Povezane vesti

Ovo je kuća Sonje Vuksanović, koju joj je ostavio Aca Lukas, a ona je prodala Marku Jariću

Ovo je kuća Sonje Vuksanović, koju joj je ostavio Aca Lukas, a ona je prodala Marku Jariću

Svet & Skandal pre 5 sati
Aca Lukas poznat je po tome da na svako pitanje ima odgovor, pa medijima uopšte nije problem da od pevača dobiju zanimljive izjave. On je nedavno gostovao u podkastu kod Bokija 13, a osim raznih tema o kojima su govorili, dotakli su se i njegovog braka… »
Sonja Vuksanović uzvraća udarac: Lukas je davna prošlost

Sonja Vuksanović uzvraća udarac: Lukas je davna prošlost

Story pre 6 sati
Nekadašnji supružnici, pevač Aca Lukas i Sonja Vuksanović, ponovo su u centru pažnje javnosti. Ovog puta, povod je Lukasova izjava o kući koju je, kako tvrdi, ostavio bivšoj supruzi nakon razvoda, a koju je ona navodno prodala njihovom zajedničkom… »
„On to radi već 10 godina“: Sonja Vuksanović se oglasila nakon Lukasovih tvrdnji da je kuću prodala Marku Jariću

„On to radi već 10 godina“: Sonja Vuksanović se oglasila nakon Lukasovih tvrdnji da je kuću prodala Marku Jariću

Nova pre 7 sati
Sona Vuksanović se oglasila nakon tvrdnji svog bivšeg muža. Aca Lukas je nedavno gostovao u podkastu Bokija 13 i dotakao se bivše supruge Sonje Vuksanović. On je istakao da je nakon razvoda Sonji ostavio kuću od milion evra koju je ona potom, kako on… »
Sonja se oglasila i brutalno uzvratila Lukasu: Optužio je da je kuću prodala navodnom bivšem ljubavniku, neće da ćuti

Sonja se oglasila i brutalno uzvratila Lukasu: Optužio je da je kuću prodala navodnom bivšem ljubavniku, neće da ćuti

Mondo pre 7 sati
Aca Lukas nedavno je podigao ogromnu prašinu kada je u gostovanju u podkastu kod Bokija 13 spomenuo bivšu suprugu i optužio je da je kuću koju joj je ostavio prodala Marku Jariću. Podsetimo, on je svoju nekadašnju partnerku svojevremeno javno optužio da… »
Tvrdio da ga je varala sa njim, a sada otkrio šok detalj Aca Lukas pobesneo zbog Sonje i Marka Jarića, uradili su mu to iza…

Tvrdio da ga je varala sa njim, a sada otkrio šok detalj Aca Lukas pobesneo zbog Sonje i Marka Jarića, uradili su mu to iza…

Alo pre 6 sati
Lukas je na košarkaša posebno ogorčen zbog ove situacije. Folker Aca Lukas otkrio je da je njegova bivša žena Sonja Vuksanović prodala kuću koju joj je ostavio. - Kad sam se razveo sa poslednjom suprugom, ostavio sam im kuću - rekao je Aca Lukas na… »
"Davna prošlost i glupost" Sonja Vuksanović se oglasila prvi put nakon što ju je Lukas optužio za prodaju kuće: Već me deset…

"Davna prošlost i glupost" Sonja Vuksanović se oglasila prvi put nakon što ju je Lukas optužio za prodaju kuće: Već me deset…

Kurir pre 7 sati
Folker Aca Lukas izjavio je da je njegova bivša žena Sonja Vuksanović prodala kuću koju joj je on ostavio njihovom prijatelju, a sada se tim povodom i ona oglasila. Naime, nakon što je Aca Lukas rekao da je kuću od milion evra ostavio nakon razvoda… »
Oglasila se Sonja Vuksanović nakon što je Lukas prozvao oko nekretnine vredne milion evra: "Radi to 10 godina"

Oglasila se Sonja Vuksanović nakon što je Lukas prozvao oko nekretnine vredne milion evra: "Radi to 10 godina"

Telegraf pre 7 sati
Aca Lukas otkrio je da je njegova bivša supruga Sonja Vuksanović prodala kuću koju joj je on ostavio svom prijatelju, a sada se oglasila i ona sama. Naime, Lukas je otkrio da je kuću vrednu gotovo milion evra nakon razvoda ostavio bivšoj supruzi, koja ju… »
Sonja prodala kuću koju joj je Lukas prepisao za pola miliona evra: Aca otkrio i ko sad živi tu! Čovek koga poznaje: Mogao je…

Sonja prodala kuću koju joj je Lukas prepisao za pola miliona evra: Aca otkrio i ko sad živi tu! Čovek koga poznaje: Mogao je…

Kurir pre 9 sati
Aca Lukas poznat je po tome da na svako pitanje ima odgovor, pa medijima uopšte nije problem da od pevača dobiju zanimljive odgovore. On je nedavno gostovao u potkastu kod Bokija 13, a osim raznih tema o kojima su govorili dotakli su se i njegovog braka… »
„Sonja je prodala Marku Jariću kuću koju sam joj ja prepisao“: Lukas otkrio nove detalje o bivšoj ženi i košarkašu sa kojim ga…

„Sonja je prodala Marku Jariću kuću koju sam joj ja prepisao“: Lukas otkrio nove detalje o bivšoj ženi i košarkašu sa kojim ga…

Nova pre 9 sati
Aca Lukas poznat je po tome da na svako pitanje ima odgovor, pa medijima uopšte nije problem da od pevača dobiju zanimljive odgovore. Pevač Aca Lukas je nedavno gostovao u potkastu kod Bokija 13, a osim raznih tema o kojima su govorili dotakli su se i… »
Aca Lukas Sonji ostavio kuću, ona je prodala ljubavniku? Optužio je da ga je varala sa Jarićem, uzela pola miliona €

Aca Lukas Sonji ostavio kuću, ona je prodala ljubavniku? Optužio je da ga je varala sa Jarićem, uzela pola miliona €

Mondo pre 10 sati
Folk pevač Aca Lukas ne prestaje da šokira izjavama o domaćoj estradi, a sada je na red došla i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović o kojoj je govorio u podkastu kod Bokija 13. - Ja kad sam se razveo sa poslednjom suprugom sam im ostavio kuću - rekao… »
Lukas tvrdi da ga je Sonja varala sa Jarićem, otkrio šok detalje: "Prodala mu je kuću koju sam joj ostavio"

Lukas tvrdi da ga je Sonja varala sa Jarićem, otkrio šok detalje: "Prodala mu je kuću koju sam joj ostavio"

Telegraf pre 11 sati
Folker Aca Lukas otkrio je da je njegova bivša žena Sonja Vuksanović prodala kuću koju joj je ostavio, i to ni manje ni više nego nekadašnjem košarkašu Marku Jariću. - Kad sam se razveo sa poslednjom suprugom, ostavio sam im kuću - rekao je Aca Lukas na… »

Vesti dana »