Povezane vesti
U mojoj zemlji postoje dva sveta
Ozon press 07.11.2025
Foto: Kristijan Balan Piše: Savo Manojlović U prethodnih nedelju dana imao sam osećaj kao da sam video da u mojoj zemlji postoje ne dva sveta, nego dva univerzuma. Kada sam pre neki dan obišao Dijanu Hrku, preko puta kod Ćacilenda postavljali su još jače… »
Manojlović: „Ćacilend gazi bol majke“, ali solidarnost marša najavljuje političke promene
Serbian News Media 07.11.2025
Lider pokreta „Kreni-Promeni“, Savo Manojlović, objavio je autorski tekst povodom dve godine ProGlasa, u kojem je opisao dramatični kontrast između, kako kaže, „dva univerzuma“ u kojima funkcioniše savremeno srpsko društvo. Kao primer prvog „univerzuma“… »
Savo Manojlović: U Srbiji ne postoje dva sveta već dva univerzuma
Bujanovačke 07.11.2025
Piše: Savo Manojlović (Pokret Kreni-promeni) U prethodna dva dana imao sam osećaj da u mojoj zemlji postoje, ne dva sveta, nego dva univerzuma. Kada sam obišao Dijanu Hrku i porazgovarao sa njom, preko puta kod Ćacilenda, postavljali su još jače… »
Vesti dana »
Rafal zbog kvara morao prisilno da sleti: Incident u Hrvatskoj, kružio iznad Zagreba, obustavljeno izvršenje zadatka!
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Velika akcija španske policije: Raskrinkani tajni planovi za krvave fudbalske obračune! "Pronađen materijal skriven u žbunju"
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Dolovac: Zakoni o pravosuđu veliki korak unazad u procesu reforme javnog tužilaštva i sudstva
Danas pre 5 satijoš 1 povezana