Povezane vesti
Kanje Vest se sastao sa rabinom Pintom i izvinio se zbog antisemitskih ispada
Vesti online 07.11.2025
Američki reper Kanje Vest, poznat i kao Ye, izvinio se zbog svojih antisemitskih ispada u proteklih nekoliko godina, na sastanku sa izraelsko-marokanskim ortodoksnim rabinom Jošijahuom Pintom u Njujorku. – Zaista sam blagosloven što danas mogu da sedim… »
"Izvinjavam se"
B92 07.11.2025
Američki reper Kanje Vest, poznat i kao Ye, izvinio se zbog svojih antisemitskih ispada u proteklih nekoliko godina, na sastanku sa izraelsko-marokanskim ortodoksnim rabinom Jošijahuom Pintom u Njujorku. "Zaista sam blagosloven što danas mogu da sedim… »
Kanje Vest se sastao sa rabinom Pintom i izvinio se zbog antisemitskih ispada
Politika 07.11.2025
„Zaista sam blagosloven što danas mogu da sedim ovde sa vama i jednostavno preuzmem odgovornost”–izjavio američki reper. NjUJORK – Američki reper Kanje Vest, poznat i kao Ye, izvinio se zbog svojih antisemitskih ispada u proteklih nekoliko godina, na… »
Vesti dana »
Prvi fer izbori na ulicama Srbije: Studenti za Danas otkrivaju kako je prošla akcija prikupljanja potpisa
Danas pre 19 minutajoš 47 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 20 povezanih
Lavrov: Kijev noćas dronovima napao Putinovu rezidenciju, svi dronovi odbijeni
Beta pre 19 minutajoš 31 povezana
Cvejić (SRCE): Vučićev jučerašnji rastanak sa ćacilendom na RTS-u trajao sedam minuta, to vredi kao sedam sati na Informeru
Glas Šumadije pre 1 satjoš 28 povezanih