Povezane vesti
„Ostavite me na miru“: Đokoviću zasmetalo pitanje novinara, dugo nije ovako reagovao
Nova pre 26 dana
Novak Đoković je izborio plasman u polufinale turnira u Atini, a umesto pohvala dobio je pitanje kada će u penziju. To više ne može da sluša i jasno je podvukao to još jednom. „Imao sam neke stomačne probleme. To nije neuobičajeno. Uzmeš nešto, popiješ… »
„Ostavite me na miru“: Novaku Đokoviću zasmetalo pitanje posle četvrtfinala u Atini
Danas pre 26 dana
Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u polufinale turnira u Atini, a nakon meča je odgovarao na različita pitanja. Između ostalog peti teniser sveta je otkrio da je imao određene zdravstvene tegobe. – Imao sam neke stomačne probleme. To nije… »
Vesti dana »
Državni sekretar ponovo pokušao neovlašćeno da pristupi serverima, sumnja se da je cilj brisanje Generalštaba iz registra
Serbian News Media pre 2 satajoš 59 povezanih
Čiji gas će da poteče prema Srbiji: Hoće li Rusi odobriti novi ugovor o snabdevanju i ko bi mogao da bude novi prodavac
Euronews pre 34 minutajoš 62 povezane
Zelenski se oglasio nakon razgovora SAD i Rusije: Evo šta je imao da poruči, a ovo je plan
Alo pre 14 minutajoš 50 povezanih
Usvojeni zakoni o nafti, gasu i o obaveznim rezervama derivata nafte i prirodnog gasa
Ekapija pre 6 satijoš 54 povezane
Medvedev brutalno zapretio NATO-u. Najavio uništenje, da li je ovo početak haosa?!
Alo pre 1 satjoš 25 povezanih