Povezane vesti
U mojoj zemlji postoje dva sveta
Ozon press 07.11.2025
Foto: Kristijan Balan Piše: Savo Manojlović U prethodnih nedelju dana imao sam osećaj kao da sam video da u mojoj zemlji postoje ne dva sveta, nego dva univerzuma. Kada sam pre neki dan obišao Dijanu Hrku, preko puta kod Ćacilenda postavljali su još jače… »
Manojlović: „Ćacilend gazi bol majke“, ali solidarnost marša najavljuje političke promene
Serbian News Media 07.11.2025
Lider pokreta „Kreni-Promeni“, Savo Manojlović, objavio je autorski tekst povodom dve godine ProGlasa, u kojem je opisao dramatični kontrast između, kako kaže, „dva univerzuma“ u kojima funkcioniše savremeno srpsko društvo. Kao primer prvog „univerzuma“… »
Savo Manojlović: U Srbiji ne postoje dva sveta već dva univerzuma
Bujanovačke 07.11.2025
Piše: Savo Manojlović (Pokret Kreni-promeni) U prethodna dva dana imao sam osećaj da u mojoj zemlji postoje, ne dva sveta, nego dva univerzuma. Kada sam obišao Dijanu Hrku i porazgovarao sa njom, preko puta kod Ćacilenda, postavljali su još jače… »
Vesti dana »
Đedović: Srbija će do 2032. izabrati tehnologiju i početi gradnju nuklearne elektrane
Insajder pre 2 satajoš 46 povezanih
Kragujevac jasno i glasno stoji uz svoje saborce: Završene akcije prikupljanja potpisa za oslobađanje Zlatka Kokanovića,
Danas pre 7 minutajoš 34 povezane
"Bojler se samozapalio": Lokalizovan požar u Opštoj bolnici u Čačku, izbio na odeljenju neonatologije, bebe hitno evakuisane
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih
Tramp zapretio Iranu "20 puta jačim" udarom; Laridžani: Ormuski moreuz – moreuz poraza i patnje za ratne huškače
RTS pre 6 minutajoš 55 povezanih