Povezane vesti
Proširuju se kapaciteti Prihvatilišta za pse u Nišu FOTO
B92 pre 7 sati
Javno komunalno preduzeće "Mediana" prošle godine započelo je projekat proširenja kapaciteta Prihvatilišta za pse, sa ciljem da se smanji problem napuštenih životinja koji grad na Nišavi muči već više od decenije i po. Proširenje prihvatilišta realizuje… »
Posle proširenja prihvatilišta biće 500 mesta za pse
Jugmedia pre 7 sati
Prihvatilište za pse u Nišu imaće 500 mesta za napuštene pse posle njegovog proširenja, koje se privodi kraju, rečeno je tokom oblaska radova gradonačelnika Niša Dragoslava Pavlovića. Prihvatilište se nalazi u okviru Zoohigijene. “Veći je broj boksova… »
Prihvatilište za napuštene pse proširuje se za 113 mesta – imaće uskoro ukupno 500 mesta
Gradski portal 018 pre 7 sati
U toku je treća faza proširenja kapaciteta Prihvatilišta za napuštene pse u Nišu, koje posluje u okviru JKP „Mediana”. Tokom dve faze je prošireno za 126 mesta, a u toku je izgradnja još 113 mesta za napuštene pse. Kapacitet će nakon čitavog projekta… »
Prihvatilište za pse u Nišu će imati do 500 mesta
Niške vesti pre 9 sati
Gradonačelnik Niša, Dragoslav Pavlović, obišao je prihvatilište za pse u Nišu i izrazio zadovoljstvo zbog načina njihovog rada, postignutih rezultata i trenutnog stanja Zoo higijene. „Unapređujemo hvatanje napuštenih pasa na našim ulicama i zaista mi je… »
Prihvatilište za pse u Nišu će imati do 500 mesta
Niške vesti pre 9 sati
Gradonačelnik Niša, Dragoslav Pavlović, obišao je prihvatilište za pse u Nišu i izrazio zadovoljstvo zbog načina njihovog rada, postignutih rezultata i trenutnog stanja Zoo higijene. „Unapređujemo hvatanje napuštenih pasa na našim ulicama i zaista mi je… »
Niš širi kapacitete prihvatilišta za pse do 500 mesta – dvostruke ekipe i nova vozila za hvatanje pasa
Glas juga pre 11 sati
„Veoma mi je drago što sam danas mogao da vidim unapređenje našeg prihvatilišta i Zoohigijene. Boksovi su urađeni po svim standardima, sa zatvorenim i otvorenim delom, što psima omogućava adekvatne uslove. Celokupan sistem funkcioniše od hvatanja pasa do… »
Vesti dana »
MUP: Uhapšeno više osoba u vezi sa slučajem „ubačeni snajperisti“
In medija pre 14 minutajoš 32 povezane
Šesti dan štrajka glađu Dijane Hrke: Studenti prespavali u šatorima, pristižu srednjoškolci (UŽIVO)
Novi magazin pre 29 minutajoš 52 povezane
Zelenski: "Orban bi da dovede Trampa u Budimpeštu kako bi se sastao sa ruskim diktatorom"
Telegraf pre 9 minutajoš 28 povezanih
Užasne vesti za Partizan: Još jedan igrač se povredio – Olimpijakosu se vraćaju dvojica ključnih igrača!
Hot sport pre 19 minutajoš 35 povezanih