Povezane vesti
Kanje Vest se sastao sa rabinom Pintom i izvinio se zbog antisemitskih ispada
Vesti online 07.11.2025
Američki reper Kanje Vest, poznat i kao Ye, izvinio se zbog svojih antisemitskih ispada u proteklih nekoliko godina, na sastanku sa izraelsko-marokanskim ortodoksnim rabinom Jošijahuom Pintom u Njujorku. – Zaista sam blagosloven što danas mogu da sedim… »
"Izvinjavam se"
B92 07.11.2025
Američki reper Kanje Vest, poznat i kao Ye, izvinio se zbog svojih antisemitskih ispada u proteklih nekoliko godina, na sastanku sa izraelsko-marokanskim ortodoksnim rabinom Jošijahuom Pintom u Njujorku. "Zaista sam blagosloven što danas mogu da sedim… »
Kanje Vest se sastao sa rabinom Pintom i izvinio se zbog antisemitskih ispada
Politika 07.11.2025
„Zaista sam blagosloven što danas mogu da sedim ovde sa vama i jednostavno preuzmem odgovornost”–izjavio američki reper. NjUJORK – Američki reper Kanje Vest, poznat i kao Ye, izvinio se zbog svojih antisemitskih ispada u proteklih nekoliko godina, na… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu nastavljen ispred DIF-a, okupljeni traže ostavku i dekana Drida
Beta pre 23 minutajoš 44 povezane
Plenum studenata u Novom Sadu proglasio bojkot nastave, studenti u zgradi DIF-a tražili dekana Drida
Blic pre 48 minutajoš 52 povezane
Ovo su kandidati za novog direktora RTS, otvorene koverte: Pet prijava uzeto u razmatranje, evo ko je sve na spisku
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih