Povezane vesti
U mojoj zemlji postoje dva sveta
Ozon press 07.11.2025
Foto: Kristijan Balan Piše: Savo Manojlović U prethodnih nedelju dana imao sam osećaj kao da sam video da u mojoj zemlji postoje ne dva sveta, nego dva univerzuma. Kada sam pre neki dan obišao Dijanu Hrku, preko puta kod Ćacilenda postavljali su još jače… »
Manojlović: „Ćacilend gazi bol majke“, ali solidarnost marša najavljuje političke promene
Serbian News Media 07.11.2025
Lider pokreta „Kreni-Promeni“, Savo Manojlović, objavio je autorski tekst povodom dve godine ProGlasa, u kojem je opisao dramatični kontrast između, kako kaže, „dva univerzuma“ u kojima funkcioniše savremeno srpsko društvo. Kao primer prvog „univerzuma“… »
Savo Manojlović: U Srbiji ne postoje dva sveta već dva univerzuma
Bujanovačke 07.11.2025
Piše: Savo Manojlović (Pokret Kreni-promeni) U prethodna dva dana imao sam osećaj da u mojoj zemlji postoje, ne dva sveta, nego dva univerzuma. Kada sam obišao Dijanu Hrku i porazgovarao sa njom, preko puta kod Ćacilenda, postavljali su još jače… »
Vesti dana »
Stefanović o hapšenju Veselina Milića: Ovaj slučaj predstavlja slom države, izbrisane su granice između države i kriminala
N1 Info pre 46 minutajoš 36 povezanih
Putin stigao kod Sija na čaj; Razgovor o ključnim temama iza zatvorenih vrata
B92 pre 21 minutajoš 40 povezanih
Saobraćaj preusmeren na novi most. Oglasilo se Ministarstvo bezbednosti BiH nakon urušavanja mosta na graničnom prelazu Gradiška.
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
Tramp: SAD bile samo na sat vremena od napada na Iran, nadam se da nećemo morati opet da udarimo
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 30 povezanih
Veliko iznenađenje na Rolan garosu! Lajović ispao već na startu kvalifikacija!
Kurir pre 4 satijoš 29 povezanih