Повезане вести
Лукас бесан што је Соња продала кућу коју јој је оставио: У све умешао познатог менаџера и колегу
Телеграф пре 26 дана
Фолкер Аца Лукас открио је да је његова бивша жена Соња Вуксановић продала кућу коју јој је оставио, и то како тврди, естрадном менаџеру Марку Максимовићу. Наиме, Лукас је испричао гостујући у подкасту Бокија 13, како је… »
Ово је кућа Соње Вуксановић, коју јој је оставио Аца Лукас, а она је продала Марку Јарићу
Свет & Скандал пре 25 дана
Аца Лукас познат је по томе да на свако питање има одговор, па медијима уопште није проблем да од певача добију занимљиве изјаве. Он је недавно гостовао у подкасту код Бокија 13, а осим разних тема о којима су говорили, дотакли… »
Соња Вуксановић узвраћа ударац: Лукас је давна прошлост
Стори пре 25 дана
Некадашњи супружници, певач Аца Лукас и Соња Вуксановић, поново су у центру пажње јавности. Овог пута, повод је Лукасова изјава о кући коју је, како тврди, оставио бившој супрузи након развода, а коју је она наводно продала… »
„Он то ради већ 10 година“: Соња Вуксановић се огласила након Лукасових тврдњи да је кућу продала Марку Јарићу
Нова пре 25 дана
Сона Вуксановић се огласила након тврдњи свог бившег мужа. Аца Лукас је недавно гостовао у подкасту Бокија 13 и дотакао се бивше супруге Соње Вуксановић. Он је истакао да је након развода Соњи оставио кућу од милион евра коју… »
Соња се огласила и брутално узвратила Лукасу: Оптужио је да је кућу продала наводном бившем љубавнику, неће да ћути
Мондо пре 25 дана
Аца Лукас недавно је подигао огромну прашину када је у гостовању у подкасту код Бокија 13 споменуо бившу супругу и оптужио је да је кућу коју јој је оставио продала Марку Јарићу. Подсетимо, он је своју некадашњу партнерку… »
Тврдио да га је варала са њим, а сада открио шок детаљ Аца Лукас побеснео због Соње и Марка Јарића, урадили су му то иза…
Ало пре 25 дана
Лукас је на кошаркаша посебно огорчен због ове ситуације. Фолкер Аца Лукас открио је да је његова бивша жена Соња Вуксановић продала кућу коју јој је оставио. - Кад сам се развео са последњом супругом, оставио сам им кућу -… »
"Давна прошлост и глупост" Соња Вуксановић се огласила први пут након што ју је Лукас оптужио за продају куће: Већ ме десет…
Курир пре 25 дана
Фолкер Аца Лукас изјавио је да је његова бивша жена Соња Вуксановић продала кућу коју јој је он оставио њиховом пријатељу, а сада се тим поводом и она огласила. Наиме, након што је Аца Лукас рекао да је кућу од милион евра… »
Огласила се Соња Вуксановић након што је Лукас прозвао око некретнине вредне милион евра: "Ради то 10 година"
Телеграф пре 25 дана
Аца Лукас открио је да је његова бивша супруга Соња Вуксановић продала кућу коју јој је он оставио свом пријатељу, а сада се огласила и она сама. Наиме, Лукас је открио да је кућу вредну готово милион евра након развода… »
Соња продала кућу коју јој је Лукас преписао за пола милиона евра: Аца открио и ко сад живи ту! Човек кога познаје: Могао је…
Курир пре 25 дана
Аца Лукас познат је по томе да на свако питање има одговор, па медијима уопште није проблем да од певача добију занимљиве одговоре. Он је недавно гостовао у поткасту код Бокија 13, а осим разних тема о којима су говорили… »
„Соња је продала Марку Јарићу кућу коју сам јој ја преписао“: Лукас открио нове детаље о бившој жени и кошаркашу са којим га…
Нова пре 25 дана
Аца Лукас познат је по томе да на свако питање има одговор, па медијима уопште није проблем да од певача добију занимљиве одговоре. Певач Аца Лукас је недавно гостовао у поткасту код Бокија 13, а осим разних тема о којима су… »
Аца Лукас Соњи оставио кућу, она је продала љубавнику? Оптужио је да га је варала са Јарићем, узела пола милиона €
Мондо пре 25 дана
Фолк певач Аца Лукас не престаје да шокира изјавама о домаћој естради, а сада је на ред дошла и његова бивша супруга Соња Вуксановић о којој је говорио у подкасту код Бокија 13. - Ја кад сам се развео са последњом супругом сам… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА Пет сати преговора у Кремљу – Руси и Американци опрезни оптимисти, рат у Украјини се наставља
РТВ пре 1 сатјош 11 повезаних
Три жене и мушкарац повређени у судару; у два удеса повреде су задобиле четири особе
Ало пре 46 минутајош 7 повезаних
Време у Србију на ивици промене Дан доноси кишу, понеки зрак сунца, а у овим деловима олујни ветар
Дневник пре 36 минутајош 7 повезаних