Povezane vesti
Leks specijalis o Generalštabu: 'Nije to Koloseum'
BBC News pre 12 sati
Poseban zakon usvojen je po hitnom postupku, zbog čega opozicija i neki stručnjaci sumnjaju u stvarne namere vlasti. Kada i zbog čega se usvajaju leks specijalisi? Mi stojimo postojano kano klisurine, stih je himne Jugoslavije, zemlje koje više nema. A… »
Leks specijalis o Generalštabu: ‘Nije to Koloseum’
Južne vesti pre 15 sati
REUTERS/Zorana Jevtic Zgrada Generalštaba u centru Beogradu Mi stojimo postojano kano klisurine, stih je himne Jugoslavije, zemlje koje više nema. A jedna zgrada u centru Beograda, koja je po zamisli njenog tvorca simbolizovala klisuru reke Sutjeske gde… »
NIN pre 15 sati
Mi stojimo postojano kano klisurine, stih je himne Jugoslavije, zemlje koje više nema. A jedna zgrada u centru Beograda, koja je po zamisli njenog tvorca simbolizovala klisuru reke Sutjeske gde je vođena krvava bitka partizana i nemačkih okupatora tokom… »
Radio 021 pre 15 sati
Poseban zakon usvojen je po hitnom postupku, zbog čega opozicija i neki stručnjaci sumnjaju u stvarne namere vlasti. Kada i zbog čega se usvajaju leks specijalisi? REUTERS/Zorana Jevtic Zgrada Generalštaba u centru Beogradu Mi stojimo postojano kano… »
Leks specijalis o Generalštabu: ‘Nije to Koloseum’
Danas pre 15 sati
Mi stojimo postojano kano klisurine, stih je himne Jugoslavije, zemlje koje više nema. A jedna zgrada u centru Beograda, koja je po zamisli njenog tvorca simbolizovala klisuru reke Sutjeske gde je vođena krvava bitka partizana i nemačkih okupatora tokom… »
Vesti dana »
Vremeplov: Umro srpski pisac Milutin Bojić, autor poeme "Plava grobnica"
RTV pre 28 minutajoš 1 povezana
Beograd: Zbog radova na tramvajskim šinama, u Bulevaru kralja Aleksandra izmene u saobraćaju do 10. novembra
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Severina na koncertu u Zagrebu podržala Dijanu Hrku: Ta majka štrajkuje glađu jer godinu dana traži istinu i pravdu (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana