasplamsavanja požara
Radio 021 pre 8 minutajoš 14 povezanih