Povezane vesti

Miša Bačulov: Hapšenja su politički progon po nalogu Vučića, snimci o trovanju su „izrežirana predstava“

Miša Bačulov: Hapšenja su politički progon po nalogu Vučića, snimci o trovanju su „izrežirana predstava“

Serbian News Media pre 7 sati
Lider pokreta „Budi heroj“ iz Novog Sada Miša Bačulov ocenio je danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih dana posledica „političkog progona vlasti“ koji je naredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić te dodao da nisu tačni navodi da je nameravao… »
Bačulov za Danas: Snimci su montirani, a deo razgovora izostavljen, progon vlasti naređuje lično Vučić

Bačulov za Danas: Snimci su montirani, a deo razgovora izostavljen, progon vlasti naređuje lično Vučić

N1 Info pre 8 sati
Miša Bačulov odbornik novosadskog parlamenta i lider pokreta „Budi heroj“ kaže za Danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih nedelju dana samo i jedino „progon vlasti, koji naređuje Aleksandar Vučić“. Bačulov u intervjuu za Danas kaže da se nakon… »
Bačulov: Moja hapšenja su politički progon, sve je izrežirana predstava

Beta pre 8 sati
Lider pokreta "Budi heroj" iz Novog Sada Miša Bačulov ocenio je danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih dana posledica "političkog progona vlasti" koji je naredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić te dodao da nisu tačni navodi da je nameravao… »
INTERVJU Miša Bačulov: Progon vlasti naređuje lično Vučić, snimci su montirani, deo razgovora izostavljen

INTERVJU Miša Bačulov: Progon vlasti naređuje lično Vučić, snimci su montirani, deo razgovora izostavljen

Danas pre 8 sati
Miša Bačulov odbornik novosadskog parlamenta i lider pokreta „Budi heroj“ kaže za Danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih nedelju dana samo i jedino „progon vlasti, koji naređuje Aleksandar Vučić“. Kaže da se nakon svega oseća umorno i gladno… »

Radio sto plus pre 7 sati
Lider pokreta “Budi heroj” iz Novog Sada Miša Bačulov ocenio je danas da su hapšenja koja je doživeo u poslednjih dana posledica “političkog progona vlasti” koji je naredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić te dodao da nisu tačni navodi da je nameravao… »
Šta Miša Bačulov kaže posle svega: "Predstava izmišljena da me prikažu kao ludaka"

Šta Miša Bačulov kaže posle svega: "Predstava izmišljena da me prikažu kao ludaka"

Radio 021 pre 9 sati
"Ceo ovaj slučaj imao je samo jedan cilj - da se sruši moj kredibilitet i poverenje koje ljudi imaju u mene", rekao je odbornik u Skupštini Novog Sada Miša Bačulov nakon što je pušten da se brani sa slobode. Miša Bačulov se prethodnih dana našao u centru… »

Vesti dana »