Povezane vesti

Jelena Čanković podržala Štimca: ‘‘Moja savest je mirna” (VIDEO)

Jelena Čanković podržala Štimca: ‘‘Moja savest je mirna” (VIDEO)

Danas pre 14 sati
Među sportistima koji su pružili podršku Vladimiru Štimcu nakon što je priveden zbog ugrožavanja državnog poretka, jeste i fudbalerka reprezentacije Srbije Jelena Čanković. Ona je gostujući u emisiji Sportski dan na Sportklubu prokomentarisala aktuelna… »
Hrabra srpska fudbalerka podržala proteste i Štimca, pa opet digla glas: „Svakome po savesti, a meni je mirna“

Hrabra srpska fudbalerka podržala proteste i Štimca, pa opet digla glas: „Svakome po savesti, a meni je mirna“

Nova pre 15 sati
Jelena Čanković, čuvena srpska fudbalerka, objasnila je zašto je podržala Vladimira Štimca nakon što je uhapšen u Beogradu pre nekoliko dana. Proslavljeni srpski košarkaš uhapšen je zbog navodnog pozivanja na nasilno rušenje ustavnog poretka, ali je brzo… »
Čanković o podršci Štimcu: Svi po svojoj savesti, moja je mirna

Čanković o podršci Štimcu: Svi po svojoj savesti, moja je mirna

Sport klub pre 16 sati
Malobrojni su bili oni sportisti koji su javno pružili podršku Vladimiru Štimcu kada je uhapšen. Među tim malim brojem bile su i dve fudbalerke, Jelena Čanković i Jovana Damnjanović, a to je na samog Štimca ostavilo snažan utisak. Jelena Čanković danas… »
VIDEO Štimac se rasplakao usred emisije kad je pomenut Milojević, pogledajte kako je reagovao

VIDEO Štimac se rasplakao usred emisije kad je pomenut Milojević, pogledajte kako je reagovao

Nova pre 17 sati
Vladimir Štimac, proslavljeni srpski košarkaš, prolazi kroz težak i emotivan period u borbi za bolju i pravedniju Srbiju. On je već dugo i redovno na ulicama širom Srbije, proteste ne propušta, a nedavno je uhapšen zbog navodnog pozivanja na nasilno… »

Vesti dana »