Povezane vesti
Leks specijalis o Generalštabu: 'Nije to Koloseum'
Radio 021 07.11.2025
Poseban zakon usvojen je po hitnom postupku, zbog čega opozicija i neki stručnjaci sumnjaju u stvarne namere vlasti. Kada i zbog čega se usvajaju leks specijalisi? REUTERS/Zorana Jevtic Zgrada Generalštaba u centru Beogradu Mi stojimo postojano kano… »
Leks specijalis o Generalštabu: ‘Nije to Koloseum’
Danas 07.11.2025
Mi stojimo postojano kano klisurine, stih je himne Jugoslavije, zemlje koje više nema. A jedna zgrada u centru Beograda, koja je po zamisli njenog tvorca simbolizovala klisuru reke Sutjeske gde je vođena krvava bitka partizana i nemačkih okupatora tokom… »
Leks specijalis o Generalštabu: ‘Nije to Koloseum’
Južne vesti 07.11.2025
REUTERS/Zorana Jevtic Zgrada Generalštaba u centru Beogradu Mi stojimo postojano kano klisurine, stih je himne Jugoslavije, zemlje koje više nema. A jedna zgrada u centru Beograda, koja je po zamisli njenog tvorca simbolizovala klisuru reke Sutjeske gde… »
Leks specijalis o Generalštabu: 'Nije to Koloseum'
NIN 07.11.2025
Mi stojimo postojano kano klisurine, stih je himne Jugoslavije, zemlje koje više nema. A jedna zgrada u centru Beograda, koja je po zamisli njenog tvorca simbolizovala klisuru reke Sutjeske gde je vođena krvava bitka partizana i nemačkih okupatora tokom… »
Vesti dana »
"Povezana je sa kavačkim klanom!" Službenicu Vlade Crne Gore, čiji su eksplicitni snimci izašli u javnost, savetnik predsednika Milatovića žestoko optužio kad je podneo ostavku: Skandal trese crnogorski državni vrh
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Donji dom francuskog parlamenta usvojio zabranu upotrebe društvenih mreža za mlađe od 15 godina
Beta pre 6 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj i Zelenski najavili nastavak pregovora; Bela kuća: Tramp ne odustaje od mirovnog procesa
RTV pre 41 minutajoš 1 povezana
Pala konačna odluka! Ova zemlja EU zabranila upotrebu društvenih mreža za mlađe od 15 godina
Blic pre 7 satijoš 1 povezana