Povezane vesti
Leks specijalis o Generalštabu: ‘Nije to Koloseum’
Danas 07.11.2025
Mi stojimo postojano kano klisurine, stih je himne Jugoslavije, zemlje koje više nema. A jedna zgrada u centru Beograda, koja je po zamisli njenog tvorca simbolizovala klisuru reke Sutjeske gde je vođena krvava bitka partizana i nemačkih okupatora tokom… »
Leks specijalis o Generalštabu: ‘Nije to Koloseum’
Južne vesti 07.11.2025
REUTERS/Zorana Jevtic Zgrada Generalštaba u centru Beogradu Mi stojimo postojano kano klisurine, stih je himne Jugoslavije, zemlje koje više nema. A jedna zgrada u centru Beograda, koja je po zamisli njenog tvorca simbolizovala klisuru reke Sutjeske gde… »
Leks specijalis o Generalštabu: 'Nije to Koloseum'
Radio 021 07.11.2025
Poseban zakon usvojen je po hitnom postupku, zbog čega opozicija i neki stručnjaci sumnjaju u stvarne namere vlasti. Kada i zbog čega se usvajaju leks specijalisi? REUTERS/Zorana Jevtic Zgrada Generalštaba u centru Beogradu Mi stojimo postojano kano… »
Leks specijalis o Generalštabu: 'Nije to Koloseum'
NIN 07.11.2025
Mi stojimo postojano kano klisurine, stih je himne Jugoslavije, zemlje koje više nema. A jedna zgrada u centru Beograda, koja je po zamisli njenog tvorca simbolizovala klisuru reke Sutjeske gde je vođena krvava bitka partizana i nemačkih okupatora tokom… »
Vesti dana »
Vozaču automobila koji je usmrtio devojčicu u Novom Pazaru određen pritvor
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih
"Konačno...": Kako je evroposlanica Joveva reagovala na vest da Srbiji preti gubitak EU sredstava
N1 Info pre 17 minutajoš 41 povezana
Stiglo dramatično upozorenje za evropske aerodrome! Tramp se ponovo oglasio: "Postoji samo jedan razlog zašto su Iranci danas živi" Napeto uoči pregovora
Kurir pre 17 minutajoš 34 povezane
UŽIVO Tramp vrši pritisak uoči sutrašnjih pregovora, Iran izneo svoje uslove Americi
Sputnik pre 16 minutajoš 41 povezana
Partizan se vratio, cela arena je na nogama: Totalna ludnica u Areni
Nova pre 17 minutajoš 73 povezane