Povezane vesti
Pupovac posle govora u hrvatskom Saboru dobio pretnje smrću, SDSS podnela prijavu
NIN 07.11.2025
Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) prijavila je Upravi policije pretnje smrću upućene predsedniku stranke Miloradu Pupovcu, a koje su objavljene na službenoj Fejsbuk stranici stranke. Kako navode u saopštenju SDSS, reč je o ozbiljnim pretnjama… »
SDSS prijavio pretnje smrću na Fejsbuku predsedniku stranke Miloradu Pupovcu
Danas 06.11.2025
Samostalna demokratska srpska stranka saopštila je danas da je policiji prijavila komentare na društvenoj mreži u kojima se preti smrću predsedniku stranke i poslaniku Miloradu Pupovcu. U prijavi je navedeno da su se ispod objave od 28. oktobra, u kojoj… »
Vesti dana »
Ovo je prvi presek glasanja! Iz finala Pinkovih zvezda ispali su oni: 12 njih bori se dalje za pobedu
Telegraf pre 21 minutajoš 21 povezana
"Imao sam keca iz geografije - ja nikada nisam čuo za njih" Rade Bogdanović nasmejao sve u studiju: Nemam ja pare za te egzotične destinacije
Kurir pre 7 minutajoš 83 povezane
Modrić nije želeo da priča o oproštaju od reprezentacije: "Vrlo brzo ćete saznati - VAR treba da reaguje samo kada je greška sudije stopostotno, odnosno 200 odsto jasna"
Dnevnik pre 10 satijoš 38 povezanih
Vladina uredba: Dizel za poljoprivrednike 184 dinara na svim pumpama
Radio 021 pre 9 satijoš 45 povezanih