Povezane vesti
"Mislim da je jasno svima protiv koga igramo!" Andrej Žakelj pred meč Crvena zvezda - Budućnost
Večernje novosti pre 7 sati
Trener Budućnosti Andrej Žakelj i košarkaš podgoričkog tima Džuvan Morgan izneli su očekivanja pred gostovanje Crvenoj zvezdi u ABA ligi. FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga - Mislim da je svima jasno protiv koga igramo. Crvena zvezda je u… »
„Svima je jasno…“: Evo šta kažu iz Budućnosti pred meč sa Zvezdom
Nova pre 8 sati
Crvena zvezda dočekuje Budućnost u 6. kolu ABA lige u subotu, a trener gostiju Andrej Žakelj izneo je svoja očekivanje pred meč. „Mislim da je svima jasno protiv koga igramo. Crvena zvezda je u ovom momentu, verovatno tim u najboljoj formi u Evroligi i… »
Spremni smo da zvezdi otežamo posao! Trener Budućnosti najavljuje veliku borbu za derbi u Beogradu
Kurir pre 8 sati
Abaligaški derbi je zakazan za subotu sa početkom od 20 časova. Budućnost će u Beogradu igrati sa učinkom od četiri pobede i jednim porazom, dok Zvezda trenutno ima po dve pobede i izgubljene utakmice. - Mislim da je svima jasno protiv koga igramo… »
(VIDEO) Može li Budućnost da nastavi seriju protiv Zvezde?
Sport klub pre 9 sati
Košarkaši Budućnosti sa mnogo samopouzdanja i pozitivne energije kreću na megdan Crvenoj zvezdi u šestom kolu ABA lige. Utakmica je na programu 8. novembra sa početkom u 20 časova. Budućnost je ostvarila šest pobeda u nizu, a Zvezda je ekipa koja je… »
"Spremni smo da Zvezdi otežamo posao"
B92 pre 9 sati
Trener Budućnosti Andrej Žakelj i prvotimac Džuvan Morgan izneli su očekivanja pred gostovanje Zvezdi u ABA ligi. Budućnost sa maksimalnim samopouzdanjem stiže u Beograd na duel sa Crvenom zvezdom u šestom kolu ABA lige, u meču koji privlači ogromnu… »
Vesti dana »
Noć za pamćenje: Emina Jahović održala prvi solistički koncert u Beogradu, kolege je podržale iz prvih redova FOTO
Story pre 1 satjoš 28 povezanih
BLOG UŽIVO Podrška Dijani Hrki i večeras stiže iz cele Srbije: Ispred Skupštine uz nju, osim studenata i srednjoškolaca, poljoprivrednici i prosvetni radnici
Nova pre 40 minutajoš 57 povezanih
'Dragi prijatelj' Orban u Beloj kući: Tramp hoće da izuzme Mađarsku od sankcija na rusku naftu
BBC News pre 1 satjoš 57 povezanih
Bed Blu Bojsi vikali "Za dom spremni" ispred Srpskog kulturnog centra: Pogledajte dramatičan snimak iz Zagreba
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
Uhapšeni "ubačeni snajperisti": Srbija rešila misteriju koja je zvučala kao scenario za akcioni film
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 37 povezanih