Povezane vesti

"Mislim da je jasno svima protiv koga igramo!" Andrej Žakelj pred meč Crvena zvezda - Budućnost

"Mislim da je jasno svima protiv koga igramo!" Andrej Žakelj pred meč Crvena zvezda - Budućnost

Večernje novosti pre 7 sati
Trener Budućnosti Andrej Žakelj i košarkaš podgoričkog tima Džuvan Morgan izneli su očekivanja pred gostovanje Crvenoj zvezdi u ABA ligi. FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga - Mislim da je svima jasno protiv koga igramo. Crvena zvezda je u… »
„Svima je jasno…“: Evo šta kažu iz Budućnosti pred meč sa Zvezdom

„Svima je jasno…“: Evo šta kažu iz Budućnosti pred meč sa Zvezdom

Nova pre 8 sati
Crvena zvezda dočekuje Budućnost u 6. kolu ABA lige u subotu, a trener gostiju Andrej Žakelj izneo je svoja očekivanje pred meč. „Mislim da je svima jasno protiv koga igramo. Crvena zvezda je u ovom momentu, verovatno tim u najboljoj formi u Evroligi i… »
Spremni smo da zvezdi otežamo posao! Trener Budućnosti najavljuje veliku borbu za derbi u Beogradu

Spremni smo da zvezdi otežamo posao! Trener Budućnosti najavljuje veliku borbu za derbi u Beogradu

Kurir pre 8 sati
Abaligaški derbi je zakazan za subotu sa početkom od 20 časova. Budućnost će u Beogradu igrati sa učinkom od četiri pobede i jednim porazom, dok Zvezda trenutno ima po dve pobede i izgubljene utakmice. - Mislim da je svima jasno protiv koga igramo… »
(VIDEO) Može li Budućnost da nastavi seriju protiv Zvezde?

(VIDEO) Može li Budućnost da nastavi seriju protiv Zvezde?

Sport klub pre 9 sati
Košarkaši Budućnosti sa mnogo samopouzdanja i pozitivne energije kreću na megdan Crvenoj zvezdi u šestom kolu ABA lige. Utakmica je na programu 8. novembra sa početkom u 20 časova. Budućnost je ostvarila šest pobeda u nizu, a Zvezda je ekipa koja je… »
"Spremni smo da Zvezdi otežamo posao"

"Spremni smo da Zvezdi otežamo posao"

B92 pre 9 sati
Trener Budućnosti Andrej Žakelj i prvotimac Džuvan Morgan izneli su očekivanja pred gostovanje Zvezdi u ABA ligi. Budućnost sa maksimalnim samopouzdanjem stiže u Beograd na duel sa Crvenom zvezdom u šestom kolu ABA lige, u meču koji privlači ogromnu… »

Vesti dana »