Povezane vesti
Miša Bačulov: Hapšenja su politički progon po nalogu Vučića, snimci o trovanju su „izrežirana predstava“
Serbian News Media pre 30 dana
Lider pokreta „Budi heroj“ iz Novog Sada Miša Bačulov ocenio je danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih dana posledica „političkog progona vlasti“ koji je naredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić te dodao da nisu tačni navodi da je nameravao… »
Bačulov za Danas: Snimci su montirani, a deo razgovora izostavljen, progon vlasti naređuje lično Vučić
N1 Info pre 30 dana
Miša Bačulov odbornik novosadskog parlamenta i lider pokreta „Budi heroj“ kaže za Danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih nedelju dana samo i jedino „progon vlasti, koji naređuje Aleksandar Vučić“. Bačulov u intervjuu za Danas kaže da se nakon… »
Bačulov: Moja hapšenja su politički progon, sve je izrežirana predstava
Beta pre 30 dana
Lider pokreta "Budi heroj" iz Novog Sada Miša Bačulov ocenio je danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih dana posledica "političkog progona vlasti" koji je naredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić te dodao da nisu tačni navodi da je nameravao… »
INTERVJU Miša Bačulov: Progon vlasti naređuje lično Vučić, snimci su montirani, deo razgovora izostavljen
Danas pre 30 dana
Miša Bačulov odbornik novosadskog parlamenta i lider pokreta „Budi heroj“ kaže za Danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih nedelju dana samo i jedino „progon vlasti, koji naređuje Aleksandar Vučić“. Kaže da se nakon svega oseća umorno i gladno… »
Bačulov: Moja hapšenja su politički progon, sve je izrežirana predstava
Radio sto plus pre 30 dana
Lider pokreta “Budi heroj” iz Novog Sada Miša Bačulov ocenio je danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih dana posledica “političkog progona vlasti” koji je naredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić te dodao da nisu tačni navodi da je nameravao… »
Šta Miša Bačulov kaže posle svega: "Predstava izmišljena da me prikažu kao ludaka"
Radio 021 pre 30 dana
"Ceo ovaj slučaj imao je samo jedan cilj - da se sruši moj kredibilitet i poverenje koje ljudi imaju u mene", rekao je odbornik u Skupštini Novog Sada Miša Bačulov nakon što je pušten da se brani sa slobode. Miša Bačulov se prethodnih dana našao u centru… »
Vesti dana »
Ekonomista objašnjava koji su mogući scenariji ako NBS bude na udaru sekundarnih sankcija
Morava info pre 22 minutajoš 35 povezanih
Kako legalizovati nekretninu na području Beograda: Građani imaju više opcija, ovo su dežurni telefoni
Kurir pre 2 minutajoš 27 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objakata
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 50 povezanih
Raste broj žrtava u novom ratu: Broje se mrtvi, podignuti i borbeni avioni
B92 pre 1 satjoš 34 povezane