Povezane vesti

Obrt u slučaju ranjenog repera: Nakon 4 meseca otkriveno ko je zapravo upucao Sajfera, policija zaključila slučaj

Obrt u slučaju ranjenog repera: Nakon 4 meseca otkriveno ko je zapravo upucao Sajfera, policija zaključila slučaj

Mondo pre 5 sati
Reper Sajfer je u julu ove godine završio u bolnici zbog povrede od vatrenog oružja, a policija u Bosni i Hercegovini je, prema navodima medija, okončala istragu slučaja. Pogledajte fotografije koje je reper objavio nakon pucnjave: Utvrđeno je da je… »
Obrt u slučaju sajferovog ranjavanja! Policija zaključila slučaj, porodica krije! Ovo su svi detalji!

Obrt u slučaju sajferovog ranjavanja! Policija zaključila slučaj, porodica krije! Ovo su svi detalji!

Kurir pre 6 sati
Posle pet meseci saznala se istina o pucnjavi na Adnana Nikšića, poznatijeg kao Sajfer! Prema nezvaničnim informacijama koje smo dobili, policija u Bosni i Hercegovini je zaključila slučaj je je muzičar sam sebi pucao u nogu tokom rasprave sa suprugom… »
Sajfer upucao sam sebe nakon svađe sa suprugom? Obrt u slučaju repera, ovo su novi detalji

Sajfer upucao sam sebe nakon svađe sa suprugom? Obrt u slučaju repera, ovo su novi detalji

Alo pre 6 sati
Sajfer je u policiji priznao da je sam sebe povredio, ali tada o detaljima nije želeo da govori. Reper Sajfer u julu ove godine završio je u bolnici zbog rane od metka, a kako se navodi, policija u Bosni i Hercegovini je zaključila slučaj. Naime, kako se… »
Sajfer sam sebi pucao u nogu?! Šok tvrdnje nakon 5 meseci - policija zaključila slučaj, porodica krije?!

Sajfer sam sebi pucao u nogu?! Šok tvrdnje nakon 5 meseci - policija zaključila slučaj, porodica krije?!

Telegraf pre 7 sati
Posle pet meseci pojavile su se nove šok tvrdnje o reperu Adnanu Nikšiću, koji je poznat kao Sajfer. Prema nezvaničnim informacijama koje prenosi "Kurir", policija u Bosni i Hercegovini je zaključila slučaj je je muzičar navodno sam sebi pucao u nogu… »

Vesti dana »