Povezane vesti
Miša Bačulov: Hapšenja su politički progon po nalogu Vučića, snimci o trovanju su „izrežirana predstava“
Serbian News Media pre 7 sati
Lider pokreta „Budi heroj“ iz Novog Sada Miša Bačulov ocenio je danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih dana posledica „političkog progona vlasti“ koji je naredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić te dodao da nisu tačni navodi da je nameravao… »
Bačulov za Danas: Snimci su montirani, a deo razgovora izostavljen, progon vlasti naređuje lično Vučić
N1 Info pre 8 sati
Miša Bačulov odbornik novosadskog parlamenta i lider pokreta „Budi heroj“ kaže za Danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih nedelju dana samo i jedino „progon vlasti, koji naređuje Aleksandar Vučić“. Bačulov u intervjuu za Danas kaže da se nakon… »
Bačulov: Moja hapšenja su politički progon, sve je izrežirana predstava
Beta pre 8 sati
Lider pokreta "Budi heroj" iz Novog Sada Miša Bačulov ocenio je danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih dana posledica "političkog progona vlasti" koji je naredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić te dodao da nisu tačni navodi da je nameravao… »
INTERVJU Miša Bačulov: Progon vlasti naređuje lično Vučić, snimci su montirani, deo razgovora izostavljen
Danas pre 8 sati
Miša Bačulov odbornik novosadskog parlamenta i lider pokreta „Budi heroj“ kaže za Danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih nedelju dana samo i jedino „progon vlasti, koji naređuje Aleksandar Vučić“. Kaže da se nakon svega oseća umorno i gladno… »
Bačulov: Moja hapšenja su politički progon, sve je izrežirana predstava
Radio sto plus pre 7 sati
Lider pokreta “Budi heroj” iz Novog Sada Miša Bačulov ocenio je danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih dana posledica “političkog progona vlasti” koji je naredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić te dodao da nisu tačni navodi da je nameravao… »
Šta Miša Bačulov kaže posle svega: "Predstava izmišljena da me prikažu kao ludaka"
Radio 021 pre 9 sati
"Ceo ovaj slučaj imao je samo jedan cilj - da se sruši moj kredibilitet i poverenje koje ljudi imaju u mene", rekao je odbornik u Skupštini Novog Sada Miša Bačulov nakon što je pušten da se brani sa slobode. Miša Bačulov se prethodnih dana našao u centru… »
Vesti dana »
Noć za pamćenje: Emina Jahović održala prvi solistički koncert u Beogradu, kolege je podržale iz prvih redova FOTO
Story pre 1 satjoš 28 povezanih
Šesti dan štrajka glađu Dijane Hrke: Studenti prespavali u šatorima, pristižu srednjoškolci (UŽIVO)
Novi magazin pre 5 minutajoš 57 povezanih
Orban posle razgovora sa Trampom: Dobio sam izuzeće od američkih sankcija na rusku energiju
Euronews pre 30 minutajoš 57 povezanih
Bed Blu Bojsi vikali "Za dom spremni" ispred Srpskog kulturnog centra: Pogledajte dramatičan snimak iz Zagreba
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
Uhapšena lica povezana sa slučajem "ubačeni snajperisti" o kojima je govorio Vučić
B92 pre 1 satjoš 37 povezanih